Ha olvastad a novemberi numerológiai előrejelzést, akkor valószínűleg emlékszel ezekre a mondatokra:

„November 11-es száma a kapcsolatokat jeleníti meg, a helyes eligazodást, és a forrás energiára való támaszkodást, amikor komolyra fordulnak a dolgok.”

Mostanában rendszeresen végzek egy meditációt, amely lehetővé teszi, hogy az isteni énünket és teremtő erőnket éljük meg a földön. A meditáció segítségével egy olyan tapasztalásban volt részem, ahol belekóstolhattam a másfajta teremtésbe, a régi, jól ismert megoldások felülírásába, és az új megoldások megérkezésébe.

Történt a múlt héten kedden, hogy este jógaórát tartani indultam autóval a belvárosba. A kislányomat is vinnem kellett magammal, mert éppen nem tudtam senkire rábízni. Felvettem őt az óvodában délután ¾ 5-kor, és elindultunk a belvárosi jógaterem felé. Szeretek időben megérkezni, hogy ráhangolódjak az órára és előkészítsem a teret. Most, gyermekkel, egy kicsit több időt igényelt mindez, így szeretettem volna időben a jógaterembe érkezni, hogy 18 órától elkezdődhessen az óra.

A közlekedési helyzet azonban katasztrofális volt. Farkasréttől a Déli Pályaudvarig viszonylag könnyen eljutottunk, de ott hatalmas dugóba kerültünk, olyanba, amelyben fél óra alatt jutsz előre 20 métert. Mentőautók is tarkították a káoszt, amikor minden autónak félre kellett húzódni, hogy a mentők haladhassanak. Énekeltem az egyik legjobb akadályelhárító mantrát (Aad such), de nem történt semmi. Máskor, amikor ezt a mantrát dugóban énekeltem az történt, hogy pár perc után valahogy köddé váltak az autók, és szabad utat kaptam. De most nem történt semmi, és éreztem, hogy ez kevés lesz.

Egy rövid idő után a tudatosságom szólt, hogy a mantrával semmi baj nincs. Erősítsem meg a hitemet, és tűzzek ki egy célt. Öt óra múlt négy perccel, amikor a Déli Pályaudvar előtt álltunk, és én azt tűztem ki célul, hogy 17.15- kor leparkolunk a jógaterem közelében. Képtelenségnek tűnt, mert korábbi tapasztalataim alapján ez csak abban az esetben lett volna lehetséges, ha egy darab autó nincs előttem, és nagyon gyorsan vezetek, de mégis azt éreztem, hogy erős a szándékom, és sikerülni fog.

Hogy lesz meg mindez, ha nem tűnnek el az autók előlem? Ekkor az jutott eszembe, hogy a mantra működik, a hitem erős, a cél megvan. Mi történhet? Lehet, hogy valamilyen másfajta megoldás fog kibontakozni? Lehet, hogy a mantra képes meghajlítani a teret és az időt? Lehet, hogy a jógaterem a térben közelebb jön, és az idő pedig megnyúlik? Hagytam kimenni ezeket a kérdéseket, és zengettem a mantrát. Nem tudom megmondani pontosan mi történt ezután, és hogy hogyan működött a varázserő. 17.15- kor pontban leparkoltunk az egyik lehető legjobb parkolóhelyen, közel a jógateremhez. Tudtam, hogy ez valami olyan tapasztalás volt, amit rögzítenem kell az elmémben és a sejtjeimben, mert nagy szükség lesz rá az elkövetkező hónapokban, és a 2018-as évben.

„Az egyik leggyakoribb kérdés, amit kapok az, hogy “Mikor fordulnak a dolgok végre jobbra?” Nos, az igaz válasz erre az, hogy a dolgok nem biztos, hogy úgy fognak jobbra fordulni, ahogyan az korábban megtanultad, azonban az életed ettől még boldog lehet.

Ami a különbség mindebben az az, hogy a “Változás Korán” haladunk éppen keresztül, és ez azt igényli, hogy befektess a saját jól- létedbe! Ez idő, energia és figyelem befektetést jelent a spirituális gyakorlatok valamilyen, számodra megfelelő formájába.”- részlet a novemberi numerológiai előrejelzésből

A kundalini jógában oly sok csodálatos gyakorlat létezik az isteni énünk előhívására, és arra, hogy hidakká váljunk a párhuzamos dimenziók között, hogy igazi élmény ezek között csemegézni.

Ha alaposan szeretnél felkészülni a 2018-as évre, aminek az átfogó száma szintén 11 (isteni megtestesülés, párhuzamos valóságok), és az életed mesterévé válni, akkor jelentkezz még időben, kedvezménnyel a Mesterprogram- Válj életed vezetőjévé online kurzusra! A kurzus kezdési időpontja december 18., Újhold lett, mert annyi információ érkezik hozzá jelenleg, amit mind be szeretnék építeni a tematikába, hogy a lehető legtöbb tudást és tapasztalatot adhassam át a témával kapcsolatban!

Szeretettel várlak a programokra!

Simratt Kaur/ Arató Mónika

 

Send this to a friend