Mi RómaNemrég tértem haza Rómából a Fehér tantra jóga kurzusról. Rendkívül sok élményt és finom energiát kaptam ajándékul. Judit hozzászólásához az egyik blogbejegyzéshez, ami a honlapon várt, szívesen elmesélek két élményt, üzenetet, amely segíthet a további úton. Íme Judit hozzászólása:

Kedves Mónika!

Rendszeres olvasód vagyok. Nagyon tetszik, amit csinálsz, gratulálok hozzá. A bejegyzést olvasva szeretnék tanácsot, segítséget kérni. Lassan 1 éve árulom a családi házamat, de sajnos még csak érdeklődő sincs rá. Folyamatosan vizualizálom az eladást, és egy másik kisebb házikó vételét. Örömmel és jó érzéssel teszem mindezt, hiszen agykontroll tanfolyamot is végeztem. De sajnos semmi… Nagyon elkeserít és idegileg felemészt a ház sikertelen eladása.

Tudnál nekem olyan technikát ajánlani, amivel sikeres lennék? Az a baj, hogy lassan már a hitem is elfogy….

Segítséged előre is köszönöm.

Judit

Kedves Judit, és Mindenki, aki hasonló kihívásokkal küzd!

folyótorlaszA Fehér tantra jógán, az egyik meditáció közben egy képet kaptam ajándékul, amit itt is szívesen megosztok. Láttam magam előtt egy hatalmas folyót, és érzékeltem az áramlás energiáját. Együtt voltam az áramlással, és ez nagyon- nagyon jó érzés volt. Nem volt benne semmi erőlködés, csak az egységet éreztem, ami a folyó, és köztem létrejött. Majd megjelent a folyóban egy ágakból, iszapból álló torlasz, és láttam, ahogy a folyó felduzzad, és természetes áramlása megváltozik. Meditációban megértettem, hogyha a folyó az élet áramlását jelképezi, akkor a torlaszokat, amitől az áramlás megváltozik, akadályba ütközik, csak én hozom létre, és én is szüntethetem meg. Ezek a torlaszok valójában az ellenállásaim, amelyek távol tartanak az áramlás, és a VAN érzékelésétől. A torlaszokat a tudatosság, fókuszáltság, belső erő, és a tudatosan választott spirituális energiák képesek szétrobbantani, és újjászületve, tiszta lappal kezdhetünk bele egy új szakaszba, amely a tudatosság egy következő szintjéről szól.

Azt is érzékeltem, ahogy a meditációk elkezdik átalakítani az energiarendszeremet, és az egóm a változást megérezve a régi történeteibe kapaszkodik. Hallottam, ahogy a szám elmondja ezeket a visszahúzó történeteket a társaimnak, de valaki, egy rész belőlem, mindezt figyeli, és megengedi, hogy legyen. Ez a valaki bennem teljesen nyugodt volt, és tudta, hogy ez a gyógyulás része. Kimondtam a régi történeteket, hogy végleg eltávozhassanak. Köszönöm a társaimnak, hogy végighallgattak, és lehetővé tették a gyógyulást. Nagyon jó azt megtapasztalni, amikor a közösség ereje felerősíti a fejlődést, és a Vízöntő korban a közösség, egymás támogatását intenzívebben tapasztalhatjuk, mint korábban.

szívnyílásKedves Judit! Most, hogy elmondtad ezt a történetet, engedd meg, hogy megjelenjen benned, amit szeretnél, érzelmi szinten is. Éld örömmel és hálával az életed, lazíts, tudd, hogy mi a célod, és bízz, hogy minden a lehető legjobb időben megtörténik.

Egy tisztító beszélgetés során kaptam ajándékul Jógi Bhadzsan egy gyönyörű megerősítését, amit szeretettel osztok meg. A szövegét elolvashatod angolul, magyarul a saját, nem tökéletes fordításomban, és Jógi Bhadzsan hangján meg is hallgathatod a csatolt videóban. A címe: A türelem kifizetődik. Köszönöm Livinek!

„Patience pays. Wait. Let the hand of God work for you. The One who has created you, let Him create all the environments, circumstances, and facilities and faculties.

Too kaahay doleh paraanee-aa tudh raakhaigaa sirjanhaar.

Jin paidaa-is too kee-aa so-ee day-ay aadhaar.

Oh individual, why you are in a very doubtful state? The One who has made you will take care of you. The One who has created this Universe, all the planets, planetary faculties and facilities on Earth, He is the One who has created you. Wait. Have patience. Lean on him. And all best things will come to you.

Dwell in God. Dwell in God. Dwell in God. Befriend your soul. Dwell in God and befriend your soul. Dwell in God and befriend your soul. Dwell in God and befriend your soul. All the faculties and facilities of the Creation, which are in your best interest shall be at your feet. You need million things. Million things will reach you if you are stable, established, firm, patient. Remember, Creator watches over you and Creation is ready to serve you, if you just be you.

So please take away the ghost of your life and stop chasing round. Consolidate. Concentrate. Be you. And may all the peace and peaceful environments, prosperity approach you forever. Sat Nam”

A türelem kifizetődik. Várj! Engedd, hogy Isten keze dolgozzon érted. Az Egynek, aki teremtett téged, engedd, hogy létrehozza az összes környezeti feltételt, körülményt, lehetőséget és képességet.

Too kaahay doleh paraanee-aa tudh raakhaigaa sirjanhaar.

Jin paidaa-is too kee-aa so-ee day-ay aadhaar.

( Miért remegtek, halandó lények? A Teremtő Úr maga vigyáz rátok.)

Ó, egyén, miért vagy olyan nagyon kétségbeesve? Az egyetlen, aki teremtett Téged, Ő fog vigyázni rád. Az Egyetlen, aki az Univerzumot létrehozta, minden bolygót, minden képességet és lehetőséget a Földön, Ő az Egy, aki teremtett téged. Várj! Légy türelmes! Bízd rá magad! És mindenből a legjobb fog elérkezni hozzád.

Lakozz Istenben! Lakozz Istenben! Lakozz Istenben! Támogasd a lelked! Lakozz Istenben és támogasd a lelked! A teremtés összes tehetsége és lehetősége, ami a leginkább érdekel, a lábaid előtt lesz. Millió dologra van szükséged. Millió dolog fog elérni hozzád, ha szilárd vagy, megalapozott, erős, türelmes. Emlékezz, A Teremtő ügyel rád, és a Teremtés kész, hogy téged szolgáljon, ha önmagad vagy.

Így kérlek, távolítsd el életed kísértetét, és hagyd abba az örökös hajszolást. Szilárdulj meg! Koncentrálj! Légy magad! Engedd a békét, a békés körölményeket, jólétet, boldogulást örökre magadhoz közel. Sat Nam!”

Néhány programra szeretném felhívni a figyelmed a közeljövőben, időrendi sorrendben, amelyre szeretettel várlal, és ami segít a fejlődésben, tudatosodásban:

Most szombaton március 29-én, 14-től 19 óráig találkozhatunk a tavaszi megújulás jegyében.

Jógaműhely a tökéletes testért és az ellenállhatatlan kisugárzásért

kisugárzás

Minden szépség annyit ér csak,

Mire becsüli magát;

Ne add magad egy világért,

S többet érsz, mint egy világ.

Ezen a programon:

• újjászületünk és megerősödünk nőiességünkben

• speciális jógakrijákat végzünk a magával ragadó szépségért, és a gyönyörű testért

• meditálunk és mantrát éneklünk a kisugárzásunkért

• gyógyulunk

• támogató női körben egymást erősítjük.

A programon való részvétel nem igényli az előképzettségedet. Akkor is szívesen várunk, ha korábban még soha nem jógáztál. Még egy jelentkezőt tudunk fogadni.

A programról itt olvashatsz bővebben, és jelentkezhetsz is!

Április 2-án szerdán indul a Kiteljesedés 1.0 webkurzus

Megadom a tiszteletet Édesapámnak és MAGamnak

avagy

40 nap alatt közelebb a Teljességhez

megbocsájtás

A kurzus egy 40 napos utazás, amely során minden nap küldök számodra egy feladatot, amely automatikusan eljuttat az Édesapáddal kapcsolatos megbocsátásig. A megbocsátás rajtad keresztül, mint a Forrás megtestesülésén, eszközén keresztül történik, a szívedet kinyitva, és megtisztítva. A feladatok nem igénylik azt, hogy szenvedj, nem igénylik azt, hogy a fájdalmas múlton merengj. A mában, az elmédet lecsendesítve, a szívedet megnyitva, a szereteten keresztül juttatnak el a vágyott állapotba.

A Kiteljesedés 1.0 webkurzusról itt olvashatsz tovább, és jelentkezhetsz is!

Április 17-én kapcsolódhatsz a Bőségvonzó online kurzushoz, mely 8 héten és 8 leckén keresztül segít, ha szeretnéd megteremteni a bőséget az életedben.

Bőségvonzás

Tematika:

• Van: Amit át szeretnél élni, meg szeretnél tapasztalni, az már mind benned van. Megkeressük, és ezzel elkezdjük teremteni.

• Nem viszem tovább: jelenlegi helyzeted tisztázása; mi az, amit már nem akarsz.

• Gyógyítom és elengedem: minden olyan mélyen gyökerező történést meggyógyítunk és elengedünk, amelyek segítségével létrehoztad azt a valóságot, amit már többé nem akarsz. Egyszer és mindenkorra.

• Összegyűjtöm: támogató energiák összegyűjtése és összekapcsolódás velük. Minden olyan energiát beazonosítasz, segítségül hívsz és beépítesz mindennapi valóságodba, amivel megteremted új pénzügyi helyzeted, bőségedet és jólétedet.

• Voltam: önkorlátozó hiedelmek összegyűjtése és átalakítása.

• Vagyok: új gondolatok, vizualizáció, magnetizálás és teremtés.

• Elfogadom: olyan napi gyakorlatokat tanulsz meg, amelyek segítségével átölelheted az életedbe érkező bőséget.

• Áramoltatom: adni és kapni. A gyarapodást segítő törvények.

A Bőségvonzó online kurzusról itt olvashatsz többet, és jelentkezhetsz is, a MAI napon még kedvezménnyel.

Munay KiÁprilis 19-én szombaton szeretettel várlak az egy napos Munay- Ki energiaátadáson, ahol a Munay- Ki mind a kilenc rítusát átadom. Erre a programra már csak egy jelentkezőt tudok fogadni.

Április 25- 26-27-én pedig részt vehetsz a 3 napos Munay- Ki beavatáson, és oktatói képzésen. Ezen a programon megtapasztalhatod a közösség támogató erejét, a természetben vezetett csodálatos meditációkat, és megtanulhatod, hogyan kell a rítusokat továbbadni.

A Munay- Kiról itt tudhatsz meg többet. Jelentkezz most még kedvezménnyel!

 

Szeretettel,

Arató Mónika

 

Send this to a friend