A fény megtapasztalásaA spirituális eszközök és módszerek használatának van egy jelensége. Elkezdődik a befelé utazás, és egy pont után kinyílik a titkok kapuja, és varázsütésre elkezd teremtővé válni az életed. Áramlani kezd a jó, rendeződik a magánéleted, megtalálod magad a hivatásodban, megtapasztalod a bőséget, és úgy érzed, a világ mindenféle jóval kényeztet, és a Mennyországban vagy. 

No, de addig? Sokszor érezheted azt, hogy hiába próbálkozol, pusztulni látszik minden. Bár romlásnak érzékelhető, valójában már ez is épülés. Illúzió alapokra nem lehet a lélek erős templomát felépíteni. El kell hát távozni mindannak, ami nem te vagy a szó legnemesebb értelmében. El kell búcsúzni a rossz beidegződésektől, félelemtől, régi, hátráltató mintáktól, és ezekkel együtt távozik a fentiek összes következménye is a fizikai világban. Akkor ez most veszteség vagy nyereség? 

Mit kapsz cserébe? Összegyűjtöttem, hogy mit hoz, ha a spiritualitás útját járva átjutsz a holtponton, és átengeded az irányítást felsőbb tudatosságodnak. 

1. Belső harmónia 

A sok belső szétszakítottságot, folyamatos belső párbeszédet felváltja a „minden tökéletesenharmony rendben van” alapgondolat, és az ezzel járó béke állapota. Mivel ezt érzed, nem lesz többé szükséged arra, hogy másoktól energiát szippants ahhoz, hogy jól ébrezd magad, tehát nem akarsz többé másokat irányítani, nem lesz szükséged konfliktusokra, eltűnnek az elvárásaid, és csak csodálkozol, és rácsodálkozol Isten gyönyörű teremtésére, mint egy gyermek. 

2. Rend a külvilágodban

A káoszból lépésről lépésre kibontakozik a rend. Ennek a rendnek az ellenállás megszűnése az alapja. Az ego ellenállása mindig berak valami energiablokkot az életedbe, amit úgy élhetsz meg, hogy időről időre életed különböző területein megtapasztalod a káoszt. Mikor eltűnik belőled az ellenállás, akkor együtt tudsz áramlani az univerzális energiával, ami mindig is támogatni akart téged, csak eddig nem hagytad.

3. Erősödő intuíció

IntuitionA belső hangod egyre többször és egyre határozottabban segít abban, hogy a felkínálkozó ösvények közül azokat válaszd, amelyek igazán neked valók. A megfelelési kényszert, és a bizonytalanságot egyre inkább a belső bizonyosság váltja fel. Ez a hang vezet lépésről- lépésre valódi önmagadhoz, amivel meg tudod ajándékozni a világot. 

4. Fiatalodás, ellenállás a betegségekkel szemben

Azt tapasztalod, hogy bár az idő múlik, te egyre jobban érzed magad. Nem érintenek meg a betegségek, nem kapod el a járványos betegségeket, vagy sokkal ritkábban, mint korábban. Nagyon harmóniában élsz együtt a testeddel. Megérted a jelzéseit, megérted, hogy mire van szüksége. Könnyedén tudsz változtatni korábbi egészségtelen szokásaidon a belső hangodat követve. Meggyógyulnak apróbb- nagyobb kellemetlenségek a testedben, és a felszabaduló energiát teremtésre tudod fordítani. A természetes életmód felé fordulsz, így egyre több méreganyagtól kíméled meg a szervezetedet. 

5. Inspiráció

Tele leszel ötletekkel, mintha mindig veled lenne a múzsád. Csodálkozva tekintesz önmagadra: korábban hol volt ez kreatív potenciál, ami újra és újra megmutatkozik? A teremtő energia csak rajtad keresztül tud ebben a formában megmutatkozni, így rádöbbensz, hogy egyedi és megismételhetetlen vagy. 

6. Tudatosság fokozódása

Ez egyfajta képesség arra vonatkozóan, hogy helyesen dönts. Mintha felsőbb önvalód figyelné kívülről a történéseket, és azonnal figyelmeztet, ha nem helyesen gondolkodsz, beszélsz, vagy cselekszel. Segít abban is, hogy kijavítsd a hibákat, így képes vagy korrigálni, és engedni áramln9 a rajtad átfolyó mindenség energiáját. 

7. A szíved vágyainak megvalósulása

Egyrészt már az is óriási ajándék, hogy el tudod dönteni, mire vágysz valójában. A megvalósuló álmok pedig túlszárnyalják képzeletedet, mert sokkal jobbat kapsz, mint amit valaha is reméltél volna. Mindig annyit kapsz, amennyit el tudsz fogadni. 

8. Mélyebb önismeret

Megérted és elfogadod azt az egyedi esszenciát, aki te vagy. A felébredő tisztelet önmagad iránt, erősíti a hitedet is, és lehetővé teszi, hogy bizalommal legyél az élet iránt. A megértés azzal ajándékoz meg, hogy életed minden területén támogató energiákat tapasztalsz, mivel magadhoz engeded, ami azonos rezgésszinten van veled. 

9. A teljesség bekopogtat hozzád

LótuszMeglátod a folyamat teljességét abban, ahogy az életed alakul. Megérted, hogy semmilyen szinten nincs értelme többet korlátozni önmagad és másokat. Teljesen át tudod adni magad a téged körülölelő végtelen energiának, és együtt alkothatod vele életedet. 

Ha a következő hétvégére még nincs programod, és szeretnéd megtapasztalni a tudatosság ajándékait, szeretettel várlak szombaton és vasárnap is. 

Október 26-án, szombaton indul a két találkozóból álló „Belső erő” meditációs iskola,meditációs iskola ahol megtanulhatod a gyakorlatát és az elméletét is a hatékony meditációnak. és annak, hogy hogyan fogadhatod magadba a végtelem teremtő energiát. A meditáció mindazt elhozza az éltedbe, amiről a tudatosság 9 ajándéka szól, és megtapasztalhatod, hogy mindez ennyire természetes és könnyű. 

A „Belső erő” meditációs iskoláról itt tájékozódhatsz bővebben, és jelentkezhetsz is. Jelentkezésed után megküldünk számodra minden tudnivalót. 

Október 27-én, vasárnap szeretettel várlak az Egy nap önMAGadért- Harmadik szem csakra napra.

Harnmadik szem csakraA harmadik szem csakra talán az egyik legizgalmasabb terület a csakrák között. Ez ugyanis a Lélek kapuja. Ha megnyitod a harmadik szem csakrádat, és a csakra frekvenciája emelkedik, akkor azt tapasztalhatod meg, hogy érted önmagad legbelső lényegét, legtisztább önvalódat. Egyre tisztább és tisztább képed van arról, hogy ki vagy valójában, és mi az életfeladatod.

A harmadik szem csakrához tartozó területek a következők:

• A múltból adódó félelmek azonosítása és elengedése

• A jövőre vonatkozó vágyaid és céljaid beazonosítása

• A belső sugallatok megérzése, az intuíciókra való hallgatás képessége

• Saját utad, életfeladatod megtalálása

• Az ide tartozó testrészek, szervek, mirigyek egészséges működése (bal szem, agyalapi mirigy, idegrendszer, alsó agy, fülek, orr)

A harmadik szem csakra napról itt találsz információt, és a jelentkezés lehetőségét.

 

Szeretettel,

 

Arató Mónika

Send this to a friend