A tudatalatti én-koncepció megújítása

 

kundalíni jóga workshop Arató Mónikával

 

2023. április 16-án, az Álomvölgy Meditációs Központban

 

Sorsfordító időket élünk, amelyben a változáshoz való alkalmazkodás képessége jelentős szerepet kap. Március 7-én a Szaturnusz a Halak jegyébe lépett, és ott is marad két évig. Március 23-án a Plútó is jegyet vált és másfél évig a Bak és Vízöntő jegyek között vándorol. Mindezek a hatások erőteljesen levizsgáztatnak majd minket abban, hogy mennyire vagyunk képesek a ragaszkodásainkat elengedni, akár hitrendszerekről, akár kapcsolatokról, akár szokásokról van szó. Hogyan tudunk a változások hullámai közepette is stabilak maradni? 

Életünk első 11 éves ciklusa alapvetően meghatározó ebből a szempontból. Hiszen ekkor vésődnek belénk – az édesanyánk méhében töltött időszak, a születés, és az első 11 év alatt– az átalakulási-változási mechanizmusaink: hogy hogyan vagyunk képesek a változás hullámaival együtt haladni? Hogyan tudjuk megalkuvások nélkül a lelkünk hangját követni, bármi is vegyen körül bennünket?

Születésünk és gyermekkorunk adják az alapot mindenhez, ami utánuk következik!

Ezen a workshopon mindent megtanulunk a kundalíni jóga tanításaiból a méhben való életről, a születésről és a gyermekkorról. Az alkalmazott kundalíni jóga gyakorlatok , meditációk segítségével meggyógyítjuk mindazt, ami a saját gyermekkorunkban gyógyulásra vár. Származzon az akár a előző életekből, gyermekkori stresszből, traumákból, a bizalom elvesztéséből, tanult kishitűségből vagy a családi hirendszerekből, viselkedési mintákból.

Az első 11 év megtisztításával felhatalmazást nyerünk, hogy az életünkben a változásokat magasabb intelligenciaszinttel, tudatosabban, önmagunkat megvalósítva éljük. 

 

Jó, ha tudod, és alkalmazod a tanultakat:

 

  • önmagad miatt
  • a gyermekeid miatt
  • a gyermekeid gyermekei miatt
  • a kapcsolataid miatt
  • a túlélésed, fejlődésed, emelkedésed érdekében

 

A workshop tervezett programja:

 

A workshop 9.30-kor kezdődik. Délelőtt és délután is tanulunk a különböző korszakokról az élet első 11 évében, krijákat gyakorlunk, meditációkat végzünk, beszélgetünk, tapasztalatokat osztunk meg. Egy órás ebédszünetünk lesz. 17.30-kor zárjuk le a napunkat egy zárókörrel.

 

A workshopot vezeti:

 

Arató Mónika * kundalini és yin jóga instruktor, tanító, író

 

 

 

 

 

 

Kiket várunk? 

 

A workshop semmilyen előképzettséget nem igényel! Közösségünkbe minden régi és új tagot szeretettel várunk!

 

Az elvonulás helyszíne:

 

 

Megközelítés:

 

Álomvölgy Meditációs Központ, Piliscsaba, Bérc utca vagy Panoráma utca 15.   Térképen itt nézheted meg!  

Autóval: Telekocsik megszervezésében segítünk Budapestről vagy Piliscsaba vasútállomásról! 10-es úton Piliscsaba, Templom térig, onnan balra Tinnye, Perbál felé, majd kb. 1,3 km után jobbra, Álomvölgy M1- felől Zsámbéki letérőnél Zsámbék-Tök-Perbál-Tinnye-Piliscsaba. Az Isten hozott Piliscsabán tábla után balra (elég nehezen észrevehető leágazás), Álomvölgy felé.

Tervezd meg az utat itt!

Vasút: Nyugatiból induló vonatok, Piliscsaba vasútállomásig. Onnan előzetes e- mailes egyeztetés esetén igyekszünk autóval segíteni.

Busz: 800-as és 8001-es járat az Árpád híd pesti hídfőnél lévő buszállomástól Piliscsaba „Iskola” megállóig. Onnan vagy gyalog, vagy e- mailes előzetes egyeztetéssel telekocsik szervezésében segítünk.

Parkolás: Az Álomvölgy Meditációs Központ belső parkolójában, valamint a Bérc utcában a bejárati kapu fölötti szakaszon.  

 

A Meditációs Központ honlapja: www.alomvolgykozpont.hu     

 

Étkezés:

 

Ebédet tudunk gyorsan és könnyedén rendelni a Szent István étteremből, vagy hozhatsz is magadnak.

 

A workshop részvételi díja:

 

18 000 Ft/ fő

 

Jelentkezni itt tudsz:

 

Jelentkezem a workshopra!

Send this to a friend