Az Élet pontosan azokat az információkat tárja fel előtted, aminek befogadására már megértél, és ami segít abban, hogy minél sikeresebben, boldogabban és könnyedebben haladj az utadon.

Valami változott az éter energiájában az utóbbi napokban. Lehet, hogy te is érzel magadban valami sürgetést, hogy rendet tegyél magad körül, hogy előre nézz, hogy haladj a céljaid felé.

A tettek mezeje. Szép szókép, amely több, mögöttes jelentést is rejt magában. Ha most becsukod a szemed, és elképzeled a tettek mezejét, milyen képeket, érzéseket, felismerések tudatosítasz magadban?

Érzékeled, hogy ez valami nagyon aktív dolog, ami azt is jelenti, hogy elindulsz a célod felé? Úgy tudsz csak elindulni felé, ha már tisztában vagy vele, mit is szeretnél megtapasztalni. A tettek mezeje azt is jelenti, hogy felelősséget vállalsz, és kijelented, hogy azért is életben maradsz, azért is teszel érte, hogy megtapasztalhasd mindazt, amire vágysz. A tettek mezején te indulsz el, ami sejtet egyfajta önállóságot: te fogsz tenni a céljaidért, és nem vársz arra, hogy a sült galamb a szádba repüljön.

A most következő két hét érdekes dinamikus energiákat rejt magában. Kiss Balázs Kunó asztrozófus így ír erről: „Az előttünk álló két hétben, egészen a Nyári Napforduló időpontjáig a feladatok lesznek hangsúlyosak. A bennünk lévő különböző erőket magas szintre tudjuk emelni… Feladatod az, hogy most a kézzel fogható valóságod szintjén is megmutasd, ne csak elméletben, hogy belőled fakad minden. Ahogyan az elején fogalmaztam, mintha a Sors azt mondaná Neked: „Én tudom, hogy Te tudod, de most mutasd meg magadnak, hogy tényleg tudod-e.”

Önállóság, felelősség, feladatok: fogalmak, amelyek felébreszthetik a benned szunnyadó félelmeket: Vajon képes vagyok rá? Tudom én egyedül?

Segít továbblépni és megerősödni, ha ismered a félelem természetét. A félelem egy elképzelt jövőbeli vízióra adott testi- idegrendszeri válasz. Általában nem sok alapja van, hiszen kimutatták, hogy a félelmek 2%-a indokolt, az összes többi képzeletünk eredménye. Tehát 98%-ban félünk olyan dolgoktól, amik nem léteznek, csak a képzeletünkben.

A félelmek négy alapvető fajtája a következő:

 • az elveszítéstől való félelem
 • a szembeszállástól való félelem
 • az elhagyatástól való félelem
 • és a haláltól való félelem

Fentieket az ősi Egyiptomban tanították azoknak a tanítványoknak, akik a tudatosság útját választották. Azt is megtanították nekik, hogy hogyan emelkedjenek felül a félelmeken a figyelem jelenlétben tartásával, tudatos gondolkodással.

A félelem, ha sokáig hagyod magad benne, abszolút káros lehet, nemcsak a testedre, de az érzelmeidre, és a teremtőerődre is, hiszen elhiteti veled, hogy kicsi vagy, egyedül vagy, és ezáltal csökkenti az életerődet is. Ha megőrzöd tudatosságodat, szép magyar szóval Lélekjelenlétedet (imádom ezt a szót, annyira kifejező és szép), a félelem arra hívja fel a figyelmed, hogyha akarod, képes vagy másképp szemlélni és megtapasztalni a világot. Ekkor képes vagy elengedni a félelmet, és egy magasabb szintre lépni.

Ha megőrzöd a Lélekjelenlétedet, akkor érzékeled, hogy nem vagy egyedül. Értékeled az Univerzum tágasságát, magadba hívod az életerőt, a tetterőt, és máris lépsz a vágyaid felé.

CSAK RAJTAD MÚLIK! Vágyj, engedd el, köss békét a mosttal, élvezd a jelen lévő ajándékokat és váratlan csodálatos módokon megérkezik mindaz, amire vágysz és még annál sokkal több is!

Ha úgy érzed, megértél a vágyaidhoz vezető információkra, és szeretnél a tettek mezejére lépni, szeretettel várunk a VAN táborban. Néhány helyünk még VAN, jelentkezz most!

VAN tábor a Velencei- tónál
Arató Mónikával és Veres Krisztával
2011. június 18- 22-ig

Teremts meg mindent az életedben, amire vágysz! = Vedd észre, hogy már abban a pillanatban a tiéd, hogy a vágy megjelent

Tarts velünk a VAN táborba Sukoróra június 18-tól 22-ig, hogy együtt felfedhessük azt, amit a még rejtőző a VAN-ról nekünk átadni akar. Tarts velünk ezen a beavató ösvényen, ami oda visz, hogy mindig minden VAN, és neked csak választani kell belőle, hogy mit szeretnél megtapasztalni!

Az életedben rengeteg minden akadályozhatja, hogy azt érzékeld valóságként, amit szeretnél. Nincs időd, nincs erőd, nincs pénzed, nem kapsz elég szeretetet, nem kapsz elég figyelmet és támogatást, nincs szerelem, nincs siker, nincs elégedettség.

Ha azt érzed, hogy valami nincs, akkor kaptál egy esélyt, hogy megváltoztasd az érzékelésedet, és ezzel megváltoztasd az életedet!  Azaz megnyílj annak befogadására, amire vágysz.

Varázslatos környezetben, a Velencei- tónál, Sukorón tapasztalhatod meg azt az érzékelést, ami elvezet ahhoz, hogy az életedben is megteremtsd a VAN érzését, és megtapasztald fizikai valóságodban is, hogy minden körülötted VAN, és minden a tiéd lehet, amire vágysz.

 • van szerelem
 • van bőség
 • van egészség
 • van szépség
 • van harmónia
 • van egység
 • van bizonyosság

Elvezetünk téged a mindent megadó válaszig. Addig a válaszig, amely megmutatja számodra a lehetőséget, hogy a Létben gyökerezzen mindaz, amit létrehozol, az elméd mesterséges válaszai helyett.

„Engeded magad csatlakozni Éned újonnan megteremtett, kiterjesztett változatához?… Minél jobban érzed magad, annál inkább elfogadod ezt a Kapcsolatot, minél rosszabbul érzed magad, annál kevésbé fogadod el, vagyis annál jobban ellenállsz neki.” (Esther és Jerry Hicks)

Velünk megtalálhatod az erőt, amely segít, hogy megerősítésként értékelj minden nehezítésnek tűnő helyzetet az utadon. Velünk megváltoztathatod az érzékelésedet, amely segítségével felfedezheted az előtted nyíló arany ösvényt. Velünk átléphetsz oda, hogy képes vagy a jóérzés mellett dönteni, és így azonosulni a VAN-nal.

Együtt megtapasztalhatjuk a körülöttünk lévő és bennünk élő lehetőségek végtelen tárházát, mindent, amire vágyunk, ami ott VAN, csak az érzékelésünket változtatjuk oly módon, hogy ez a VAN mindig velünk legyen.

Jelentkezés és részletek

A részvételi díj 69 000 Ft/fő.

A részvételi díj tartalmazza a szállást 4 éjszakára 2-3 ágyas apartmanokban, közel a Velencei- tóhoz, napi háromszori étkezést, az elvonulás szertartásait, foglalkozásait, a kirándulásokat, és a nyári napforduló- szertartást.

Jelentkezésedet a részvételi díj befizetésével véglegesítheted.

Jelentkezéshez küldd el nekem a VAN szót, a nevedet és a címedet  emailben, és elküldjük számodra a részleteket: szilvi@simratyogaworld.com

 

Szeretettel várunk!

 

Send this to a friend