Közeledik a Karácsony. Most nagy melegséggel tölti el a szívem az ünnep várása, de nem volt ez mindig így. Emlékszem olyan évre, amikor még egy csomó illúziót hitettem el magammal, éppen ezért nem azt az életet éltem, amit szerettem volna. Álltam egyszer egy hipermarket pénztárához vezető sorban, néhány héttel Karácsony előtt. Néztem a családokat, akik szintén sorban álltak, és figyeltem, hogy mi van a szívemben. És nem éreztem semmit. Nagyon megijedtem, mert a Karácsony a legkedvesebb ünnepem, és alig néhány héttel előtte még nem éreztem azt a melegséget, izgalmat, békét és várakozást, amit általában szoktam. Aztán szerencsére néhány napon belül megérkezett a jól ismert érzés.

Ebben az évben másképp van. Bővült és bővülőben van a családunk, és – bár még nem tudom, hogyan fogjuk a földrajzi távolságokat áthidalni -, de nyugodt vagyok, és tudom, hogy minden kialakul. Most úgy érzem, van időm azt is átgondolni, hogy kinek mit szeretnék ajándékozni. Visszaemlékszem gyermekkorom karácsonyaira, amikor a szentestét a nagyszüleimnél töltöttük. Mi gyerekek nem láthattuk a karácsonyfát, csak mikor csengetett a Jézuska. Aztán szépen meggyújtottuk a csillagszórókat, és énekeltünk. Minden gyereknek a zselés szaloncukor volt a kedvence a családban, az díszítette a díszek mellett a fát. Az ajándékozás után a nagyszüleim Karády Katalin és tangó lemezeket raktak fel, és táncoltak. Gyönyörű pár voltak.

És eszembe jut anyukám fahéjas almája. Meg is kérdeztem most, hogyan is készíti, és megosztom veled: Tejberizst főzött vaníliarúddal és mazsolával. A meghámozott almákat kivájta, és a hasukba töltötte a rizst, majd miután visszarakta az alma kalapját is, sűrű palacsinta tésztába megfürdette, és olajban kisütötte őket. Fahéjas cukorral szórtuk meg. Nem egy diétás menü, de nagyon finom.

Manapság egy egészen hosszú szertartást kerekítünk az ajándékozásból, hogy minél tovább tartson az öröm, amikor átérezzük a „te örömöd az én örömöm is” érzését, és ez nem függ az ajándékok értékétől. Ilyenkor egy kicsit könnyebb a lélek is, van idő álmodozni, gondolkodni a következő évről. Most megosztom az Univerzummal való együttműködés hatodik szabályát, hogyha álmodozol, ne felejts el erre gondolni (az első öt szabályt az előző blogokban keresheted vissza):

6. Tudd, hogy már most ott van körülötted mindaz, amit szeretnél, és a párhuzamos valóságaidból mindazokat magadhoz vonzhatod, amelyek igaz vágyként benned megjelennek.

Mi is nagy örömmel terveztük meg és készítettük elő az idei, ünnep körüli programokat és ajándék csomagokat, amelyekből válogathatsz, hiszen mindegyik valamilyen formában a szeretet és a teljesség felé vezet, és megkönnyítheti az ajándékozást is az idén.

Melyek ezek?

1. December 16-án „Megérkezés a félelemből a szeretetbe meditációs est”, amelyre most kedvezményesen jelentkezhetsz.
2. Karácsonyi csomagjaink – kedvezményesen. Válogass belőlük örömödre te is!
3. „Varázslatos 2012” meditációs est december 30-án, amely akár szép ajándék is lehet magadnak vagy szeretteidnek.

 

1. A november 24-i „Megérkezés a félelemből a  szeretetbe” meditációs est nagyon hamar betelt, és többen kérdeztétek, hogy lesz-e még ilyen. Ha szeretnéd a szíved felkészíteni Karácsony ünnepére, akkor szeretettel várunk december 16-án a következő ilyen alkalomra.  

Gyere álmodozz velem a

 „Megérkezés a félelemből a szeretetbe” meditációs esten!

Képzeld el úgy az életed, hogy többé már semmitől sem félsz. Nem félsz a befizetendő csekkek miatt, hogy honnan lesz rá pénzed. Nem félsz attól, hogy sohasem találod meg a szerelmedet. Nem félsz attól, hogy beteg leszel. Nem félsz attól, hogy a világ tele van veszélyekkel, amelyek rád leselkednek. Nem félsz a magánytól. Nem félsz attól, hogy úgy telik el az életed, hogy nem tudod, minek is jöttél ide.

A félelem helyett szeretet költözik a szívedbe. Ebben az állapotban átérzed az egységedet az Univerzummal és minden létezővel. Békés vagy, és minden pillanatban észreveszed a világ tökéletes harmóniáját, és a téged segítő erőket. Mindenkire a szeretet szemével tudsz nézni, ezáltal gyógyítod őket. Az életed kiteljesedik, és pont olyanná válik, amilyenné szeretnéd.

Vágysz erre az érzésre? Szeretnél végleg búcsút mondani a félelmeknek? Ezen a meditációs esten búcsút mondhatsz minden olyan érzésnek, ami visszatart a boldogság megélésétől. Harag, féltékenység, irigység, bosszúszomj, neheztelés, türelmetlenség? Mind a félelem különböző arcai. Velünk együtt elengedheted a félelmeidet, mint ahogy a fák elengedik a leveleiket, hogy átadják a helyüket a benned megszületni kívánó újnak.

Ezen az estén:

 • beazonosítod a félelmeidet, és megváltoztatod a nézőpontodat velük kapcsolatban
 • megérted, hogy hogyan voltak hatással az eddigi életedre
 • megérted, hogy mi az a „gyökéremlék” az életedben, amiből fakadnak
 • kigyomlálhatod lélekkertedből a félelem különböző arcait
 • lerakod a félelmek mázsás súlyait, és megérkezel a könnyedségbe
 • új magokat vetsz el, melyekből kinyílnak az életedben a szeretet virágai

„Néked ajánlom e szent pillanatot. Légy Te a vezetőm. Követlek, hisz Útmutatásod a békét hozza el.”- A Course in Miracles (fordítás: Sarkadi Krisztina)

Időpont: December 16. péntek, 18:30 – tól 21:00 óráig

Helyszín: Istennőtemplom, Erzsébet körút 58. I. emelet (a Király utca és az Erzsébet körút sarkánál).

A részvételi díj: 4 000 Ft/fő

Ha azonban a jelentkezésedet december 9-ig leadod, és befizeted a részvételi díjat, akkor kedvezményesen, 3 500 Ft-ért vehetsz részt ezen az estén.

A programra már a meghirdetés előtt jelentkeztek néhányan, úgyhogy ha szeretnéd biztosítani a részvételedet, jelentkezz most itt: szilvi@teljessegviraga.hu, a tárgysorba írd be, kérlek: Megérkezés

 

2. Karácsonyi csomagok közül is válogathatsz, ha szeretnéd magadnak és szeretteidnek bevonzani a bőséget, az egészséget, vagy a szerelmet. Melyek ezek? Válassz a „Nagy Karácsonyi”, a „Szeretet”, a „Fagyöngy”, a „Fenyő” és a „Csendes Éj” csomagunk közül, most kedvezményesen!

Szeretettel ajánlom például a csomagokban szereplő Vonzz bőséget című, Harlan Cockburn barátom gitármuzsikájával készült cd-nket, amit nagy örömmel készítettünk, a ti örömötökre.

A cd-n található gyakorlatok radikálisan képesek változtatni a bőséggel kapcsolatos belső meggyőződéseken, és segítenek abban, hogy megteremtsd a pénzzel, és a jóléttel kapcsolatos vágyaidat. Bármilyen helyzetben vagy most anyagilag, az, amit ezen a cd-n fogsz hallani, minden esetben jót tesz.

 

Nézd meg a karácsonyi csomagokat itt!

 

3. És végül, de nem utolsó sorban egy csodálatos estére invitállak, amely akár ajándék is lehet neked, vagy szeretteidnek december 30-án estére.

„Varázslatos 2012” meditációs est

Te is érezted már Szilveszter táján, hogy nagyon jó, hogy bulizunk, de valahogy más minőségben is jó lenne felkészülni a jövő évre? Jó lenne kicsit visszahúzódni, teremteni, álmodozni, gondolkodni? Hiszen a fenti kérdésekre vonatkozó összes válasz bennünk rejlik. Nagyon könnyű teremteni, ha tudatosan tesszük. Belül felkészülve, a szívünket felébresztve, aggódás nélkül, bizalommal haladni az úton, tudva, hogy minden fontos pontnál ott vár minket a segítő energia a megvalósuláshoz.

Ezen az estén kristálytálak gyönyörű hangján utazva,

 • hálát adunk a 2011-es évért
 • megálmodjuk a 2012-es évet
 • útrabocsájtjuk félelmeinket és régi mintáinkat
 • és megérkezünk az örömbe, abba a létállapotba, ahonnan kezdve a belső utazás teremtéssé válik.
 • közös szeretetmeditációt tartunk, melynek célja, hogy segítsük az emberiség békés és tudatos változását.

Korlátozott számban tudunk jelentkezőket fogadni, a jelentkezés sorrendjében. Ezért minél hamarabb jelentkezz!

Időpont: 2011. december 30. 18:00 órától 21:00 óráig

Helyszín: Budapest, Belváros (a konkrét helyszínről később adunk tájékoztatást)

Részvételi díj: 4 400 Ft/fő

Figyelj! Ha december 19-ig jelentkezel, és befizeted a részvételi díjat, akkor neked, vagy az általad megajándékozott szerettednek a díj csak 3 900 Ft/fő.

Várunk szeretettel, ha azt szeretnéd, hogy vágyaid nyilai 2012-ben célba érjenek. Add meg a nyilaknak az irányzékot… és Szilveszter este már felkészülve, önfeledten érkezhetsz meg az Új Évbe!

Jelentkezni itt tudsz: szilvi@simratyogaworld.com, a címsorba kérlek írd be: ”Varázslatos 2012″.

 

Az örömteli találkozásban bízva!

Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon, változtatás nélkül idézhető, amennyiben a hivatkozás végén a szerző neve vagy a www.simratyogaworld.com oldal megjelenítésre kerül.

Köszönjük együttműködésedet!

 

 

Send this to a friend