A napokban csodálatos ajándékokat kaptam. Sok minden történt velünk, a Kedvesemmel és velem ebben az évben. Kétszer költöztünk, született egy gyönyörű kisbabánk, Hajnal, szép közös alkotásaink születtek (Van teremtő meditációs cd, Namaha mantra meditációs cd, online kurzusok, DNS elvonulás). Néha bizony úgy éreztem, mindez akár öt év alatt, több embernek is elegendő változás lenne.

Ilyen időszakokat sok pár nem bír ki, és szétmegy a kapcsolatuk. A mi kapcsolatunk sem volt konfliktusmentes. Néha, mikor mindketten nagyon elfáradtunk, összeszólalkoztunk. A konfliktusok azonban nem távolítottak minket, hanem éppen, hogy közelítettek, és egyre jobban megértettük, hogy hogyan támogathatjuk egymást a változásokban. Ehhez azonban a mély szereteten kívül szükség volt a tudatosságunkra, amely a legnehezebb helyzetben is megtartott, megtart minket.

Megtartani. Ezt a kifejezést gyakran használjuk a spirituális úton, és azt a jelenséget fedi, amikor az a szeretetünkkel védelmezzünk valakit, hogy ki tudjon tartani a saját változási folyamatában. Találtam a Facebookon egy képet, ami jól kifejezi, hogy mi történik ilyenkor velünk. A hozzátartozó szöveg ez volt: akik szeretik egymást, azoknál ilyen az igazi összeveszés.

Most, a második költözés után úgy éreztem, hogy tényleg nagyon elfáradtam. Volt bennem egy nagyon erős vágy, hogy közösen, Veletek felkészüljünk a december 21-i változásokra, de közben belül, bennem is nagyon intenzíven alakul át minden. Most a Kedvesem támogatása segített átlendülni az átmeneti hullámvölgyön. Az ő megtartó szeretete az ajándék. Így december 18-án tartunk egy rendkívüli, 

 

Karácsonyi Csendes estét

a felemelkedés és az egység jegyében. 

Ez a meditációs este a most végzett „Belső erő” meditációs iskolások kérése volt. A meditációs esten elvégzünk egy erőteljes tisztító meditációt, utána pedig eléneklünk néhány mantrát közösen, hangszeres kísérettel, a felemelkedés, és a szeretet kiterjesztése jegyében. Olyan mantrákat választottunk, amelyek zengetése eljuttat arra a rezgésszintre, amely alkalmassá tesz minket arra, hogy megmaradjunk a szeretetben, bármi történjen is a világban, és hogy összefogjunk az elkülönülés helyett.

Többek között eléneklünk egy nagyon szép egység mantrát.

A szövege:       

Gate gate paragate parasamgate bodhi svaha 

Ez egy híres buddhista mantra. Szétoszlatja azt az illúziót, hogy különálló individuumokként létezünk, és segít tudatosítani, hogy tökéletesek vagyunk, és össze vagyunk kötve az Univerzummal. Egységben vagyunk önmagunkkal, egymással és az Élettel.

Jelentése: A végtelenség és a tökéletesség most és itt van mindenütt.

 

 

Ezen kívül még több, gyönyörű mantrát is éneklünk majd, már összegyűjtöttük őket. Erre a rendezvényre nagy szeretettel várunk a Párommal, Csendes Csabával minden meditációs iskolát végzettet, és mindenkit, aki szeretne felkészülni a december 21-i jelentős napra.

Helyszín: XII. kerület, Arató köz 1.

Részvételi díj: 2 000 Ft / fő

Jelentkezni itt tudsz: info@simratyogaworld.com, a tárgysorba írd be, kérlek: 21!

2013-ban elindul egy új korszak, hívjuk ezt Aranykornak. Arra tanít minket, hogy a személyiségünk torzulásai helyett a figyelmünk fókuszát a Lelkünkre irányítsuk. Ez a tiszta, önazonos, boldogsághoz vezető élet alapja. Minden betegség a Lélek gátoltságából fakad, így ha szabadon megélhetjük a Lelkünk rezgésszintjét, akkor betegségeket sem kell gyártanunk magunknak. Ha ismerjük a Lelkünket, akkor felismerjük a Lélektársainkat is, és megértjük, hogy mi a valódi, szeretetteljes emberi kapcsolatok alapja. Szabadon megélhetjük önmagunkat a hivatásunkban is. Ha szeretnéd megérteni a Lelkedet, és összekapcsolódni vele, akkor szeretettel várlak az

 

Összekapcsolódás a Lelkeddel”

online kurzus 

A kurzus indulása: 2013.01.11. Telihold napja

Mindenkinek van egy magasabb rezgésszintű, az isteni dimenzióhoz kapcsolódó énje, amit egyszerűen Léleknek nevezünk. A Lélek egységre, boldogságra, összhangra vágyik. Ami ettől eltávolít, az mind személyiségszintű blokk vagy ellenállás. Amennyiben sikerül a személyiségedet a Lélek rezgésszintjére hangolnod, akkor eltűnik az életedből a szenvedés, és megélheted a teljességet és a boldogságot.

Ez az online kurzus 4 leckén keresztül kísér, hogy megmutassa neked azt a belső erőt, amely képes minden döntésednél a Lélek rezgésszintjét választani, és ezzel elvezetni a szeretet megtapasztalásához a szenvedés helyett. Ha megérted, hogy milyen egyszerű ez alapján az iránytű alapján választanod, akkor már csak gyakorolnod kell, és mesterévé válsz a teremtésnek. 

Kedvezmény a december 14-ig jelentkezőknek! 

Amennyiben jelentkezésedet december 14-ig jelzed felénk, és befizeted a részvételi díjat, számodra a részvétel most 20% kedvezménnyel 6 200 Ft helyett csak 4 900 Ft.

Ha a Lélek csomagot választod, ebben az esetben 4 900 Ft + 1 500 Ft, összesen 8 200 Ft helyett csak 6 400 Ft a részvételi díj számodra!

Minderről olvass tovább és jelentkezz itt!

 

Ha még nem találtál megfelelő karácsonyi ajándékot, akkor ajánlom az akciós karácsonyi cd csomagjainkat, amelyeket a webáruházon keresztül, és a rendezvényeinken is megvásárolhatsz. December 17-ig tart az akció ez az utolsó postázási nap is egyben.

A „Nagy Karácsonyi” akciós csomag tartalma:

Az Iránytű kártya segít magadban és az életben eligazodni, és kijelöli fejlődésed irányát. (Egyedi fogyasztói ára: 3 900 Ft)

A Dimenziónyitás meditációs album 2 cd-vel segít relaxálni, erőt gyűjteni, gyógyítani magad és másokat. (Egyedi fogyasztói ára: 3 900 Ft)

A Szer-elem behívó teremtő meditációs cd támogat téged, hogy behívd, fogadni tudd és megtartsd az életedbe érkező szerelmet. (Egyedi fogyasztói ára: 2 500 Ft)

A Pénz, jólét és bőségteremtő meditációs cd-n található gyakorlatok radikálisan képesek változtatni a bőséggel kapcsolatos belső meggyőződéseiden, és segítenek abban, hogy megteremtsd a pénzzel, és a jóléttel kapcsolatos vágyaidat. (Egyedi fogyasztói ára: 2 500 Ft)

A Van teremtő meditációs cd-n található meditációs anyagok segítségével megérted a három fő teremtési központod működését, és harmóniában tudod őket működtetni. A meditációk megerősítéseket is tartalmaznak, amelyek segítségével mindhárom központ rezgésszintjét megemelheted, annak érdekében, hogy azt a csodálatos életet éld, amit szeretnél. ( Egyedi fogyasztói ára: 2 500 Ft)

A Namaha mantra meditációs cd-n tisztelgünk a mindent megalkotó Energia előtt, és áldást kérünk 3 életterületre: az egészségünkre, a szerelmünkre és a bőségünkre. ( Egyedi fogyasztói ára: 2 500 Ft)

A csomag csak 2011. december 4. és 2011. december 17. között elérhető!

Mindezt most 17 800 Ft helyett 12 400 Ft-ért megkaphatod, azaz 5 400 FT (több mint 30 %) kedvezménnyel!

Rendeld meg a csomagot itt!

 

Két kisebb karácsonyi csomagból is választhatsz. Ezek a „csendes éj”  és a „fenyő” fantázia nevűek. Nézd meg őket és rendeld meg most!

Szeretettel,

Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha feltünteted a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt, azt külön megköszönjük Neked.

 

Send this to a friend