A február hónapot összekötjük a szerelemmel és szeretettel a Valentin nap okán. Ez jó időszak arra, hogy afebruár kapcsolatokról és a szeretetről gondolkodjunk az élet minden aspektusában. A kundalini jóga magtanítása Yogi Bhajan tanításai alapján az, hogy a szeretet túlmutat a körülményeken; egy erős kapcsolat a saját Végtelenségünkkel, ami a másokhoz való kapcsolódásunkban tükröződik vissza.

Ahogy Yogi Bhajan gondolkodott a szeretetről és a Valentin napról, az jól érthető leveléből, amit tanítványainak írt:

A szeretetnek két polaritása van: feltételhez kötött vagy feltétel nélküli. A feltételhez kötött szeretetnek elvárásai vannak, ami fájdalmat és örömet ad nekünk. A feltétel nélküli szeretet extázist ad, önmegvalósítást, önbecsülést, és a legmagasabb énünk tudását. A Valentin nap a tiszta és egyszerű szeretet napja. A feltétel nélküli szeretet ennek a napnak az ereje. A szeretet teremti a mi áldott, szép és gyönyörteli holnapunkat, és ez maga Isten mibennünk. Hadd haladjunk ettől a Valentin naptól a következőig kegyelemmel, ami minden tettünket tudatossá, intelligenssé és pozitívvá alakítja. És hadd tartsuk meg a szeretetet a szívünkben mindenki iránt. Ha nem látjuk Istent mindenkiben, akkor nem látjuk Istent egyáltalán. Forrás: KRY- newsletter

Mikor fejlődünk, elsősorban a saját Végtelenségünkhöz való kapcsolatunkat alakítjuk, és ez belső munka. A belső munka párosulva minden szavunk és tettünk tudatos megválasztásával, kialakítja a külvilágban is a harmonikus kapcsolatokat.

 

Yogi Bhajan: Valentinemhez

 

„A Valentin nap egy békés nap.

Nyugodt, lágy- nyugodt, lágy.

Békés és mély áramlása a léleknek.

 

A szeretet lelke- a kapcsolat közöttünk,

eredete az emberiség családjának,

és az isteniség hagyatéka.

 

Áldott nap, áldj meg minket, hogy emlékezzünk.

Hogy találkozzunk a szeretettel, az öleléssekkel, és a csókokkal.

Önzetlenül, alázatosan és Isten extázisában.

Így elismerhetjük egymást, mint az isteni teremtés csodáját.

 

Kölcsönös tisztelettel és szeretettel a létezésemből a létezésednek. 

A lelkemből a lelkednek.

Az imámtól az imádnak.

 

Isten egységében köszönetet mondok neked szerelmem,  Isten áldjon téged! Boldog Valentin napot!”

 

Két programot is indul a közeljövőben, amelyek a belső szeretettel és a külvilágban megjelenő szeretettel is segítenek a teljesség felé lépni.

So Purk

női kundalini jóga workshop a szeretett férfiért

So Purkh- szív

Ha a So Purkh mantrát recitálod 11- szer naponta akkor három férfit az életedben (lehet férj, szerető, apa, fiú), hozzásegítesz rezgésszintjének emelkedéséhez, képességeinek beteljesítéséhez, hogy legteljesebb potenciálját élje. Recitálhatod azért is, hogy régi kapcsolataid karmáit megtisztítsd, vagy azért, hogy megtaláld a tökéletes lelki társad, ha még nem találkoztál vele. Ez a mantra a mesteri szint elsajátításával képes arra, hogy az Isten emberi formájában, férfiként nyilvánuljon meg előtted.

Ezen a napon gyöngéd női, megtartó körben gyakorlunk, hogy emeljük önmagunk, és a számunkra kedves férfi / férfiak rezgésszintjét.

Időpont: március 19. szombat, 9.30-tól 16-ig

A részletes programot, és a Valentin napi kedvezményes jelentkezési lehetőséget tekintsd meg itt!

A másik program egy otthon végezhető webkurzus, amire most 50%-os kedvezményt vehetsz igénybe Valentin napig!

Kiteljesedés 3.0

webkurzus

Megtanulom szeretni önMAGam

avagy

40 nap alatt közelebb a Teljességhez

 szeresd magad 4

Minél jobban szeretem önmagam, annál jobban észreveszem, hogy szeretnek. – Chuck Spezzano

A kurzus egy 40 napos utazás, amely során minden nap küldök számodra egy feladatot, amely automatikusan eljuttat az önmagaddal kapcsolatos megbocsátásig. A megbocsátás rajtad keresztül, mint a Forrás megtestesülésén, eszközén keresztül történik, a szívedet kinyitva, és megtisztítva. A feladatok nem igénylik azt, hogy szenvedj, nem igénylik azt, hogy a fájdalmas múlton merengj. A mában, az elmédet lecsendesítve, a szívedet megnyitva, a szereteten keresztül juttatnak el a vágyott állapotba. A szemléletmódod, a világ és önmagad észlelése változik meg benned, így végre abbahagyhatod az önbüntetést, és elkezdhetsz valóban élni. Önmagad szeretete az alapja a párkapcsolati boldogságnak, és az életben való érvényesülésednek is.

A kurzusról olvass tovább itt, és nézd meg, milyen kedvezmény vár!

 

Szeretettel,

Simrat Kaur/ Arató Mónika

Send this to a friend