jó feleségMár apró gyermekkorunktól arra kondicionálnak minket, hogy beilleszkedjünk az elvárások rendszerébe, hogy „jók”, mások számára elfogadhatóak legyünk. Ez sokszor épp szembe megy azzal, ami a valódi választásunk lenne, frusztrációt okozva a belső és külső világunkban. Különösen így van ez a kislányoknál, náluk még szigorúbb a megítélése a „mit illik, és mit nem” témakörének.

Majd mindez folytatódik felnőtt korban, a Párunk mellett. Igyekszünk jó szeretők, feleségek, és anyák lenni úgy, hogy ebben – jó minták híján- tájékozódni épp képesek vagyunk. Keveseknek, és általában bizonyos életkor felett jut eszébe, hogy lehetséges, hogy nem a kívül található mintákból kellene választani. Semmit. Ha az Univerzumban minden van, – márpedig minden van – akkor van egy bizonyos módja annak is, hogy „én” (általánosságban mindenkire értve, aki ezt a jegyzetet olvassa) boldog legyek. Minél korábban jövünk rá erre, és teremtjük meg a saját boldogságunk egyedi feltételrendszerét, annál több időnk marad azt élvezni halálunk napjáig.

Ugyanez igaz a nőiességre is. Még mindig nem találtad meg, hogy neked hogy a legjobb az élet nőként, pedig annyit tanulhatsz kurtizánokról, papnőkről, feleségekről, szexistennőkről, anyákról, stb., stb., a női létezés különféle szerepszemélyiségeiről? Csak az kell hozzá, hogy felszabadítsd magad, egészen pontosan az elméd, és az energiarendszered, ami eddig valamiféle „lekövető” üzemmódba volt, ahelyett, hogy saját belső végtelen kreativitására támaszkodva megérezte volna, hogy a legjobb neki, vagyis Neked.

Ha szeretnéd előhívni magadban azt a Végtelen Női minőséget, ami pontosan tudja, mire nyissa rá a szemedet, és hogyan legyél te, a saját egyedi módodon boldog, akkor szeretettel várlak július 16 -án szombaton az

 ÉVA és LILIT

Mi a harmadik út?

női kundalini jóga workshopra a teljes és boldog életért

almák

Fenti két hölgyet, mint egy- egy energiaszint megtestesítőjét hívjuk be körünkbe, azért, hogy túlléphessünk rajtuk, annak érdekében, hogy megtaláljuk, Katit, Sárát, Andit, Máriát, és valahány nevet a naptárban, és vele az Igaz önvalót, és a Végtelen Önazonos női tudást és erőt.

A Földön jelenleg hatalmas tudati változás történik, amelyben óriási szerepe van a nőknek.

„A nő nem egy kis apró jelentéktelen dolog. Ő a gyökér, a törzs, az ág és a levél az élet fáján.” – Yogi Bhajan

A vágy, hogy nagyobbak legyünk, mint az élet, a természetes női minőségünkből származik. Mint nők, végtelenül kreatívak vagyunk, mivel a Végtelen Teremtőhöz kapcsolódunk.

Minden nőben jelen van két nagyon ősi, női pólus. A lágy, elfogadó, biztonságra és vezettetésre vágyó, és a titokzatos, izgalmas, önálló és inspiráló.

Minden nőnek megvan a kapacitása, hogy tápláljon mindent a létezéshez. Az a képessége is megvan, hogy leromboljon bármit saját léptei nyomában. A pszichológiában Éva jelképezi az anyaságot, a szerénységet és az engedelmességet, Lilit pedig az érzékiséget, a szenvedélyt és a szexualitást.

A workshop során új, nagyon könnyen megérhető és integrálható megközelítést tanulunk, és kundalini jóga krijákkal és meditációkkal gyakorlunk, annak érdekében, hogy jobban megértsük önmagunk, az élet és kapcsolataink működését.

Témáink:

  • Milyen hitrendszerekkel korlátozzuk önmagunkat és a kapcsolatainkat?
  • A két női identitás ismerete, kiegyensúlyozása és alkalmazása.
  • Mi a harmadik út?
  • A Paradicsomba való visszatérés kulcsa.
  • Hogyan kapcsolódj össze a végtelen teremtőerőddel?
  • Hogyan találd meg önmagad a Szerelmed mellett, hogy boldog légy, és legyetek együtt?

Te a „Te” része vagy. Ha egyszer egy nő megtalálja önmagát Önmagán belül, akkor kikerül a rengetegből, mentes bármilyen veszélytől. Semmit nem veszítesz, ha nem veszíted el ezt a lehetőséget!

Időpont: Július 16. 9.30 órától 16.30 óráig

Helyszín: 12. kerület, Arató köz 1.

A workshopon való részvétel semmilyen előképzettséget vagy jógagyakorlatot nem igényel!

Részvételi díj: 10 000 Ft

Jelentkezni itt tudsz, a tárgymezőbe kérünk, írd be: Éva és Lilit

A jelentkezés után, kérlek, a részvételi díjat fizesd be a következő bankszámlaszámra:

Arató Mónika 

10404247-90190130-01420000

A jelentkezést és befizetést visszaigazolom, ahogyan a jelentklező levél és a befizetés megjelenik.

 

Szeretettel várlak,

Arató Mónika 

Send this to a friend