Évek óta elkötelezetten dolgoztam magamban egy ügyért. Nőnek születtem ebbe az inkarnációmba, ráadásul Rák csillagjeggyel. A párkapcsolat és a család így az egyik legfontosabb szív-ügy az életemben. Sok buktatón átmentem, de az asztrológiai képletemből tudtam, hogy erre van a legnagyobb esélyem. Nem ért tehát váratlanul.

A küldetésem immár 10 éve a teljesség témaköre, és a teljességbe nem fér bele egy féllábas párkapcsolat, nem fér bele a félig- meddig beteljesített hivatás, és semmi, ami nem teljes. Addig megyek tehát, amíg teljességet teremtek. Emberi lényként azért vagyok itt, hogy a legnagyobb alázat és tisztelettel alakítsam az életemet, és kihozzam belőle a legboldogabb forgatókönyvet. Így hát nem adtam fel, nem keserített el végleg egy- egy kudarc. Dolgoztam a számomra legfontosabb témákon, és alakítottam önmagamat, hogy méltó legyek a vágyott dolgok befogadására. A szándék végig megmaradt, és közben rengeteg minden került a belső és külső világomból is lomtalanító zsákokba.

A megszentelt párkapcsolat témáján dolgozom évek óta a saját életemben, és a programjaim jelentős részével is. Workshopok, elvonulások, külföldi zarándoklatok és online kurzusok születtek az évek során, és ebben nagyon jó társam, eszközöm volt a kundalini jóga, hiszen számos elméleti tanítás, krija és meditáció áll rendelkezésre, hogy bevarázsoljuk az életünkbe a méltó párkapcsolatot.

A Magdaléna vérvonal zarándoklaton, amit most szeptemberben éltünk át Dél- Franciaországban a rózsák útján, szintén erre a párkapcsolati minőségre emlékeztünk Mária Magdaléna és Jézus történetét felelevenítve, és alakítottuk- formáltuk magunkat a segítségükkel. Társam voltak az úton Veres Kriszta, aki szívében és emlékezetében őrzi a megszentelt párkapcsolati minőséget. Krisztának varázslatos képessége van, hogy felfedezze és másokkal is megismertesse a földbolygón a magas szakralitású helyeket, és évezredekre visszanyúló emlékezetével előhívja azokat a segítő- teremtő  női és férfi alakokat, történeteket, amelyek számunkra is példát, erőt, és segítséget nyújtanak a saját utunkon.

A csapatunk magas spiritualitású, érzékeny emberekből állt, akikkel csodálatos volt együtt utazni, gyógyulni és teremteni. Gyönyörű helyeken jártunk, tündérforrásnál, kőkori dolmennél, szent barlangokban, katár várakban. Velünk utazott Balogh Béla,  aki Montsegurban, a katárok utolsó erődjében vezetett a csapat számára egy meditációt. A rózsák útján Béla meditációjában megelevenedett az arany belső rózsa, telítődtünk fénnyel és hittel. Kapcsolódtunk Ani Williams tudásával, helyismeretével, csodás hárfa zenéjével és énekével. Pete Wilson volt a vezetőnk a katárok spirituális fejlődését segítő barlangokban. Hála mindenkinek a tanításért, és a részvételért.

 

Mi vezetett ideáig, és hogyan megyünk tovább?
 

Két olyan programot szeretnék ajánlani, ami az online tanulásban segít, és én magam is többször átmentem rajtuk, megéltem, összefoglaltam, megismételtem őket. A hatásuk a fizikai valóságban kézzelfogható, ezért nagy szeretettel ajánlom.

Az egyik A hit megerősítése kurzus, amit akkor állítottam össze, amikor nehézségeken kellett átmennem, és tudtam, hogy egyetlen dolog fog átvinni a másik partra: a saját hitem és kitartásom.

Mikor éppen kihívások előtt állunk, megpróbáltatásokat kapunk, akkor a választásunk, hogy hogyan megyünk tovább, egyben egy újabb lépéssel való elköteleződés azon értékek felé, amit választunk. Lehet, hogy csak próba elé állítanak ilyenkor, lehet, hogy az értékek átrendezik a fizikai valóságot, hogy az értékeinkhez méltó emberek és körülmények érkezhessenek meg. A stresszhelyzetek, traumák, krízisek, de gyakran csupán a mindennapi élet áramlása erősen megterheli az idegrendszert, a koncentrációs képességet, feszültté, bizonytalanná tesz.

Ami ezekben a helyzetekben megtart, az a hit. Hit az értékeidben, hit önmagadban, hit az Univerzum rendező erejében.

 

A hit megerősítése kurzusra szeptember 26-ig még kedvezménnyel lehet jelentkezni!

 

A másik kurzust Veres Krisztával állítottuk össze még az egyiptomi közös zarándoklatunk felkészülő évében. A női és férfi energiák mindannyiunkban jelen vannak, különböző inkarnációkban tapasztaltuk már a Lelkünket nőként és férfiként, a múltbéli sérülések meggyógyítása, a két energia önmagunkon belüli harmóniába ölelése megteremti a teret arra, hogy a másik nemmel kívül is harmóniába kapcsolódjunk, és EGY ERŐVÉ váljunk.

Az EGY ERŐ témájával azért dolgozunk továbbra is elkötelezetten, mert a szándékunk az, hogy nőket és férfiakat segítsünk hozzá ahhoz, hogy integrálják önmagukban a nő és férfi teremtőerőt, és hogy a párkapcsolatban a gyógyult, egyensúlyba került női és férfi energia együtt hozza létre a szakrális egyesülést, amelyben EGY ERŐKÉNT tapasztalhatjuk a boldogságot, és tudatos, gyönyörteli és áldott emelkedésünket.

Az EGY ERŐ kurzusok minden eleme emel, egyesíti a polaritásokat, hogy megtisztított és a legmagasabb rezgésű tapasztalásunk legyen önmagunkról és a párkapcsolatunkról.

 

“A Nő és Férfi úgy tud a legközelebb kerülni Istenhez, ha egyesül testben, a társadalomban és az Univerzumban. Nem tudjuk a Forrás lüktetését visszhangozni addig, amíg nem éljük meg ezt a tökéletes egységet. Kiűzöm ezt a démont és felfedem minden lény igazságát. Mindannyian magatokban hordozzátok a nőt és a férfit, így tükrözitek vissza a Forrást, ahonnan a lelketek elindult, miért akarjátok egyik feleteket megtagadni? Ismerjétek a teljességeteket, tiszteljétek a nőit, éppen úgy, mint a férfit, váljék Eggyé a kettő, akkor ismeritek meg igazán Istent.” 

Jézus szavai a Magdaléna kútja című csatornázott könyvből

 

Az Egy erő kurzusokról olvass  többet itt, és jelentkezz most kedvezménnyel!

 

Szeretettel várunk!

 

Send this to a friend