éledő tavaszTavasz van, és ha érzed a természet energiáját, akkor tudod, hogy a kipattanó rügyek, a zöldellő természet annak is jele, hogy vége az álmodozásnak. Az év első két hónapjában adva volt a lehetőség, hogy kitaláld, mit is szeretnél a valóságodként tapasztalni. Mostantól indul a teremtés! A próbaidő, amely alatt eljátszhattál pozitív és negatív gondolatokkal, használhattad még a régi szavaidat, viselkedési mintáidat, tetteidet, lejárt. Mostantól a tetteken van a hangsúly. Képes vagy-e a céljaidra fókuszálni? Harmóniában vagy-e személyiségszinten velük? Emeled-e rezgésszinted, hogy felérhess hozzájuk?

Mától más időket írunk. Mától igazán érdemes elköteleződnöd érzelmileg mindamellett, amit szeretnél, és tenni érte. Nehéz? Hidd el, néha csak az első lépések megtétele tűnik lehetetlennek. Aztán, ahogy elindulsz az úton, egyik lépés követi a másikat, és érezheted az Univerzum segítségét.

tiszteletHa tiszteled a benned élő isteni minőséget, akkor Ő is tisztel téged. A tisztelet pedig emel téged, és emel másokat is, akik környezetedben vannak. Az aranykori változás tulajdonképpen erről szól. Képesek vagyunk-e önmagunkra egy más észleléssel, tisztelettel tekinteni? Képesek vagyunk-e tisztelni a Földet, a Világegyetemet? Képesek vagyunk-e tisztelni egymást? A tisztelet önMAGaddal kezdődik. Tudsz- e mától másképp tekinteni önmagadra? Képes vagy-e magadban Isten tökéletes teremtményét látni? Tisztában vagy-e vele, hogy a boldog élethez, amire vágysz, miben érdemes fejlődnöd? Látod- e, hogy milyen családi és karmikus minták kötnek? El akarsz-e tőlük köszönni?

Ha igen, itt az idő, ne várj tovább! Ébredj fel! A próbaidő lejárt!

SMunay-Ki-ritusokzámomra a családom gyógyulását, és a családi mintáktól való elköszönést a Munay- Ki beavatás hozta el eddig a legerőteljesebben. Ez az energia segített a látnoki képességek fejlődésében is. Ez a képesség pedig abban segít, hogy érzékeljem a lehetséges jövőbeli valóságokat, és választani tudjak. A Munay- Ki beavatáson 9 rítust adunk át, amiből az egyik a Látnokok rítusa.

Negyedik Rítus: Látnokok Rítusa

E rítus fény utakat helyez el, melyek összekötik a látókérget a harmadik szem és a szív csakrával. A rítus felébreszti a benned rejlő látnokot és a képességet, hogy érzékeld az energia láthatatlan világát és a lelkeket.

A Munay- Ki beavatást két féle módon kaphatod meg, választásod szerint:

Munay- Ki energia átadás és oktatói képzés:

Időpont: 2014. április 25-26-27. péntek- szombat- vasárnap

Pénteken a program 14-20 óráig tart

Szombaton és vasárnap 9.30.-tól 18.00-ig

A Munay- Ki-t kis létszámú csoportokban adjuk át, és a beavatás továbbadását is elsajátítjuk.

Részvételi díj: 40 000 Ft/ fő

Kedvezmény!!

Ha a jelentkezésedet március 17 -ig jelzed, és befizetsz 15 000 Ft előleget, akkor számodra a képzés díja most 35 000 Ft/ fő.

Jelentkezni itt tudsz! A tárgysorba írd be, kérlek: Munay- Ki – április 25-27.

A képzés helyszíne: Budapest, Buda. Jelentkezésed esetén részletesen tájékoztatunk minden tudnivalóról, és a helyszínről is.

Egy napos Munay- Ki energia átadás

Időpont: 2014. április 19. szombat 9.30-tól 17.00-ig

Ezen a napon mind a kilenc Munay-ki energia átadásra kerül.

Részvételi díj: 18 000 Ft / fő

Jelentkezni itt tudsz! A tárgysorba írd be, kérlek: Munay- Ki – április 19.

A Munay-Ki beavatásról itt olvashatsz bővebben.

Az Aranykorba lépve érdemes emlékeznünk azokra az időkre, amikor a Nő lényegét élhette. A Nő a szépség őrzője, az öröm forrása, a mindennapok megédesítője, az otthon őrzője, a Férfi múzsája.

A Vaskorban sok olyan szerepet magunkra vettünk, amelyek mindezektől az ősi értékektől távolítanak, elidegenítenek. Az Aranykor kezdetén átalakulnak a női és férfi szerepek, és az egyensúly újbóli megtalálásával tehetünk azért, hogy békében és harmóniában éljünk önmagunkkal, és szerelemben a párunkkal.

Gyere és újulj meg Te is az érkező tavasszal!

Hölgyek számára március 29-én szombaton, 14-től 19 óráig tartok műhelyt a tavaszi megújulás jegyében.

Jógaműhely a tökéletes testért és az ellenállhatatlan kisugárzásért

Női szépség

 Minden szépség annyit ér csak,

Mire becsüli magát;

Ne add magad egy világért,

S többet érsz, mint egy világ.

Ezen a programon:

• újjászületünk és megerősödünk nőiességünkben

• speciális jógakrijákat végzünk a magával ragadó szépségért, és a gyönyörű testért

• meditálunk és mantrát éneklünk a kisugárzásunkért

• gyógyulunk

• támogató női körben egymást erősítjük.

Már csak 6 helyünk van!

A programon való részvétel nem igényli az előképzettségedet. Akkor is szívesen várunk, ha korábban még soha nem jógáztál.

Helyszín: Budapest, 12. kerület, Arató köz 1.

Részvételi hozzájárulás: 6 000 Ft.

Jelentkezés 3 000 Ft előleg befizetésével. A maximális létszám korlátozott, a jelentkezés sorrendjében tudjuk a jelentkezőket regisztrálni.

Jelentkezni itt tudsz, az üzenet tárgysorába írd be kérlek: női műhely- március 29.

 

Szeretettel várlak,

Arató Mónika

 

Send this to a friend