vágyHa van a célodról képed, akkor KÉP-es vagy megvalósítani. Ha nincs képed, akkor KÉP-telen vagy rá. Ez egy törvényszerűség! Hogyan működik a teremtés? Ha van valamiről képed, akkor az elsősorban az emlékeidből táplálkozik. Nézzünk egy példát! Vegyél most egy pár mély lélegzetet csukott szemmel, ellazítva a testedet, mielőtt tovább olvasol! Mi történik például akkor, ha a karácsonyra gondolsz? Egy bizonyos karácsony vagy több karácsony apró részleteire gondolsz? Hogyan emlékszel ezekre? Látsz esetleg egy konkrét képet? Milyen emlék jut eszedbe? Látod az emberek arcát? Látod a karácsonyfát, a fényeket?

Nekem, mikor ezzel a kérdéssel játszottam, a nagymamámnál töltött karácsonyok jutottak eszembe. Az ajándékok átadása után a nagymamám, és a nagypapám tangózni kezdtek a fa körül. Azt az átélést, ahogy táncoltak, nagyon jó volt nézni gyermekként. Ilyenkor teljesen egymásra hangolódtak, szinte megszűnt számukra a külvilág. A szobát pedig valami különös békeérzés járta át…

Mi történik akkor, amikor valami olyasmire gondolsz, ami fájdalommal járt, csalódást okozott? Mit látsz magad előtt, ha erre gondolsz? Embereket, helyszíneket, színeket vagy formákat? Valójában semmit nem tudunk megtenni, amihez nincs egy képünk. Ha megszomjazol, és elindulsz vízért, előtte már biztos beugrott a kép, talán csak a másodperc tört részéig a pohárról, és arról, hogy az ajkadhoz emeled. Minden elképzelésünk anyaga egy kép, és minden kép egy energiafrekvencia.

A képhez érzékszervi tapasztalások emlékei kötődnek; színek, fények, illatok és bekapcsolódnak az érzelmeid, amelyek valójában az energiafrekvenciát létrehozzák, amely az emlék kapcsán létre jön benned.

„ A képek alkotják a nyelvet, amelyen a szív beszél. „- Alexander Loyd

Ha folyamatosan, hosszabb időn keresztül a negatív emlékeidre fókuszálsz, akkor nemcsak, hogy elronthatod az életedet, de meg is betegíthetedszív vágya magad. Légy tudatos, és ezt inkább hagyd abba! Hívj be pozitív emlékeket, és kezdj el belőlük, és a fantáziád segítségéve olyan képeket létrehozni, amelyek kellemesek a számodra, emelik a szíved rezgésszintjét, és a szívedet körbeölelő elektromágneses mezőt, ami a vonzásod biztosítja.

Legyen tehát belső, és külső, fizikai képeid is arról, amit szeretnél! Folyamatosan, időről időre emlékeztesd magad rá, és így az egyik oldalról mindent megtettél. hogy el is érd azt, amit szeretnél.

A másik oldal a tudatalatti elménk birodalma, amely sok olyan blokkot tartalmaz, amely akadályozza a vágyott kép elérését. Ezzel kapcsolatban folyamatosan egy teendőd van: tisztítsd magad! Különböző technikák léteznek: meditáció, jóga, gyógyítások, stb., amelyek segítségével sok tudatalatti szennytől meg tudod tisztítani a szíved, és az elméd.

A 2015-ös évet milyennek teremted? Végig gondoltad, mit szeretnél? Van róla képed a szívedben? Ha igen, tudod pontosan, hogy most hol tartasz a megvalósításban? Felismerted azt, amit már megkaptál? Egyáltalán néha értékeled, hogy hol tartasz a cél felé vezető úton? Mire érdemes fókuszálnod ezután? Mivel akadályozod magad tudat alatt? Mit érdemes erősítened, hogy az éved örömteli és boldog legyen? Szeretnél ehhez erőt, és lelkesedést kapni?

Ha igen, akkor szeretettel várunk március 28-án a

Varázslatos Tavasz meditációs esten!

tavaszi szív

Ezen az esten emlékeztetjük magunkat az éves céljainkra, és megnézzük, jó-e az irány, amin haladunk. Megálmodjuk, és megtervezzük mindazt, ami 2015 tavaszán szeretnénk megtapasztalni. A csoport hatalmas szeretetenergiájával töltődhetsz fel, hogy legyen szíved, lelked, és kitartásod a tovább vezető utadon.

Az est időpontja: március 28. 16-20 óráig

Hozzájárulás a programhoz: 5 500 Ft/ fő

Folyamatosan lehet előjelentkezni, február 25-ig 5 500 Ft helyett, kedvezményesen 4 500 Ft hozzájárulás mellett. Az e-mail tárgysorába írd be, kérünk: Varázslatos Tavasz

Jelentkezni itt tudsz!

A programról itt olvashatsz bővebben!

Szombaton tartottuk az első Szépség és kecsesség kundalini jóga workshopot. A gyakorlásunkat a női tudatosság és szeretet növekedésére ajánlottuk fel, így a program nagyon szépre és gyógyítóra sikeredett.

A következő

Szépség és kecsesség workshop

március 7-én szombaton lesz.

szépség

Hamarosan itt a tavasz! Tavasszal újult erővel indulnak el a dolgaink, és a kapcsolataink. A felkészülés időszakában magadba integrálhatod az eddigi tapasztalataidat, és kiegészítheted, feltöltheted a szépség, kecsesség, és kegyelem energiájával. Erre a magenergiára építheted rá mindazt, amit szeretnél: a saját belső és külső változásodat, és mindazt, amit teremteni kívánsz.

Jelentkezni itt tudsz, a tárgymezőbe írd be, kérlek: szépség

A programról itt olvashatsz részletesebben!

Szinte mindenkinek vannak olyan traumái, blokkjai, akadályai, amin dolgozik, de nem tud elengedni, tovább lépni. Ezeknek a hatékony elengedésében segít ez az Access Bars technika.

• Hogy férhetnél hozzá a világban rejlő végtelen lehetőségekhez?Access Bars

• Mi lenne, ha az életed örömtelibb és felszabadultabb lenne, mint eddig valaha?

• Mi lenne, ha nap, mint nap felszabadult önmagadat tapasztalhatnád?

• Milyen hozzájárulás lenné akkor a világhoz?

Az Access olyan eszközök és folyamatok összessége, amelyeket a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki. Az Access ahhoz nyújts segítséget, hogy (f)elismerd magad végtelen lényként, aki valójában vagy, és abban, hogy kezdd el az életedet alakítani, túl azon az énen, akinek eddig gondoltad magad. A tágulás folyamatos, így folyamatosan találkozol olyan részeiddel is, amelyek ellenállnak a tágulásnak. Ezeket tudod elengedni az Access Bars segítségével.

A kezelésről itt olvashatsz bővebben, és jelentkezhetsz is!

Szabad időpontok a közeljövőben:

Február 26. csütörtök 10 óra

Március 3. kedd 10 óra

Március 4. szerda, 10 óra és 13.30.

Jelentkezni, illetve egyedi időpontot kérni itt tudsz!

 

Szeretettel,

Simrat Kaur/ Arató Mónika

ਸਤਿ ਨਾਮੁ

 

Send this to a friend