Boldog Holdújévet kívánok a Tűzló évében! Imádok most élni, és imádom a világban zajló2014 változásokat. Azt is nagyon szeretem, ahogy megérzem a bolygóállások változását, mert a bolygók irányt mutatnak, és segítenek a fejlődésben. Szeretem a kapcsolataimat is, mert egyre több szeretetet tapasztalok bennük. Az élet szép! Neked magyarázzam?

Imádok nőnek lenni, és azt, hogy a Jóisten nőként ennyi tudást, bölcsességet, és végtelenséget adott a kezembe lehetőségként. Már most is fürdőzöm a nőiesség csodaszép energiájában, pedig még csak töredékét ismertem fel annak az erőnek, aminek birtokában vagyok. Végtelenül hálás vagyok Yogi Bhajannak, hogy tanulhatok tőle, általa önmagamról, kiterjeszthetem önmagamat, és emelhetem a Szerelmem és a családom energiáját is.

” Egy férfi és egy nő találkozik, és nagyon kellemes hangulat alakul ki közöttük, jól érzik magukat egymással. Ha valaki nagyon tudatos, értékelni tudja a prána és az „illat” minőségét a képességek, értékek, erények és erő tekintetében. Ezt a tudatosságot férfi és nő között pránacserének nevezzük.

A jógik szerint ez a pránacsere férfi és nő között nem elhanyagolható esemény. A pránacsere lenyomatot hagy az emberek pszichéjében. A nőben ez a lenyomat éveken át, vagy akár egész életen tarthat, tudat alatti szűrőként is működhet a jövőbeni kapcsolatai tekintetében. A férfi esetében a lenyomat kevésbé erőteljes, általában egy holdciklusig tart.

A pránacserét a nő szabályozza. Az első lépcsőfok az, amikor a nő kisugárzása szenvedélyt ébreszt a férfi agyalapi mirigyében. A második lépcsőfok az, amikor ez a „férfi illatképzését” serkenti. A harmadik fok az, amikor a nő az illatot kiértékeli.

A kettejük közötti teljes reakció a nő csakraszintű kivetítésén múlik, nem a férfién. Ahogy ez a pránacsere lejátszódik közöttük, egy „áradást” vagy kémiai reakciót indít el az emberben, mely az aktivált csakráktól függően változik.

Alapvetően fontos, hogy a nő tudatában legyen erejének, és felelőséggel és méltósággal használja azt. Ha bizonytalansága alapján cselekszik, dicstelen helyzetet teremt maga és mások számára.

A férfi soha nem indít vagy fejez be egy kapcsolatot a saját döntése alapján. Mindkettőt a nő szabályozza. Tanulmányok bizonyítják, hogy a több mint 85%-ban a nők kezdeményezik a kapcsolatot a férfiakkal, nem verbális vagy verbális jelzések útján. A nő irányítja a teljes kapcsolatot. Másrészről viszont a nőnek akár a csendes kételye is a kapcsolat tekintetében nyugtalanságot okozhat.„ – Yogi Bhajan

Ébredj fel az álomból, találj vissza nőiességedhez, lágyságodhoz, teremtőerődhöz!

Szeretettel várunk február 14-én, Valentin napon 14- től 19 óráig a

„Női workshop a szépségért, ragyogásért, és kecsességért”

programunkon.

Szépség

Gyere és tudj meg többet önmagadról, és a hatalmas teremtőerőről, ami benned szunnyad. Már csak 4 helyünk van!

Olvass tovább és jelentkezz itt!

Hat nap múlva, azaz február 11-én indul a

Kiteljesedés 2.0 webkurzus,

ami az Édesanyádnak való megbocsátásban segít, és ezzel az energiamintázat meggyógyításában, ami a boldog párkapcsolathoz szükséges.

Kiteljesedés 2.0

A programra február 9. éjfélig fogadunk még jelentkezést, utána felkészülünk, és indulunk!

A webkurzusról olvass tovább, és jelentkezz itt!

A mai napon, vagyis február 5-én éjfélig még kedvezménnyel jelentkezhetsz az alábbi programokra:

„ Belső erő” meditációs iskola

Belépés a lélek birodalmába, avagy meditáció felsőfokon

Belső erő medisuli

„Létezik egy birodalom, a lélek birodalma,…, ami valójában a természetnek csak egy további, azaz ötödik tartománya. Az ebbe a birodalomba való belépés ugyanolyan természetes folyamat, mint amikor a fejlődő élet az evolúció során a természet egyik birodalmából a másikba átlép.”- Alice A. Bailey

A medisuliról olvass tovább és jelentkezz itt!

Az Élet három legfontosabb pillére a fizikai síkon: az egészség, a bőség, és a szerelem. Természetes, hogyha arra vágyunk, hogy ez mind a miénk legyen!

Bőség-vonzó online kurzus

indul 2014. február 14- én!

Bőségvonzás

„Nincs annál nagyobb kaland, mint mikor az álmaiddal összhangban élsz.”- Oprah Winfrey

A Bőségvonzó online kurzus tematikájáról, indulásáról, és a kedvezményes jelentkezésről itt találsz információt!

 

Szeretettel,

 

Arató Mónika

 

Send this to a friend