nőnyáronNőnek lenni jó. Nőnek lenni időnként nehéz. Nőnek lenni azt jelenti, hogy „várandós” vagy egy csomó küldetéssel, például boldog család, sikeres férj, kiegyensúlyozott tenmagad, siker és elégedettség a munkában, stb. Nőként érezzük, hogy teljesen más az energiarendszerünk, mint a férfiaknak, és a könnyen felismerhető különbségeken kívül azt is érezzük, hogy ez az alapvető másság mélyebb szintről fakad. Azért szeretem Yogi Bhajan humanológiai tanításait, mert látom a saját életemben, hogy működik. Minél inkább megértem önmagam nőként, annál kerekebb a párkapcsolatom, annál nagyobb a teremtőerőm. Azért, mert felelősséget tudok vállalni azért, amit már megértettem. Amit nem értek még, amit nem tudatosítottam, afelett nincs hatalmam sem, és teremtőerővel sem bírok „felette”.

A várandósság és szülés fogalmait Yogi Bhajan gyakran átvitt értelemben használja a teremtő folyamatokra. Sok tanítása szól nőknek, amit felnyitja a szemünket a saját teremtőerőnkre, a kihívásainkra, és hogy azt hogyan oldjuk meg, hogy harmonikusak maradjunk az önmagunkkal való kapcsolatban, és békében maradjunk a külvilággal.

 „A férfiaknak szüksége van fegyelemre, egyet értek, de a nőnek tizenhatszoros fegyelemre van szüksége. Amikor bárki azt mondja a nőnek, hogy tizenhatszor annyi képessége van, mint a férfinak, akkor boldognak érzi magát. De emlékezz, hogy tizenhatszoros pusztító ereje, és tizenhatszoros hatása is van. A nő esetében minden tizenhatszoros, a plusz is és a mínusz is.

Nőként istenadta képességed van táplálni és szülni. És a hatékonyságod a fegyelmedben rejlik.

Négy pont van, amit ismerned kell:

  • Az első dolog az, hogy a saját fegyelmeződnek kell, hogy legyél.
  • Másodsorban, le kell győznöd az elméd, és a semleges elmén keresztül kell cselekedned.
  • Harmadsorban, tudnod kell, hogy minden hatáshoz járul egy ellenhatás. De a te esetedben ez tizenhatszoros.
  • A negyedik, hogy emlékezned kell, hogy amikor nem vagy jelen, nem vagy teljes, és nem vagy kész, tizenhatszor olyan sebezhető vagy, mint egy férfi.

Emlékezz, a férfi a pillanatnyi hibáival él, de neked a hibáiddal kell élned az életed hátralevő részében. Mert a nők elhibázott pillanatai az aurájukban és a glóriájukban vannak. A nőknek két glóriájuk van, míg a férfiaknak csak egy, a két fülcimpa között. A nőknek a melleiken keresztül is vezet egy. Így a tetteidet nem lehet kitörölni.

Ha tetszenek ezek a dolgok, ha nem, az itt nem számít. A jellem, a személyiség a kérdés. A legjobb, amit tehetsz számodra az, hogy légy felkészült, és találkozz mindennel emelt fővel.”

Ma három programra jelentkezhetsz még kedvezménnyel. Az első kifejezetten nőknek szól!

“GRACE”

a szív és lélek ragyogása

 női kundalini jóga elvonulás

Szentbékkállán

grace

2016. június 2-3-4-5.

“A mindennapi ragyogás kell, hogy legyen a valóságod- kell, hogy legyen a mintád.” —Yogi Bhajan  

A grace szó angolul szépséget, kegyelmet, kellemet, bájt, magasztosságot, kecsességet, megbocsátást jelent. Számomra mindegyiket és egyiket sem. A legjobb fordítás szerintem, ami a kundalini jóga humanológiai tanításaihoz a legközelebb áll: a szív és lélek ragyogása.

Minden nőben megvan önmaga belső ragyogása- a mindennapi ragyogás. Kombinálva a személyes tapasztalattal, amit Yogi Bhajan tanítása ad a mindennapi ragyogásról, felfedezheted a női ösvényt a legmagasabb identitásod felé – ami Isten ragyogása és kegyelme.

Volt idő, amikor a nőket isteni lényükért, szépségükért, bölcsességükért, és ragyogásukért imádták. Egy kisgyermek szemeiben és az ő tökéletes ártatlanságában, és belenézve egy anya szemeibe, azt látjuk, hogy ez a ragyogás mit sem változik. A gyermek nemcsak az anya fizikai testét látja, de a fényt és ragyogást is, ami az anya testét körbeöleli. Ezt a ragyogó képet és elképzelést tanította Yogi Bhajan a nőkről. Az elvonulás alatt átadom ezeket az ősi, a kundalini jóga több ezer éves hagyományából származó tanításokat egy modern, női megközelítésben.

Mindezt Szentbékkálla és környéke gyönyörű, ősi, erős női rezgést megjelenítő tájain éljük át együtt, támogató női körben.

A Balaton-felvidéki nemzeti park gyöngyszeme a Káli medence. A csodálatos, panorámás tájat, mint egy női ölet, vulkánikus hegyek ölelik körbe, északról a Fekete hegy határolja. A hegy lábánál, a medence szívében helyezkedik el Szentbékkálla, ez a nyugalmas, békés kis falu, a Balatontól alig 10 km-re.

A 250 lelkes település páratlanul gazdag természeti és néprajzi értékekben. Kőtengere lenyűgöző látnivaló a monumentális, bizarr kősziklákkal, a híres Ingókővel, a repedésekben megkapaszkodott fákkal, cserjékkel.

A falu hangulata szinte meseszerű: szépen felújított hagyományőrző parasztházak, tiszta, rendezett porták, hangulatos, zegzugos utcák, a hegyoldalban szőlők között megbújó présházak.

Május 1-től június 22-ig, a nyári napfordulóig a természet a legszebb, legillatozóbb időszakát éli, legnőiesebb formáit mutatja meg számunkra, amiben benne rejlik a leány, a szerető és az anya archetípusa.

A 4 napos elvonulás alatt a következő segítő energiákat vesszük magunkhoz:

  • Kundalini jóga krijákat, meditációkat A kundalini jóga a leggyorsabb út a test, az elme és a lélek kiegyensúlyozott viszonyának megteremtésére. A jógák királynőjének is nevezik, mivel egy gyémánthoz hasonlíthat, melynek oldalai egy egységes és hatékony rendszerben integrálják a jóga eszközeit, és módszereit.
  • Mantrákat, és mennyei kommunikációval kísért mantrákat.
  • Vízöntő Sadhana pénteken, szombaton, és vasárnap reggel. Ez egy olyan idő, ami arra szolgál, hogy egyrészt megfigyeljük azokat a mintáinkat, melyek eltérítenek a magasabb tudatosságtól, másrészt segít túllépni ezeken. Hét Vízöntő mantrával zárjuk, amelyeket Yogi Bhajan ajánl, hogy segítsenek megérkezni a Vízöntő kori tudatosságba.
  • Breathwalk sétameditáció a Kőtengerhez. A Breathwalk egy tudomány, amely speciális légzésmintákat kombinál és szinkronizál a lépteinkkel séta közben, mindehhez meditatív figyelmet társítva. A Breathwalk egy egyszerű, természetes és hatásos eszköz, ami azonnal a fizikai és mentális jóérzés ösvényére vezet.
  • Hajnali és alkonyi meditációk a Kőtengerben és a Fekete hegyen
  • Vezetett Lélektánc – meditáció, amellyel magunkhoz öleljük a szív és lélek ragyogását
  • Finom, vegán, gluténmentes, természetes ételek a testnek
  • Megmerítkezünk a gyönyörű, ősi, női energiákat őrző táj rezgésében

Részvételi díj: 59 000 Ft, mely tartalmazza a szállást, napi háromszori vegán étkezést, és az összes programot.

Előjelentkezési kedvezmény!!

Ha április 26-ig jelentkezel és befizeted a teljes részvételi díjat, akkor számodra az elvonulás  52 000 Ft.

Részletfizetési kedvezmény: Ha április 26-ig jelentkezel, és befizeted a részvételi díj 50%-át, akkor számodra a teljes részvételi díj 54 000 Ft. Az 50% előleg 27 000 Ft.

Részletfizetési kedvezmény extra: Ha nagyon szeretnél jönni, de most nem tudsz nagyobb összeget befizetni, akkor válaszd ezt a lehetőséget. Ha április 26-ig befizetsz 12 000 Ft-ot, akkor számodra a teljes díj 56 000 Ft. A második részlet május 16-ig befizetve, 20 000 Ft, a harmadik részlet pedig a helyszínen fizetve 24 000 Ft.

A létszám korlátozott, a jelentkezéseket a befizetés sorrendjében véglegesítjük!

 Jelentkezni itt tudsz, a tárgymezőbe kérjük, írd be: Grace.

Az elvonulásról itt olvashatsz többet!

Két webkurzus kedvezményes jelentkezési lehetősége is él még ma.

Lélektárs- behívó online kurzus

indul 2016. május  16- án,

Pünkösd hétfőn. 

lélektárs

Az online kurzus évente csak egyszer, májusban elérhető!

“ Rengeteg emberel találkozol, és egyik sem érint meg igazán. Aztán találkozol egy valakivel, és az életed megváltozik. Mindörökre.”

A kurzus mindazoknak szól, akik szeretnék figyelmük egy részét lélektársuk megtalálására felajánlani, és ezáltal megnövelni vonzásukat, amely a legmegfelelőbb időpontban elhozza számukra valódi társukat.

Rátalálhatsz a valódi szerelemre – legyél akárhány éves-, ha hiszel benne, és ha minden szinten felkészíted magad, hogy energetikailag tökéletesen együtt rezegj azzal a szerelemmel, amelyet keresel.

Mivel támogatlak Téged a folyamatban?

  • 6 héten keresztül 12 leckével
  • rezgésszint emelő gondolatokkal és feladatokkal
  • megerősítésekkel
  • videó anyagokkal
  • hanganyagokkal
  • letölthető meditációkkal
  • sok szeretettel
  • valóságteremtő technikákkal

Olvass a programról bővebben itt, és jelentkezz ma, hogy elérd a kedvezményt!

 Kiteljesedés 2.0

webkurzus

Magamhoz ölelem az Édesanyámat

avagy

40 nap alatt közelebb a Teljességhez

anya

A kurzus egy 40 napos utazás, amely során minden nap küldök számodra egy feladatot, amely automatikusan eljuttat az Édesanyáddal kapcsolatos megbocsátásig. A megbocsátás rajtad keresztül, mint a Forrás megtestesülésén, eszközén keresztül történik, a szívedet kinyitva, és megtisztítva. A feladatok nem igénylik azt, hogy szenvedj, nem igénylik azt, hogy a fájdalmas múlton merengj. A mában, az elmédet lecsendesítve, a szívedet megnyitva, a szereteten keresztül juttatnak el a vágyott állapotba. Minden reggel érkezik hozzád egy rövid feladat, amelyet bármikor a nap folyamán elvégezhetsz. Lesznek napok, mikor a feladatok csak néhány percedet igénylik, és néha lesz olyan is, amikor fél órát is érdemes a feladatra fordítanod. Azért, hogy letisztítsd az életedet, nem is olyan nagy időráfordítás, igaz?

A kurzus számodra is egy kaland lesz, Édesanyád pedig annyit fog észrevenni, hogy valami változik, könnyebbedik, és boldogabb lesz az élete, mint korábban. Kettőtök kapcsolata pedig új formát vesz. Természetesen el is árulhatod neki, hogy éppen miben vagy benne, de szerintem ezt csak akkor tedd meg, ha észlelni kezdi, hogy valami változik, és rákérdez.

A kurzus 2016. május 1 – jén, Anyák napján indul. Ma utoljára még kedvezménnyel tudsz jelentkezni.

Nézd meg a lehetőségeket itt!

Szeretettel,

Arató Mónika

Send this to a friend