Sok hozzászólás érkezett az utóbbi napokban a Teljesség virága honlapra. Nagyon köszönöm mindazoknak, akik írtak, vagy kérdeztek. Ebben a blogban Róbert kérdésére szeretnék reagálni, amely így hangzott:

„ Kedves Mónika, és Kedves mindenki! Valóban megtörtént az “átbillenés”, az új, az aranykor, de bármilyen pozitív fogalommal jelölhetem. Viszont vannak a régi elmúlásának kellemesnek nem mondható tünetei is! Erről írnál bővebben? A pozitív “tünetek” nagyszerűek!!! „

Igen, írok szívesen. Először is néhány dolgot arról, hogyha „negatív” tüneteket érzünk, akkor az minek köszönhető? Az emberek tudatosodása azt jelenti, hogy többet érzékelnek az univerzális szeretetenergiából, mert- ki ezért, ki azért- egyre többen tágasabbra nyitjuk a szívcsakránk ablakait. Ez az egész energiarendszerünket befolyásolja, hiszen a hét fő csakra, – amelyek testünk energetikájáért és az életterületeink alakulásáért is felelősek – egy rendszert alkot, és a csakrák egymásra is hatással vannak. Ha a szívcsakra nagyobb szerepet kap, az azt jelenti, hogy kevésbé hallgatunk az elménk – általában félelem alapú – sugallataira, és nagyobb szerepet kapnak az érzelmeink. Érzékenyebbé válunk, ami azt is jelenti, hogy bár egyre több szépséget észreveszünk a világban, de a fájdalom, és a szenvedés is mélyebben megérinthet minket. A szívünkre kezdünk hallgatni, ami gyakran eredményez új helyzeteket a döntéseinkben. Mások is észreveszik a változásunkat, és ha ők nem hasonló úton járnak, akkor konfliktusaink is kialakulhatnak új döntési szokásunk miatt. A konfliktusok valójában segítségek, mert lehetőséget adnak arra, hogy még inkább elköteleződjünk döntéseink mellett, azáltal, hogy mások előtt is képviseljük őket.

A csakrarendszer változása fizikai tüneteket is okozhat. Gyakran érezhetünk olyat, hogy egy- egy csakránk területén a testünk remegni kezd. A csakrákról azt tartják, hogy különböző frekvencián forgó, kerék alakú spirituális energiaközpontok, amely a tudatosság kapui. Ha változást érzékelünk a testünk érzékelésben, annak az lehet az oka, hogy a csakrák frekvenciái változnak, magasabb rezgésszinten dolgoznak, mint korábban, és ez összes szervünkre, szervrendszerünkre kihat. Sokan panaszkodnak gyakori fejfájásról, a szemük vagy a hallásuk változásáról. Érezhetünk feszültséget, idegességet, hiszen az idegrendszerünk is érzékeli a változásokat. Gyakran jelentkezhet szédülés, gyengeség. Azt javaslom, hogy fokozottabban figyeljünk oda a napi folyadékbevitelre. Legalább napi 1,5 – 2 liter folyadékot igyunk meg, ami lehetőleg tiszta forrásvíz vagy forrásvíz alapú, jó minőségű tea legyen, cukor és édesítőszer nélkül. Ez azért fontos, mert testünk energiarendszerének változása így könnyebben megtörténhet, hiszen a folyadék az információ sejtszintre jutásában is segít. A Tisztulás során felszabaduló méreganyagokat pedig a bő folyadékfogyasztással kimosódnak a szervezetből.

Figyeljünk oda jobban a testünkre, a rendszeres mozgásra, sétára legalább hetente egyszer a természetben, friss levegőn. Ha megtehetjük, pihenjünk le időnként rövid időre. Könnyebb, természetes alapú, tápláló ételeket együnk, csökkentve vagy akár teljesen elhagyva a hús, és a tejtermékek fogyasztását. Ezek ugyanis az élelmiszeripar által leginkább szennyezett élelmeink. Friss zöldségeket, gyümölcsöket megbízható helyről, jó minőségben szerezzünk be.

Fontos a gondolataink tisztántartása, illetve a negatív gondolatok pozitívra való cserélése. Ha tisztul az energiarendszerünk, akkor egyre többet érzékelhetünk a harmadik szemünkön, a lélekkapun át az univerzális fény energiából, ami megmutatja és kitisztítja a bennünk lévő személyiségszintű árnyékrészeket. Ezekkel az árnyékrészekkel találkozhatunk a negatív gondolatok, és rossz érzések formájában, amelyeket időnként nem könnyű elviselni. Karmikus terhektől is megszabadulhatunk, ezért ezek a jelenségek gyakran a családunk energiáját is mozdítják. Több évtizedes, évszázados lelki terhektől szabadulhatunk manapság, ha elég bátrak vagyunk, hogy megtiszteljük figyelmünkkel azokat az árnyékrészeket, amelyek mostanában megmutatkoznak.

A negatív tünetek tehát valójában pozitívak, hiszen egy tisztulási folyamat kísérői és segítenek minket a változásban, fejlődésben azáltal, hogy figyelmünket a probléma megoldásra terelik, és arra, hogy tegyünk valamit annak érdekében, hogy jobban érezzük magunkat.

Röviden most ennyit írtam összefoglalásként a változásokról. A kérdésekre továbbra is szívesen válaszolok, amit feltehettek a hozzászólások között, vagy üzenetként a Kapcsolat fülre kattintva.

Aki mélyebben szeretne elmerülni az energiák világában, és nagyobb felelősséggel szeretné irányítani a sorsát, szeretettel várom az alábbi programokon.

A lélekkel való összekapcsolódás életünk kibontakozását és fejlődését jelentősen felgyorsítja. A lélekhez vezető egyik leggyorsabb út a meditáció. Sok mindent értenek ma meditáción. A március 10- én induló

 

„ Belső erő” meditációs iskolában

azt a módszert tanítom, amivel én is évek óta meditálok, és ami segített kiteljesíteni és boldogabbá tenni az életemet.

Létezik egy birodalom, a lélek birodalma,…, ami valójában a természetnek csak egy további, azaz ötödik tartománya. Az ebbe a birodalomba való belépés ugyanolyan természetes folyamat, mint amikor a fejlődő élet az evolúció során a természet egyik birodalmából a másikba átlép.”- Alice A. Bailey

Február 25- ig, Teliholdig még kedvezőbb részvételi feltételekkel lehet jelentkezni.

A „Belső erő” meditációs iskoláról itt olvasható részletesebb információ!

Hamarosan, március 24-én új

 

Gyógyítói kurzus indul.

A csapat, akiket jelenleg kísérek 9 nagyszerű emberből áll, akik között van a versenyszférában dolgozó ember, orvos, gyógytornász, titkárnő. A hétvégén voltunk együtt utoljára és amellett, hogy sok új dolgot tanultunk, mi magunk is gyógyultunk. Évtizedes súlyoktól szabadultunk meg, és például párhuzamos életeinkből olyan képességeket hívtunk át jelen életünkbe, és építettünk be az energiarendszerünkbe, amelyekre a mostani céljaink eléréshez nagy szükségünk lehet.

A gyógyítói kurzus tematikájáról és időpontjairól itt olvashatsz bővebben!

Ha a gyógyítói erőt magaddal kapcsolatban szeretnéd megtapasztalni, akár azért, mert fizika problémád van, akár azért, mert szeretnéd jobban, boldogabban, teljesebben élni az életedet, szeretettel várlak a február 27-i

 

Teliholdas gyógyításon

ahol négyszemközti ülés keretében találkozhatunk.

Várlak:

  • ha bármilyen testi vagy lelki problémád van
  • ha szeretnéd növelni rezgésszintedet
  • ha egy adott helyzetben nem tudod, hogy mit tegyél
  • ha fel szeretnéd gyorsítani fejlődésedet életed bármely területén
  • ha megerősítést kérsz valamire, amit meg szeretnél valósítani
  • ha szeretnéd növelni életenergiádat

Két időpont közül lehet választani:

  • 10.30.-tól 11.45.-ig és
  • 13.00.-tól 14.15.-ig

A Teliholdas gyógyításról itt olvashatsz bővebben és jelentkezhetsz is! 

 

Szeretettel várlak,

 

Arató Mónika

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.

 

 

Send this to a friend