Egyre többen kerestek meg azzal, hogy szeretnétek programot ajándékozni a barátoknak, családtagoknak. Itt egy rövid összefoglaló arról, hogy miből lehet válogatni. Négy programból válogathatsz most, és a legtöbb programnál még aktuális kedvezmények is vannak! Érdemes csemegézni, körülnézni. 

Hogyan tudod átadni? Írj nekünk ez e- mailt, és add meg a barátod, családtagod nevét és e- mail címét Mi válaszlevélben értesítünk téged arról, hogy mi a teendő, és hogyan működjünk együtt a megajándékozásban!

 

2020 * Megteremtem eddigi életem legboldogabb évét * évteremtő elvonulás * január 10-12.

 

A 2020-as év nagyon fontos minden olyan dolog megteremtésével kapcsolatban, amelyet most kívánunk elindítani! Ha szeretnél megújulni várunk egy évtervező elvonuláson január 10-11-12-én Balogh Bélával íróval, Illés Adorján világutazóval, és Arató Mónika kundalini jóga instruktorral és íróval. 3 nap megújulás, évtervező munka és vidámság!

 

A részleteket itt találod, és december 30-ig kedvezménnyel, vagy részletfizetéssel tudsz jelentkezni!

 

 

Egyensúly és boldogság * 6 hetes kundalini jóga online kurzus január 10-től!

 

Ahhoz, hogy harmóniát tapasztaljunk életünk minden területén arra érdemes elsősorban összpontosítani, hogy belül, a finomenergetikai testünkben egyensúlyt teremtsünk. Tudatosan egyensúlyt tudunk teremteni az elemek között a testünkben (víz, tűz, levegő, éter és föld), a bal és jobb agyfélteke között, a köldökpont feletti felső testünk és a köldök alatti alsó test közötta férfi és a női energiáink között, a bal és a jobb testfél között, és ki tudjuk egyensúlyozni a csakráinkat. Illetve tudatosan tudjuk fejleszteni az egyensúlyozó képességünket, ami ahhoz segít hozzá, hogy a legnagyobb viharok közepette is úgy érezzük, nyugodt vizeken vitorlázunk.

Ha belül egyensúly van, akkor harmóniába, egyensúlyba kerülnek az életterületeink: az egészségünk, az életerőnk, a hivatásunk, a párkapcsolatunk, a családi, baráti és munkakapcsolatok, az anyagiak, a munka és a magánélet aránya, amely egyenes út az elégedettséghez és boldogsághoz.

 

A részleteket itt találod, és december 30-ig kedvezménnyel tudsz jelentkezni!

 

 

Egy erő online kurzusok január 1- től!

 

“A nő teljesen ellentétes a férfival- mindenben eltérnek egymástól. Egyetlen misztérium egyesítheti őket, melyet úgy hívunk: szerelem.”- Yogi Bhajan

 

Új év Egy erőben! Nő és Férfi egy erő vagyunk! Ha e két erő fizikai, érzelmi, szellemi, spirituális és energetikai harmóniában működik együtt, abból csodák születnek. Éld meg ezt a párkapcsolatban!

 

December 27- ig tudsz kedvezménnyel jelentkezni!

 

 

A Kiválóság 8 eleme- 8 alkalmas kundalini jóga tanfolyam a siker művészetéért január 14- től

 

Amikor a fizikai, pszichológiai és energetikai paraméterek mind azt mondják, hogy lehetetlen előre haladnunk, és fejlődjünk, akkor megérkeztünk ahhoz a határhoz, aminek ismerjük önmagunkat. De amikor elkezdünk a határokon túlra lépni, a kiválóság megjelenik.

Ebben a témában fogunk tanulni és fejlődni 2020. január 14- től kezdve, 8 héten keresztül, minden kedden 18:00- 19:30- ig.

 

A programról itt olvashatsz bővebben!

 

Kellemes ünnepi készülődést kívánunk!

 

 

 

Send this to a friend