Csodálatos szinkronicitásokat fedezek fel manapság az életemben, és élvezem, hogy egy hatalmas erő rendez el minden dolgot. Hadd írjak Neked erről egy kicsit. Évek óta holisztikus (teljességre törekvő) szemlélettel nézem a világot, és így végzem a munkámat is. Ez azt jelenti, hogy a Teljességet a fizikai, érzelmi, gondolati dimenzió egységében érzékelem, ami egy magasabb rendű dimenzióhoz kapcsolódik, amely nem más, mint a Lélek.

Mikor erre a látásmódra rátaláltam, úgy döntöttem, hogy ezeken az igaz alapokon újra építem az életemet. Mindent: a munkámat, a párkapcsolatomat, a barátságaimat, a lakhelyemet, a testemet. Azt akartam, hogy minden valódi legyen, és örömteli. Ma, innen visszatekintve azt látom, hogy megérte, mert minden igazzá vált, és a folyamat még nem ért véget. Egyre gyönyörűbb dolgok, és egyre nagyobb szeretet vesz körül. Belülről indultam úgy, hogy senki nem garantált semmit, csak követtem a belső hangomat. Most pedig sorra jeleket kapok arra, hogy a Menny létezik, már itt a Földön is. Lehet, hogy még csak egyének számára nyilvánul meg, akik tudatosan a szeretet útját járják, de nem utópisztikus az az elképzelés, hogy az emberiség is megtapasztalhatja.

Ez az érzésem volt a hétvégén is, mikor a párom szüleinél jártunk. Sütött a nap a hegyoldalban, saját termesztésű étkekkel kínáltak, és annyira jó volt látni azt az életmódot, amit kialakítottak a maguk számára. Szinte minden a két kezük munkája, ami körülveszi őket, tudatosan élnek, és vigyáznak az őket körülvevő természetre.

 Amikor pedig a párommal a múlt héten házat kerestünk, ahová hamarosan beköltözünk, jó volt érezni, hogy vezetnek. Mielőtt elindultunk megfogalmaztuk egymás számára a vágyainkat, és pontról pontra a vágyainkat láttuk viszont abban a házban, amit megnéztünk. Olyan volt, mint egy álom. Ahogy bejártuk a házat, egyszer csak megláttam egy könyvet a könyves polcon, aminek a címe: A Menny valóság. Ez is egy jel volt, és abszolút megerősített a hitemben, hogy csak így érdemes élni, az intuíciónkat megerősítve és követve, bízva a Szépségben, az Örömben, és a létező Mennyországban. Ezért a Mennyországért semmit nem kell tenni, nem kell vezekelni, nem kell magunkat büntetni, csak szeretni.

„ Véletlenül” ugyanez köszönt vissza a könyvekben is, amit mostanában olvasok:

„… meg kell őriznünk optimizmusunkat és éberségünket. Meg kell tanulnunk, hogy jobban bízzunk intuíciónkban, mert tudjuk, hogy ezek a tudati képek eredeti szándékunk tünékeny emlékei, és azt mutatják, milyen irányban terveztük folytatni életünket. Egy bizonyos utat akartunk követni, hogy végül eljussunk ahhoz az igazsághoz, amelynek felismerésére életünk eseményei felkészítettek, és ezt az igazságot megjelenítsük a világban. „- részlet James Redfield: A tizedik felismerés című könyvéből.

Az előző kilenc felismerést, ami eljuttat a Mennyországhoz, nézd meg itt ebben a két perces videóban. Gyönyörű hallani is!

 

 

 

Ha pedig szeretnél megnyílni a Mennyország látására, hogy minél hamarabb el is érd azt, két programot ajánlok most neked, amivel növelheted a rezgésszintedet, és mindazt bevonzhatod az életedbe, amit szeretnél.

Február 8-án, csütörtökön szeretettel várlak a

Teliholdas gyógyításon, 

egyéni találkozók keretében. A Telihold sokféle lelki és testi folyamatnak kedvez. Többek közt ideális időpontja a gyógyulásnak, a hálaadásnak, és a rezgésszint emelésnek is.

A gyógyítás során beazonosítjuk meghatározó sugaraidat fizikai, érzelmi, mentális, személyiség és lélek szinten. Megkeressük a testi és lelki tünetek okait, és összehangoljuk a csakrák működését. Energiával, érintéssel, homeopátiás szerekkel, és csakraharmonizáló rezgésekkel dolgozunk.

Várlak:

 • ha bármilyen testi vagy lelki problémád van
 • ha szeretnéd növelni rezgésszintedet
 • ha egy adott helyzetben nem tudod, hogy mit tegyél
 • ha fel szeretnéd gyorsítani fejlődésedet életed bármely területén
 • ha megerősítést kérsz valamire, amit meg szeretnél valósítani
 • ha szeretnéd növelni életenergiádat

A gyógyítás növeli a tudatosságot, és fejlődési irányokat ad, amelyeket jól tudsz használni a betegségmegelőzésben és az öngyógyításban, és életterületeid fejlesztésében is.

“A tegnapi gyógyítás nekem fantasztikus volt, köszönöm! Úgy érzem, nagyon sokat segített, az estém is teljesen más volt, mint eddig sokáig, és szeretném ezt a tevékenység hozzáállásra ösztönző állapotot fenntartani.” – Bea

Az egyéni ülések kb. 1 és negyed órásak, előre bejelentkezés szükséges.

A gyógyítás részvételi díja most 15 000 Ft helyett kedvezményesen csak 12 500 Ft.

Kérlek, részvételi szándékodat jelezd itt, a tárgy mezőbe beírva: TELIHOLD

E- mailben tájékoztatlak a helyszínről és a részletekről.

A gyógyításról itt olvashatsz bővebben.

 

Életünk egyik legfontosabb – ha nem a legfontosabb- területe a szerelem, és a párkapcsolat. Fantasztikus amellett az ember mellett ébredni reggel mosolyogva, akivel imádjátok egymást, akivel azonosak a céljaitok, és álmaitok, akivel megélheted a tökéletes harmóniát. Régebben azt gondoltam, hogy ez csak néhány kiváltságos ember számára elérhető, de ma ma már tudom, hogy tudatosan behívható, hiszen magam is ezt tettem. Ezért hoztam létre a

Lélektárs behívó online kurzust,

amit szívem legmélyebb szeretetével ajánlok a figyelmedbe, ha meg szeretnéd tapasztalni ezt az élményt az életedben.

Te szeretnéd megélni a 2012-es évet úgy, hogy melletted van az az ember, akivel beléphetsz az Édenkert kapuján? A változás rajtad múlik, és belülről indul.

A kurzust már sokan elvégezték, és így közelebb léphettek a boldogsághoz:

“Először értettem meg igazán, hogy mindent mi teremtünk meg a gondolatainkkal és félelmeinkkel, miért sikerültek félre a korábbi kapcsolataim.Ma pedig egy patak vagyok, a társam is egy patak – amióta megtaláltuk egymást, a két patak egyesült egy folyóvá, a folyam erősebb lett, de van idő szétnézni, egy-egy szigetnél szétválik a két ág, de újraegyesülve erősebb, motiváltabb az utazás. Ha nem vagyunk egy fedél alatt, akkor is érzem, velem van, és a segítők pedig olyanok, mint a további patakok, jönnek, erősítenek bennünket… hisz valahol mindannyian összetartozunk.”- Anikó

Három hónapos on-line kurzusunk 2012. február 21-én, az Újhold támogató energiájával indul és 2012. május 8-ig tart. Mindazoknak szól, akik szeretnék figyelmük egy részét lélektársuk megtalálására felajánlani, és ezáltal megnövelni vonzásukat, amely a legmegfelelőbb időpontban elhozza számukra valódi társukat.

Mivel támogatlak Téged a folyamatban?

 • 12 héten át 12 leckével
 • rezgésszint emelő gondolatokkal és feladatokkal
 • megerősítésekkel
 • videó anyagokkal
 • hanganyagokkal
 • letölthető meditációkkal
 • sok szeretettel
 • valóságteremtő technikákkal
 • a folyamat végén pedig egy külön Neked szóló meglepetéssel 2012 Tavaszára, amit postán küldünk el Számodra az utolsó leckédet követően! Ugye milyen izgi? 

Az on-line kurzus előnye, hogy a feladatokat a számodra ideális időpontban végezheted el.  A figyelmed fókuszát egy erős támogató folyamat mentén lélektársad behívásán tartja, ezáltal életre keltve vonzásod törvényét.

Az on-line kurzus részvételi díja  9 600 Ft + ÁFA/ hó, tehát 12 000 Ft. Összesen a 3 hónap 36 000 Ft.

  

 Figyelj! Kedvezmény!

Ha legkésőbb 2012. február 6-ig egy összegben befizeted a díjat, kedvezményesen az alapkurzus díja 26 000 Ft. Így 28%-os kedvezménnyel vehetsz részt a kurzuson!

Az online kurzus alatt lehetőséged van továbbá személyre szóló, e-mailben történő kíséretre is, így a saját személyes életedre nézve a kurzus hatékonyságát megnövelheted és itt is igénybe veheted a kedvezményeket!

 

Olvass erről többet és jelentkezz itt!

 

Szeretettel várlak!

 Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, azt külön megköszönjük Neked.

 

 

 

Send this to a friend