A megfelelő szerelmi partner bevonzásának titka a saját aurádban, légzésedben és önszeretetedben rejlik.

 

Az aura

 

Ha szeretnéd bevonzania megfelelő társat, akkor fókuszálj az aurádra. Az aurád a saját akashádat tartalmazza, vagyis teremtésed óta minden történeted, és annak érzelmi lenyomata megtalálható benne.

Az aurát a prána energia áramlása alakítja ki a nádikon, a test meridián vonalain és a csakrarendszeren keresztül.

Az aura tartalmazza a múltbeli tapasztalataink emlékeit, amelyek karmikus kötelékként visszatartanak bennünket. Egy testünket körbe ölelő biztonságos teret is jelent, amelyen keresztül magunkhoz vonzhatjuk a kegyelmet, és amelybe beleirányíthatjuk a tudatosságukat, amint realizáljuk a fizikai dimenziók feletti létezésünket.

Emberi, párkapcsolati konfliktusok, csalódások esetén az aura jelentősen sérül, amelyet érdemes helyreigazítani, hogy boldogan folytathassuk az utunkat.

Dolgozz az aurádon minden nap, hogy tiszta, erős, szép és vonzó legyen. Az aurád vonzása elhozza számodra a megfelelő partnert. Ha a te aurád tiszta és erős, és valami oknál fogva mégsem a megfelelő partner érkezik első látásra, akkor meg fog védeni, azáltal, hogy előhozza a másikban az ő rejtett tudatalatti listáját. Vagyis minden olyan rejtett igénye megmutatkozik és gyógyulni kezd, amit élete első éveiben nem kapott meg a környezetétől. Így ő is, és a kapcsolat is kap egy esélyt az emelkedésre.

Amikor az aura tiszta és erős, akkor nagyon erőteljes fényenergiát sugároz ki. Ahol pedig fény van, ott nem lehet sötétség. Minden rejtett árnyék megmutatkozik a fény alatt. Ha a megfelelő partner érkezik el, ő jól fogja magát érezni az aurád fényében. Minden, amit ennek érdekében tehetsz, az a saját aurád gondozása, karbantartása. Ő pedig elhozza számodra mindazt, amire vágysz.

 

A légzés

 

Ha a légzésed gyors, és nem kiegyensúlyozott, akkor az automatikusan a nem megfelelő partnert vonzza be.  

Miért? Mert a gyors légzés automatikusan negatív érzéseket generál, mint például a harag és az idegesség. A gyors légzés a tudatosságot csökkenti, és az érzelmek felé mozdít el. És mivel hasonló a hasonlót vonzza, az a partner, aki ilyenkor érkezik, szintén ezeket az érzéseket fogja hordozni magában. Azok az emberek, akiknek lassú a légzése, békét, magabiztosságot, szeretetet sugároznak. Ennek eredményeként hasonló partnert vonzanak be.

 

Az önszeretet

 

Az önszeretet minden szeretet alapja. Akkor tudod szeretni az életet és másokat, ha szereted magad. Akkor tudod szeretni önmagad, ha felismered és elfogadod saját isteniségedet. Ha a korlátaidon túl felismered, és éled saját végtelenségedet.

 

Most a nyár folyamán két online kurzus segítségével is képezheted, és fejlesztheted magad e témákban!

 

Az egyik a héten, június 21-én pénteken induló A párkapcsolat alkímiája online kurzus.

 

Részvételi díj: 19 900 Ft / fő

 

A részvételi díj az alábbiakat tartalmazza:

 

  • 8 leckét, amelyet e- mailben kapsz meg (minden héten egyet) és akkor foglalkozol velük, amikor időd engedi.
  • 3 videófelvételt, amelyben megtanítok neked, és velem együtt gyakorolhatsz 3 meditációt, amelyek segítenek a boldog párkapcsolat megteremtésében!
  • és három e-mailes tanácsadást, ha kérdésed van.

 

Erre a kurzusra június 20. csütörtök 15 óráig fogadunk jelentkezéseket! Jelentkezni itt tudsz, az üzenet tárgysorába, kérjük írd be: alkímia

 

A másik kurzus a július 16-án induló Az aura megerősítése online kurzus!

 

Extra kedvezmény a két kurzusra!

 

Ha június 20- a csütörtök 15 óráig jelentkezel mindkét kurzusra, és befizeted a részvételi díjat, akkor számodra extra kedvezmény biztosítunk, vagyis 19 900 + 12 000= 31 900 Ft helyett 25 500 Ft ért küldjük el számodra a két kurzus összesen 14 leckéjét.

 

Élj ezzel a nagyon kedvezménye lehetőséggel! Ha mindkét kurzust szeretnéd megrendelni, kattints ide, rendeld meg mindkét kurzust! Az e-mail tárgysorába írd be, kérünk: két online kurzus

 

 

Send this to a friend