A nyár folyamán, a kislányom születése kapcsán érdekes dologra lettem figyelmes. Teljesen  meglepetésszerűen ért az, hogy a testem, az érzelmeim, és a gondolataim hogyan reagáltak arra, hogy kisbabám született. Az első lányomat huszonegy évesen szültem, most a másodikat két héttel a negyvenharmadik születésnapom előtt. Bár az első várandósságomat is nagyon jól viseltem, és a szülés sem tartozott a nehéz kategóriába, most a második szülésemnél, dupla annyi évvel a hátam mögött sokkal könnyebb volt minden. A testem még jobb állapotban van, mint a várandósság előtt, plusz kilók rögtön a szülés után sem voltak rajtam, nem aggódtam a kicsi miatt, nem gyulladt be a szoptatásnál a mellem, és még sorolhatnám, hogy mi minden volt könnyebb, és jobb, mint az első szülésemnél. A várandósság utolsó pár hónapjában a Párommal minden nap mantráztunk, hiszen mindketten ismertük a mantrák gyógyító, harmonizáló hatását, amely nemcsak a testünkre, de érzelmeinkre, gondolatainkra, és különböző életterületeink alakulására is pozitív hatással vannak. Ő például, mielőtt találkoztunk, mantrák segítségével hívta a lélektársát. Ugyanebben az időben én más spirituális eszközökkel dolgoztam ugyanezen, nem csoda tehát, hogy találkoztunk.  

Szóval a szülésem kapcsán történtek arra indítottak, hogy megnézzem a DNS oldaláról indulva, hogy hogyan lehetséges az, hogy úgy érzem, a testem fiatalodik. Beleásva magam a DNS témába, akkor arra jutottunk, hogy a mantrák és a DNS témaköre szorosan összefügg. Akkor erről még nem olvastam semmit, pusztán a megérzéseimre támaszkodtam. Született akkor egy két napos elvonulás, ahol a hangok és szavak gyógyító, és transzformáló erejét hívtuk be a DNS-ünk harmonizálásra. Ma pedig nagyon nagy öröm ért. Balogh Zsuzsitól, egyik legtehetségesebb tanítványomtól, aki a gyógyító kurzust is elvégezte, kaptam egy cikket, ami épp erről ír. Néhány fontos részt megosztok belőle itt is.

„ Grazyna Fosar és Franz Bludorf rámutat arra, hogy a DNS-t, bizonyos frekvenciájú szavak befolyásolják és újra-programozhatják. Ezek a felfedezések egy új típusú orvostudománynak nyitják meg kapuit, melyben a DNS-t bizonyos kulcs-szavakkal és frekvenciákkal újra lehet programozni, vagyis feldarabolás vagy bizonyos gének helyettesítése nélkül.

A genetikai sebészetnek, méltó konkurenciája jelent meg tehát! Az emberi DNS, csupán 10%-át használja fehérje előállításra. Csupán e kis része képezi a nyugaton ismert és népszerűsített kutatások tárgyát. A fennmaradt 90%, ballaszt-anyagnak van nyilvánítva, melynek semmilyen jelentősége nincsen. Ennek ellenére, az orosz kutatók meg vannak győződve arról, hogy a természet egyáltalán nem pazarló, ezért nyelvészekkel és genetikusokkal karöltve elhatározták, hogy felfedezik az emberi DNS fennmaradt részének valódi szerepét. E kutatások eredményeinek következtetései forradalmiak!…

…Ennek megfelelően, az emberi DNS, nemcsak testünk felépítéséért felelős, hanem információ raktárként és kommunikációs csatornaként is szolgál. Vagyis egyféle Internet. Az orosz nyelvészek felfedezték, hogy az egész genetikai kód, főképp a nyugaton fölöslegesnek ítélt 90%, az emberi nyelvek szabályai szerint működik. Felfedezték, hogy a DNS alkaloid/alkáli molekuláira, az emberi nyelvekben használt nyelvtani szabályok érvényesek. Más szóval, az emberi nyelvek, nem véletlenszerűen, hanem a DNS eredményeként jelentek meg. 

Piotr Gariaev, orosz biofizikus és biológus és kollegái tanulmányozták a DNS vibrációs viselkedését is, vagyis bizonyos frekvenciák hatását erre. Következtetésük elképesztő: az élő kromoszómák pontosan holografikus számítógépekként működnek, a DNS belsejében létrehozott endogén lézersugárzás hatására! Vagyis sikerült nekik, bizonyos vibrációs modellt előállítaniuk a DNS-t és a genetikai információt befolyásoló lézer sugár segítségével. És, akkor, amikor a DNS szerkezete az emberi nyelv szerkezetével azonos, direkt szavakat és mondatokat is lehet használni a DNS módosításához, melyhez semmilyen kódfejtés nem szükséges. E dolgot kísérletileg bebizonyították!

Az élő DNS (a szövetekben nem pedig „in vitro”), határozottan reagál a szavak és mondatok által gerjesztett lézer sugarakra, a rádióhullámokra is, ha megfelelő frekvenciát használunk. Ezzel tudományosan magyarázható a kijelentések, autogén tréning, hipnózis és pozitív gondolkodás erős hatása az emberre. Tehát természetes és normális az, hogy a DNS reagál a nyelvezetre. Mialatt a nyugati kutatók sebészeti eljárásokkal bizonyos géneket vonnak ki a DNS láncból más helyekre beműtve ezeket kísérletezés céljából, addig az oroszok lelkesen dolgoznak azon berendezéseken, melyek lehetővé teszik a sejt anyagcsere befolyásolását rádió és ennek megfelelő fény frekvenciákkal, bizonyos genetikai bántalmak kijavításáért.

A spirituális és ezoterikus mesterek, már évezredekkel ezelőtt tudták azt, hogy az emberi test beszéddel: szóval és gondolattal programozható. Most tudományosan is megmagyarázták és bebizonyították ezt a dolgot. Természetesen, a megfelelő frekvenciát kell alkalmazni. Éppen ezért nem mindenki sikeres, sem ugyanolyan mértékű sikereket nem tud elérni minden egyes alkalommal. Az embernek dolgoznia kell belső folyamataival, hogy bizonyos spirituális érettséget érhessen el ahhoz, hogy direkt és tudatos kommunikációt hozhasson létre a DNS-el. Az orosz kutatók egy olyan berendezés kidolgozásán dolgoznak, mely biztosítja a sikert, megfelelő frekvencia használatánál.”

Számomra nemcsak azért volt örömteli ez a cikk, mert tudományos eredmények is vannak a témában, hanem azért is, mert az intuícióm vezetett el addig, hogy a DNS-t és a mantrák gyógyító zengetését összekössem.

December 1-én és 2-án te is megtapasztalhatod a mantrák gyógyító, öröm- felszabadító, DNS transzformáló erejét, ha velünk tartasz a

„DNS transzformáció” 

Sejtátalakító, gyógyító, hálaadó elvonuláson a Teljesség jegyében 

Csendes Csabával és Arató Mónikával 

2012. december 1-2.

Ezen az elvonuláson hálát adunk a 2012-es évért, meggyógyítjuk magunkban azt, ami még gyógyulásra vár, és újra fogalmazzuk a szándékainkat az év hátralévő részére, és az elkövetkező évek változásaira vonatkozóan.

Mikor spirituális eszközöket használunk saját tudatosságunk növelésére, és a bennünk élő isteni mag felfedezésére és kibontására, akkor valójában transzformáljuk magunkat. Átalakítjuk a gondolatainkat, érzelmeinket, és a fizikai testünket is. Ez még akkor is így van, ha bár használunk spirituális eszközöket, de mindezt különösebb tudatosság nélkül tesszük a fizikai szint tekintetében.

Meditációval képesek vagyunk az agyunk működésén, sőt még a szerkezetén is változtatni. Ezzel a területtel a neuroteológia foglalkozik. De nem csak az agyunkon tudunk változtatni, hanem tudatosságunk változása képes DNS láncunkat is transzformálni.

Az elvonulás ideje alatt a transzformáció tudati, érzelmi és fizikai szinten is történik, amely képes átalakítani a sejtjeink rezgését és a DNS-ünket. Az elvonuláson 9 szent szanszkrit mantra zengetésével fogjuk transzformálni önmagunkat, tudatunkat, érzelmeinket és sejtjeinket.

A mantrák mágikus, gyógyító, védelmező és felszabadító dallamok. Több ezer éve használják őket a keleti misztikus tradíciókban a test vitalizálására, a belső nyugalom és a szent célok eléréséhez. A hang és a lélekorientált zene képes gyógyítani a testet, megnyugtatni az elmét, az emóciókat, megnyitni szívet, és a szent szavak képesek kitárni a kapukat más dimenziókba. Az egyik legeffektívebb eszköz a személyes transzformációhoz, és a legjobb gyógyító az érzelmi és pszichoszomatikus nehézségekre. Minden mantrának megvan a speciális célja, mindegyik inspirál, és segíti az összeköttetést más dimenziókkal.

Az elvonuláson megismerkedünk egyenként a mantrák jelentésével, céljával, megtanuljuk őket zengetni, megismerjük mindennapi használatuk módját, és hogy hogyan képesek átalakítani az életünket. Segítségükkel kibontjuk többdimenziós lényünket.

A kiválasztott mantrák az alábbi életterületek, képességek javulását segítik elő:

 • egészség
 • életerő
 • anyagi biztonság, bőségteremtő képesség
 • siker a hivatásunkban
 • családi kapcsolatok harmonizálása
 • szerelem bevonzása, és kiteljesítése
 • térérzékelő képesség, finomenergiák érzékelésének fejlesztése, otthonunk harmonizálása
 • szeretetteljes emberi, baráti kapcsolatok kiépítése
 • saját, többdimenziós lényünk kibontása, és megélése

A mantrák zengetése közötti időben kapcsolódunk a Természettel, lélegzünk, rövid kirándulásokat teszünk, illetve körtánccal harmonizáljuk a testünk energiáit.

A záró nap utolsó mantráját hálaadásként zengetjük el.

Az elvonulás időpontja:

2012. december 1-2., szombat- vasárnap 10-től 18 óráig

Az elvonulás helyszíne:

Budapest. A helyszínt  a jelentkezés után, visszaigazoló levélben adjuk meg minden jelentkező számára.

Az elvonulás részvételi díja:

13 000 Ft/ nap, összesen 26 000 Ft a két napra. Az elvonulás díja tartalmazza a programokat két napra, és a képzéshez kapcsolódó írásbeli anyagokat.

Kedvezmény!

Ha jelentkezésedet november 5-ig jelzed, akkor számodra a részvétel a két napra csak 19 900 Ft. Jelentkezésed a részvételi díj 50%- ának befizetésével válik érvényessé.

Korlátozott számban tudunk jelentkezőket fogadni, így jelentkezéseddel a helyedet is biztosítod!

Jelentkezni itt tudsz: jelentkezem@simratyogaworld.com, a tárgysorba írd be, kérlek: DNS

A válasz e-mailben megírjuk a tudnivalókat számodra!

Ha pedig szeretnéd megtanulni, hogyan hívd elő intuíciód erejét, és hogyan haladj az életedben a segítségével, illetve, hogy hogyan használd mindezt a gyógyításban, akkor csatlakozz hozzánk a november 3-án induló

Gyógyítói kurzuson.

Két fő jelentkezését tudom még fogadni.

A gyógyítói kurzus során az alábbi tematika szerint haladunk:

 • A gyógyítás elméleti és erkölcsi alapjai
 • Élet az 5 dimenzióban
 • Ezoterikus gyógyítás
 • Az ember energiaközpontjai
 • Diagnózis a 7 sugár segítségével
 • Csakrák és tudatosság
 • Étertest érzékelés
 • A Lélekdimenzió
 • Lélekösszekapcsolás
 • Személyiségintegráció
 • Az intuíció szerepe a gyógyításban
 • A halál folyamata
 • Energiagyógyítás
 • Ismerd meg magad, mint gyógyítót
 • Gyógyítás térben és időben
 • Valóságteremtő mátrixgyógyítás
 • A különböző gyógyító technikák megfelelő alkalmazása

A kurzuson egy jelentősebb elméleti részt mindig gyakorlat követ, ahol megtapasztalhatjuk mindazt, amit tanultunk, és egyre inkább megértjük önmagunk, mint gyógyító működését.

A kurzuson megszerzett tudással lehetővé válik a torzulások, betegségek gyógyítása testi, érzelmi, gondolati és személyiség szinten. Segíthetünk a hozzánk fordulóknak egy magasabb tudatossági szintre kerülni, integrálni a személyiségüket a lelkükkel, helyreállítani teremtőerejüket, és hozzásegíteni önmagunkat és másokat egy teljes, egészséges és boldog élethez.

A kurzuson való részvétel egy belső utazás is egyben, amely lehetővé teszi saját gyógyulásodat is.

A kurzusról itt olvashatsz többet és jelentkezhetsz is!

Szeretettel,

Arató Mónika

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha feltünteted a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt, azt külön megköszönjük Neked.

Send this to a friend