megbocsátás2Nagyon erőteljes, és szép napokat élünk most, amikor letehetünk karmikus terheket, kiállhatunk önmagunkért és a vágyainkért, és rendezhetünk olyan kapcsolatokat, amelyek valamilyen módon gátolják a boldogságunk kibontakozását.

Ha az Édesanyáddal való kapcsolatod nem rendezett egy mélyebb szinten, akkor az főleg a párkapcsolat területét gátolja az életedben. Ha az Édesapáddal való kapcsolatod nincs letisztázva, az abban gátol, hogy szabadon, örömmel, és elégedettséggel végezd a hivatásodat. Legtöbbször azonban az a jellemző, hogy mindkét szülővel való viszonyt több körben is gyógyítanunk kell, mire az életterületeink harmóniába kerülnek. Személyes élményem a legutóbbi párkapcsolati krízisemből az, hogy ahhoz, hogy újra egymásra találjunk a Kedvesemmel, rá kellett látnom azokra a gondolati, és kommunikációs mintákra, amit Édesanyámtól láttam, és egy nagy NEM-et mondani mindarra, amit ebből én nem szeretnék. Ugyanakkor meg kellett gyógyítanom az Édesapámmal való kapcsolatomat egy mélyebb szinten, ami 14 éves koromban tört meg a szüleim válása kapcsán.

Azt is tapasztalom, hogy a Párunk nagyon sok mindenben tükör a számunkra, és az, hogy az elmúlt két hónapban újra intenzíven foglalkoztam az Édesapámmal való kapcsolatommal, elindította a gyógyulást a Kedvesem családjában is, ami érezhetően hatással van és lesz a hivatására. A kettőnk kapcsolata és szerelme pedig egyre fényesedik, ahogy ezek a gyógyító folyamatok megtörténnek.

A meg nem bocsátásról gyakran a haragnak valamilyen megnyilvánulása vagy az ingerültség árulkodik, vagy az, hogy nem kívánjuk az illető társaságát. Nem számít, minek nevezzük, megölhet minket. Sokan, akik tudatában vannak meg nem bocsátásuknak, nem akarják azt elengedni, mert úgy érzik, azzal megszabadítanák az elkövetőt bűneitől. Ezek az emberek erősen félreértik a megbocsátást.

A megbocsátás felvilágosult önérdek. Ez engem magamat szabadít meg az elkövetőtől. Amíg elutasítom, hogy megbocsássak, kötődöm az illetőhöz, és minél tovább tart ez, annál közelebb kerülök ahhoz, hogy a sziklát együtt kelljen görgetnem vele. Gyakran a személy, akinek továbbra sem tudok megbocsátani, egy kicsit sem érzi magát rosszul ettől. Őt a dolog egyáltalán nem foglalkoztatja. Ez esetben tehát lehetetlen, hogy a meg nem bocsátás rajtam kívül bárki számára is fájdalmas legyen. A legszeretetteljesebb dolog, amit a családomért, gyermekeimért, barátaimért vagy a szomszédaimért tehetek, ha valaki másnak megbocsátok, és felmentem a tette miatti ítéletem alól. „ – részlet Alexander Loyd: A gyógyító kód című könyvéből.

Egy csodálatos megerősítést küldök, ami segít abban, hogy képes legyél megbocsátani:

Ahogy megbocsátok, képes vagyok mindet Isten szemén keresztül látni, és megértem, hogy mi miért történt az életemben. Tudom, hogy a Mindenség azért dolgozik, hogy számomra a legnagyobb és legfőbb jót hozza el. Elfogadom a segítséget.

A következő, aktuális programokon várlak szeretettel:

Március 10-ig, azaz holnap éjfélig tudsz kedvezményesen jelentkezni a

Kiteljesedés 1.0

webkurzus

Megadom a tiszteletet Édesapámnak és MAGamnak

avagy

40 nap alatt közelebb a Teljességhez

Kiteljesedés 1.0

A kurzus egy 40 napos utazás, amely során minden nap küldök számodra egy feladatot, amely automatikusan eljuttat az Édesapáddal kapcsolatos megbocsátásig. A megbocsátás rajtad keresztül, mint a Forrás megtestesülésén, eszközén keresztül történik, a szívedet kinyitva, és megtisztítva. A feladatok nem igénylik azt, hogy szenvedj, nem igénylik azt, hogy a fájdalmas múlton merengj. A mában, az elmédet lecsendesítve, a szívedet megnyitva, a szereteten keresztül juttatnak el a vágyott állapotba. Minden reggel érkezik hozzád egy rövid feladat, amelyet bármikor a nap folyamán elvégezhetsz.

A webkurzus tematikájáról, és az indulás részleteiről itt tájékozódhatsz bővebben!

Március 20-án pénteken szeretettel várlak a

Szépség és kecsesség

kundalini jóga workshopon

Szépség és kecsesség

„Az egyetlen dolog, amit tenned kell az, hogy légy szép, és méltóságteljes, és Isten meg fog találni Téged!”- Yogi Bhajan

E jelmondat jegyében találkozunk:

Március 20. pénteken – Újhold napján– 18.00-tól 20.30-ig

A workshopon a kundalini jóga hagyományából merített krijákkal, és meditációkkal dolgozunk, melyek kifejezetten a külső és belső szépség, a kecsesség és méltóságteljesség megteremtését szolgálják. A wokshopon találkozhatsz a szépség és kegyelem energiájával, ami elindítja benned a változásokat, amit végül magadba integrálva élhetsz a mindennapokban is. A gyakorlatokat otthon is végezheted a továbbiakban.

Olvass tovább a workshopról, és jelentkezz itt!

Varázslatos Tavasz meditációs est

Varászlatos tavasz

Visszatekintünk az év eleji kiindulási céljainkra, és megnézzük, jó-e az irány, amin haladunk. Tisztábbá és élesebbé tesszük a képet elérendő vágyainkról.

Megálmodjuk, és megtervezzük mindazt, ami 2015 tavaszán szeretnénk megtapasztalni. Csodálatos teremtő folyamat ez, és a csoport támogató energiája létfontosságú a jelenlegi időszakban. Együt sokkal könnyebb, meglátod, ha résztveszel a programon. A céljaid könnyedén valósulnak meg, mert veled lesz az a teremtő energia, amit az esten létrehozunk.

Az est időpontja: március 28. 16-20 óráig

A Varázslatos Tavasz meditációs estről itt olvashatsz többet, és jelentkezhetsz is.

 

Szeretettel,

Simrat Kaur/ Arató Mónika

ਸਤਿ ਨਾਮੁ

 

Send this to a friend