„ Nem tudom, hol a határ az önmagamra fordított idő, és az önzőség között. Keresem az igazságot.”– hangzott el ez a mondat az egyik kedves résztvevőnktől a legutóbbi meditációs esten, amit a Teljesség jegyében tartottunk a 10 milliószoros nap előtt. A válasz is hamarosan megérkezett egy másik résztvevőtől: „Én azt tapasztaltam, hogy az önmagamra fordított idő többszörösen megtérül”.

Belső harcainknak legtöbbször a saját, önmagunkkal szemben állított elvárásaink az okai. Néha bizony elérkezik az a pillanat, amikor belső békétlenségünk szinte robban, és a robbanás szilánkjai másokon is sérüléseket okoznak. Mielőtt eljutnál a robbanásig, állj meg egy pillanatra, és nézd meg, milyen gondolatokból jött létre ez a helyzet.

„ Abban a pillanatban, mikor teljesen elfogadod a benned lévő békétlenséget, a békétlenség békévé változik. Bármi, amit teljesen elfogadsz, a békéhez juttat. Ez a megadás csodája „- Eckhart Tolle

Ha megadod magad, ha elfogadod azt, ami benned zajlik, hamarosan egy megoldás is eszedbe jut, vagy kívülről „véletlenül” megérkezik hozzád. Ehhez csak arra van szükség, hogy az óriásinak látszódó „problémalufi” a megadástól kipukkadjon, és észrevehessük, hogy a problémán kívül más is létezik a világon. Van például szeretet, vannak segítő társak, van közelgő tavasz, van lehetőség az ellazulásra. Szinkronban a fenti gondolatmenettel, ma ez a vers érkezett meg hozzám. 

 

Túrmezei Erzsébet: Ha nem teszek semmit sem

Most nem sietek,
most nem rohanok,
most nem tervezek,
most nem akarok,
most nem teszek semmit sem,
csak engedem, hogy szeressen az Isten.

Most megnyugoszom,
most elpihenek
békén, szabadon,
mint gyenge gyerek,
és nem teszek semmit sem,
csak engedem, hogy szeressen az Isten.

S míg ölel a fény
és ölel a csend,
és árad belém,
és újjáteremt,
míg nem teszek semmit sem,
csak engedem, hogy szeressen az Isten,

új gyümölcs terem,
másoknak terem,
érik csendesen
erő, győzelem…
ha nem teszek semmit sem,
csak engedem, hogy szeressen az Isten.

A tízmilliószoros napon az oltárra helyeztünk egy kagylóhéjat is, ami azt is jelképezte, hogy a megadás, önmagunk felsőbb energiának való átadása segít abban, hogy olyanná váljunk, mint egy kehely, és feltölthessen bennünket a fényenergia, ami segít mindig továbbmenni, újjászületni, teremteni. A kehely állapotról, és az energiák táncáról is tanulunk a március 10-én, vasárnap induló

 

„ Belső erő” meditációs iskolában.

„Létezik egy birodalom, a lélek birodalma,…, ami valójában a természetnek csak egy további, azaz ötödik tartománya. Az ebbe a birodalomba való belépés ugyanolyan természetes folyamat, mint amikor a fejlődő élet az evolúció során a természet egyik birodalmából a másikba átlép.”- Alice A. Bailey

A lélekkel való összekapcsolódás életünk kibontakozását és fejlődését jelentősen felgyorsítja.

A lélekhez vezető egyik leggyorsabb út a meditáció. Az Alice Bailey által ajánlott meditációs módszer az egyik leghatékonyabb útja annak, hogy életünket a vágyott irányban, tudatosan alakítsuk. Ez a módszer segített nekem is, és segít most kiteljesíteni az életemet, és megőrizni a középpontomat, önmagamat, bármi történjen is a külvilágban.

A meditációs iskolában Alice módszerének segítségével lehetőséget teremtünk a lelkünkkel való összekapcsolódásra, és a kapcsolat előhívására, bármikor, mikor csak szeretnénk.

Olvass tovább és jelentkezz be az iskolába itt!!

Az életedben rengeteg minden akadályozhatja, hogy azt érzékeld valóságként, amit szeretnél. Nincs időd, nincs erőd, nincs pénzed, nem kapsz elég szeretetet, nem kapsz elég figyelmet és támogatást, nincs szerelem, nincs siker, nincs elégedettség.

Ha a felsorolt dolgok közül bármelyiket is érzed, nagyon jó helyen vagy. Valahányszor észreveszel valamit, ami nincs, azaz felfigyelsz egy hiányra, egy lehetőséget kaptál, hogy megfogalmazd, amit helyette szeretnél. A VAN érzékelése, megélése és folyamatos teremtése a tudatosságodtól függ, és fejleszthető.

Most különleges lehetőséggel élhetsz, hiszen április 8-án indítunk el két, nagysikerű online kurzust, amelyeket most együtt végezhetsz el.

 

a VAN – teremtő online kurzust

és a

Van-  teremtő online kurzust haladóknak.

 

Hogy a nincs helyett a VAN-t érzékeld és éld!

 

Olvass tovább a VAN teremtő kurzusokról itt!

A tavasz a szerelmet is nagyobb eséllyel elhozza, hiszen ahogy a Természet kinyílik, úgy válunk mi is egyre nyitottabbá kapcsolatunk energiával való feltöltésére vagy egy új kapcsolat befogadására. Két dolgot érdemes tisztán látni ahhoz, hogy meggyógyuljanak az életünkben az eddigi minták, és végre azt a társat vonzzuk be és tartsuk meg, akivel megtapasztalhatjuk a harmóniát és a boldogságot. Egyre pontosabban kell látni azt, hogy mit szeretnénk, felvállalva az összes titkos vágyunkat, és el kell távolítani minden blokkot, és ellenállást magunkból, ami meggátolhatja, hogy az álomkép valósággá váljon.

A gátló tényezők eltávolításához 2012. március 14-én személyesen fordulhatsz hozzám.

 

Blokkoldó beszélgetés és gyógyítás a szerelemért 

A gyógyítás részleteiről, és jelentkezés módjáról olvass tovább itt!

 

Szeretettel várlak,

Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.

 

 

 

Send this to a friend