Lélektárs behívásPontosan öt évvel ezelőtt májusban végiggondoltam az addigi párkapcsolataimat, és azt láttam, hogy szépek voltak, de valami mindig hiányzott. Volt olyan, hogy nem volt spirituális dimenzió, de még a lehetősége sem, és nekem az fontos volt. Volt olyan, hogy nagyon magas spirituális dimenziókban jártunk, de nem tudtuk megbeszélni a nehézségeinket. Olyan is volt, hogy minden adott lett volna a boldogsághoz, de a másik fél szíve máshol járt. Egy napon eldöntöttem: ebből elég. A teljességre szeretnék törekedni.

Mi tartottam a legfőbb szempontoknak? A legfontosabb a spirituális egység volt számomra. Ezen kívül az, hogy a partnerem vonzó legyen számomra, legyen nagyon kifinomult a szexualitás a kapcsolatunkban, tudjunk őszintén beszélgetni, a társam támogasson a fejlődésemben, a gondolkodása egészséges legyen, és hogy szívvel, és jelenléttel legyünk a kapcsolatunkban. Azt is végig gondoltam, hogy én mit tudok, kívánok adni. Meg is érkezett a Párom hamarosan. Hozta magával mindazt a jót, amit kértem, és hozott fejlődni valót is. Benne jobban ráláthatok önmagamra, és mindarra, ami változásra vár.

Ez év elején rövid ideg külön voltunk, mert a a teljes boldogságot akadályozó legmélyebb változások kívántak megnyilvánulni, és akkor úgy nézett ki, a kapcsolatunk ezt nem bírja ki. Meghaltunk, majd újjászülettünk, tisztábban, és erősebben, mint valaha. Most pedig a szövetségünk megerősítésének időszakát éljük éppen. Érzem, és világosan látom, hogy Ő az életem párja. Amit pedig felismertem, mint akadályt, az az elköteleződéstől való félelmem. A szívből való elköteleződésre gondolok. Nemcsak a párkapcsolatban, általában véve is. Felismertem, hogy az elköteleződés a kulcs ahhoz is, hogy az életem egy magasabb szintre emelkedjen anyaként, a hivatásomban, és nőként is.

Köszönöm a Kedvesemnek, hogy vele járhatom az utamat. Köszönöm a meleg szívét és a szerelmét. Köszönöm magamnak, hogy annak idején voltam annyira elkötelezett a boldog szerelem megtalálásában, hogy dolgoztam ezen, és megtaláltuk egymást.

Hamarosan indul a

Lélektárs behívó online kurzus,

ami minden évben csak egyszer érhető el, május 1-én. A május a szerelem hónapja, ami a legalkalmasabb arra, hogy a szíved figyelmét a szerelem, és párkapcsolat témájának add.

Lélektárs behívó

Mindazoknak szól, akik szeretnék figyelmük egy részét lélektársuk megtalálására felajánlani, és ezáltal megnövelni vonzásukat, amely a legmegfelelőbb időpontban elhozza számukra valódi társukat.

Rátalálhatsz a valódi szerelemre – legyél akárhány éves-, ha hiszel benne, és ha minden szinten felkészíted magad, hogy energetikailag tökéletesen együtt rezegj azzal a szerelemmel, amelyet keresel.

A kurzusról olvass tovább itt, és jelentkezz most!

Ha melletted van a Társad, ha nem, a saját fejlődésedért te vagy a felelős. Az élet duális, része a fény és az árnyék is. A tavaszi napfordulótól 6 héten át a víz elem időszakát éljük, amelyre az érzelmek túlburjánzása jellemző, illetve az, hogy időnként elveszítjük a kontrollt felettük, és szinte elborítanak. Ilyenkor nehezebb megőrizni a belső békénket, illetve az önuralmunkat, és ez bizony okozhat nehezebb pillanatokat a kapcsolatainkban, és a kapcsolatunkban önmagunkkal is. A vízre jellemző, hogy időnként viharossá válik, de a belső béke jelképe is egyben: a mélyvizű tó, a nyugalom tava. Egy elem két ellentétes aspektusa.

Elkészítettük a 22 perces “Harmatcsepp meditációt a belső békéért“, amely abban segít, hogy a víz elem időszakát arra tudd használni, hogy gyógyítson, segítsen kiegyensúlyozni az érzelmeidet, és ezzel hozzásegítsen önuralmad megőrzéséhez, önbizalmad megerősítéséhez, és a céljaid megvalósításához.

Hallgass bele a meditációba itt, és érezd meg a teljes, 22 perces meditáció hangulatát:

A meditáció Simrat Kaur/Arató Mónika hangjával, és Pargat Singh/Bognár Zsolt zenéjével vezet el a harmatcseppbe, a nyugalom, és a béke állapotába.

Olvass többet a meditációról, és rendeld meg itt!  Április 4-én Teliholdkor küldjük ki minden jelentkezőnek!

Ahhoz boldog légy az életben, és a párkapcsolatodban nagyon fontos, hogy meg tudd valósítani a teljes jelenlétet, és átéld az élet örömét. Már csak alig 6 hét van hátra, és elutazunk Kerekerdőre,

A Lét illata

életörömre hangoló elvonulásra jógával és tánccal

Lét illata

Négy napos elvonulásra hívunk Benneteket 2015. május 7-8-9-10-re a Kerekerdő Szabadidőközpontba.

A tavaszi virágzásokkal mi magunk is vágyjuk a megújulást, a kinyílást.

A május egy különösen misztikus hónapja a tavasznak. Mintha minden érzékünket arra hívná a Természet, hogy vegyük észre a Lét csodáját. Gyönyörű virágok nyílnak, illatuk betölti a friss levegőt. Még a régiek is mondják: a májusi eső aranyat ér. A föld már magába foglalta a magokat, és táplálja a növényeket a virágzásban. A Nap ilyenkor melegen süt a Nyár és a szabadság érzését megidézve. A májusfa állítás hagyománya pedig a szerelem üzenetét hordozza számunkra. Minden azt üzeni: örülj a Létnek, és töltekezz fel az illatával, és határtalan energiájával.

Ahhoz, hogy valóban meg tudj érkezni a májusi energiákba, a Lét örömébe, és felszabadítsd a szíved, egy különleges programot állítottunk össze kundalini jógával, LEMangURIA tánccal, hangtálakkal, gongokkal, meditációkkal, és a Természet közelségével.

A Kerekerdő elvonulási központ, ami a program helyszíne, valóban egy kerek erdő közepén van. Kriszti és Satori, a fiatal házaspár, akik a központ vezetői, szeretettel, és saját termesztésű zöldségekkel várnak bennünket. Kriszti tapasztalt szakács az egészséges táplálkozás terén, ő készíti majd az ételeinket. Gyönyörű a hely, gazdag a program. Várunk!

A program részleteiről olvass tovább itt!

Szeretettel várlak,

Simrat Kaur/ Arató Mónika

ਸਤਿ ਨਾਮੁ

 

Send this to a friend