Visszaemlékszem, mikor a bennem élő kreativitást eddig talán a legmélyebben elértem, és megtapasztaltam. Akkoriban sokat lehettem egyedül, sok időm volt magamra, rengeteget meditáltam, és ami meditációban érkezett, azt manifesztáltam. Így született meg 2010- ben a Teljesség virága weboldal, majd a Lélekcsemegék könyv. Az az állapot azóta már nem áll fenn, a figyelmem nagy részét igényli a család és a tanítás (hála Istennek), de a megtalált kreativitásom képes alkalmazkodni a tér és idő változásaihoz, bizonyos mértékben. Az önvalómmal való mély kapcsolatom már nem szakad meg, a hiányzó időfaktor megvarázslását pedig tanulom és gyakorlom.

Mikor van lehetőségünk összekapcsolódni a mély belső világunkkal, akkor elérhetjük a bennünk élő Istent, és onnan folyamatosan érkezik az inspiráció. Ami onnan érkezik, az tiszta és igaz. Utólag csak rácsodálkozunk arra, amit alkottunk: Huh, ez hogy is került ide?

Könnyű megszokni ezt az áldott állapotot, a végtelen forrás bennünk lüktető energiájának érzékelését. Ha meditálunk, jógázunk,  táncolunk, vagy bármilyen más, számunkra működő módon kapcsolódunk a lelkünkkel, akkor a létrejött extatikus állapotból olyan alkotási lehetőségek bukkanak fel, amelyek örömet okoznak.

Ha figyelünk rájuk… Az inspiráció illékony, ha nem adunk neki kellő figyelmet, akkor elvész, amit a belső világunk gyémántbányájából felhozunk. Ezért jó, ha teret és időt adunk magunknak, ahol nem zavarhatnak meg, mert azt a szeretetenergiát, amit az életünk működtetésébe beleadunk, most a lelkünk felfedezésére, és az inspiratív ötletek befogadására fordíthatjuk.

Időt és teret adni az életünk mindennapjai mellett is lehet adni az alkotásnak, de olyan környezetben, amely mindezt támogatja, sokkal könnyebb. Fontos a nyugalom, a szépség, az, hogy ne zavarjanak meg a külvilág ingerforrásai (internet, telefon). Ahol létrejön egy megszentelt tér, amelyben vezetést kapunk ahhoz, hogy a belső világunkkal való mély kapcsolódás létrejöhessen, és kimondjuk, kiírjuk, kiénekeljük, kirajzoljuk magunkból, ami érkezik. Ahogy haladunk előre saját teremtő folyamatunkban, egyre bátrabbak lehetünk, mert addig ismeretlen belső világunk egyre ismertebbé válik.

Vannak olyan emberek, akiktől én is inspirálódom, amikor kapcsolódunk, és még jobb, ha az inspiráció oda- vissza áramlik, és mindenki emelkedik általa. Augusztusban, Az Élet művészete nyári táborunkban épp ez a célunk: hogy a résztvevők megteremtsék, és éljék a lelkükkel való kapcsolódásból születő mély inspiráció állapotát, megörökíthessék és megoszthassák azt, ami érkezik. Jógázunk, táncolunk, pihenünk, merengünk, beszélgetünk, kapcsolódunk, és ami felemelkedik bennünk, azt hazavihető emlék formájában megalkotjuk.

Bölcske és a Szent András kastély véleményem szerint az egyik legkiválóbb helyszín erre kis hazánkban. Érdemes megtapasztalni a hely energiáját, és mindazt, amit ott majd együtt létrehozunk.

Szeretettel várunk Benneteket a táborban. Hölgyek és Urak is jelentkeznek, és biztosak vagyunk benne, hogy a végleges csoport, akikkel majd találkozunk Bölcskén augusztus 12-től 16-ig a lehető legmegfelelőbb és legfelemelőbb társaság lesz minden résztvevő számára.

 
Ha úgy érzed, hogy hív a program és köztünk a helyed, akkor figyelj, mert június 28- ig történő jelentkezéssel és részvételi díj átutalással még kedvezményesen vehetsz részt a programon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A program és a részvétel pontos részleteit itt találod! Jelentkezz most!

 

Szeretettel várunk!

 

Send this to a friend