Először is szeretném megköszönni mindazoknak, akik Karácsonykor vagy Szilveszterkor üdvözletet küldtek, hogy gondoltak rám, ránk. Annyi szeretetenergiát kaptam, olyan gyönyörű üzeneteket, videókat, verseket, hogy többször elsírtam magam. Némelyik a családomnak is szólt, így továbbítottam őket a Páromnak, hogy ő is részesülhessen a melegségből, amit küldtetek. Ő is nagyon örült. Ezeken az üzeneteken keresztül a Lélek ragyogása jött át felém, ami tiszta szeretetenergia. Köszönöm.

Ugyanilyen alkalom volt a december 30-i Varázslatos 2012 meditációs est. Sokan voltunk, és annyira jó volt látni sok arcon a Lélek ragyogását. Voltak résztvevők, akik már több programon, kurzuson voltak nálam, és minden egyes újabb találkozón látom rajtuk, ahogy ez a ragyogás növekszik. És voltak, akiket most láttam először, és ragyogva érkeztek. Ezekre az arcokra mindennap többször visszaemlékszem, és nagyon jó érzések töltenek el. Úgy látom ezt a ragyogást, mint egy ezüstös burkot, ami körülveszi a fizikai testet. Ez az ezüstös burok körbefonja azt, aki körül látom, finomabbá teszi a fizikai testét, megszépíti a bőrét, valóban ragyogást látok. Látom azokat is, akik még nem ragyognak így, de őrájuk úgy nézek, mint akik hamarosan megtapasztalják ezt a ragyogást. Látom a gondterhes homlokokat, látom, hogy még nem érzékelik azt a valóságot, ami lehetne, ha megengednék, hogy a Lélekenergia átáramoljon rajtuk. Látom, hogy azt gondolják, hogy a gondjaik hatalmasak, hogy egyedül vannak vele, és hogy semmi nem fog változni. És láttam már olyat is sokszor, hogy a gondterhes homlok elsimult, és az, aki megengedte, hogy a Lélekenergia eltölthesse, egy pillanat alatt felragyogott.

Ha megengedjük, hogy a Lélek irányítson, ha ragyogunk, akkor megváltozik a vonzásunk is, és egyre ragyogóbbakká válnak a hétköznapok. A problémák, ha jelentkeznek is, könnyebben megoldódnak. Automatikusan megérezzük, hogy kik azok az emberek, akiktől támogató energia áramlik felénk, és kik azok, akik inkább visszatartanak. Lépésről lépésre alakul át az életünk a teljesség felé.

Ilyen ragyogó ember Ildikó is, aki ezt írta a saját megéléseiről a meditációs esten:

„A „Varázslatos 2012” meditációs est meghatározó élmény volt számomra. Írhatnám, hogy rendkívüli, hogy csodálatos, hogy egyedülálló. Ezek a szavak nem fejezik ki igazán az érzéseimet és a megéléseimet, amit tapasztaltam. Gyönyörű ez a  magyar nyelv, még sincs sokszor elég szavunk az igazi érzések kifejezésére. Életemben először zártam így az évemet és legelőször kezdtem így hozzá az újnak! Minden pillanata az estének olyan csodát indított el bennem, amit mindenkinek csak kívánni tudok. Éljük az életünket, futunk, szaladunk, rohanunk, és közben elfelejtünk igazán élni. Sőt! Meg kell tanulnunk ÉLNI. Jó volt visszaemlékezni, megfogalmazni azokat a dolgokat, amikért hálásak lehetünk. Miért is felejtjük el mindezt a hétköznapokban? A hála érzése a szívem érzése volt! A csónakot sosem fogom elfelejteni, sokat gondolok rá azóta is. Valóságosan és élénken láttam azokat a vágyakat, olyannak, amilyenek szeretném, ami a jövőt jelenti! A szeretet meditációban, a hangsátorban lenni és utazni… hogy is lehet kifejezni azt a magasabb rendű érzést, amit ott és akkor megtapasztalhattunk? Feltöltődve, lelkünkből érkező tiszta, melengető érzésekkel léptünk a párommal szilveszter estéjén át az Új Évbe! Olyan csodálatos volt az egész program és a hatása, hogy alig várom, hogy év vége legyen  és újból átélhessem!

Szívből köszönöm Neked, hogy részese lehettem és megtapasztalhattam, mit is jelent a „Teljesség”.„

Ahogy olvasod Ildikó sorait, érezheted, hogy a magasabb rezgés, amit közvetít, szinte emeli a te szívedet is. Fontosak az ilyen alkalmak, ahol visszaemlékezhetünk saját ragyogásunkra. Hasonló, ragyogó emberek mellett a mi fényünk is emelkedik. Magam is rendszeresen teszek azért, hogy „fényesedjek”. Tanulok különböző fórumokon, minden nap egyedül meditálok, hetente kétszer pedig csoportban is. Tegnap is éppen egy ilyen csoportos meghatározó élményem volt. Meditációban két kérdést tettünk fel. Az első az volt, hogy milyennek érzékeljük a 2012-es évet. Ahogy beleengedtem magam abba, hogy át tudjam venni a kérdésre érkező választ, azt kezdtem érzékelni, hogy a saját hozzáállásom az Új Évhez abszolút pozitív, viszont érzékeltem a csoportban jelenlevő különböző energiákat is, amelyek egy kis súlyt raktak a vállamra. Akkor azt láttam, hogy bármikor is nehezebb energiákkal találkozom, az a dolgom, hogy kitörjek belőlük, szinte éreztem a „kitörés” dinamikus, de kicsit nehéz, harcos energiáját. A következő kérdés az volt, hogy mit kér tőlünk a Jóisten, milyen legyen a hozzáállásunk a 2012-es évhez. Az erre kapott válasz Tőle jól helyre rakta bennem az előző „kitörős”, kicsit egós megközelítésemet. Elöntött a szeretet érzése, és Ő azt üzente nekem, nem kell semmi mást tennem, csak megengednem. Megengednem a Fénynek, hogy eltöltsön. Ez az érzés nem volt nehéz, fáradságos, harcos vagy „kitörős”. Csak béke volt bennem. Köszönöm az iránymutatást, amit kaptam erre az évre. Köszönöm azt is, hogy minden egyes alkalommal, mikor teszek valamit azért, hogy fejlődhessek, azonnal vagy rövid időn belül ott van az ajándék is, így szinte el sem lehet téveszteni az irányt. Vezetnek.

Nagyon köszönöm azokat az alkalmakat is, amelyeket veletek élhetek át, a programok résztvevőivel, legyen szó akár gyógyításról, akár meditációs iskoláról, akár kurzusokról. Sokan kérdezték, hogy meddig dolgozom még, meddig kapnak Lélekcsemegét. Nos, a tervek szerint április végéig dolgozom aktívan, utána már a kisbabánk érkezésére koncentrálok. Utána is elérhetőek lesznek bizonyos programok, Lélekcsemegét pedig igyekszem folyamatosan küldeni. Remélem, sikerülni fog 🙂 . Szeptembertől pedig újra, lépésről- lépésre visszatérek az eddigi gyakorlathoz. Ezek a tervek, egyébként pedig minden úgy lesz, ahogy lennie kell.

Most két közeli, januári programra invitállak, amelyek szintén abban segítenek, hogy nőhessen bennünk és körülöttünk a Lélek ragyogása.

Az egyik a következő

Teliholdas gyógyító nap

január 11-én. A Telihold ragyogása, és energiája egyébként is erőteljes, és gyógyító. Ebben az energiában tudatosan gyógyulni nagyon kellemes, ami energizál, és beindítja az addig pangó energiákat az életünkben.

Várlak:

 • ha bármilyen testi vagy lelki problémád van
 • ha szeretnéd növelni rezgésszintedet
 • ha egy adott helyzetben nem tudod, hogy mit tegyél
 • ha fel szeretnéd gyorsítani fejlődésedet életed bármely területén
 • ha megerősítést kérsz valamire, amit meg szeretnél valósítani
 • ha szeretnéd növelni életenergiádat

A gyógyítás növeli a tudatosságot, és fejlődési irányokat ad, amelyeket jól tudsz használni a betegségmegelőzésben és az öngyógyításban, és életterületeid fejlesztésében is.

Az egyéni ülések kb. 1 és negyed órásak, a részvételhez előre bejelentkezés szükséges.

Minden további információt megtalálsz, és jelentkezni is tudsz, ha továbbolvasol itt.

A másik program, amihez még kedvezményesen csatlakozhatsz, a

Bőség-vonzó online kurzus,

amely  2012. január 23-án, az Újhold megújító, elindulást támogató energiájával indul. A kurzus segítségével megérted, hogy minek a következménye, ami eddig történt az életedben. Meggyógyíthatod, és elengedheted mindazt, ami egy torz valóság megteremtésében eddig veled volt, és belekezdhetsz annak az életnek a megteremtésébe, amire valóban vágysz. Magadba gyűjtheted azt a belső erőt, ami ahhoz kell, hogy valóban változtatni tudj az általad kívánt valóság irányába. Megérkezhetsz a szeretetbe, ami a bőség és gazdagság alapja is.

 

A Bőség-vonzó online kurzus szerkezete:

 • 8 hét
 • 8 lecke
 • 8 tanítás
 • 8 gyakorlat
 • hanganyagok
 • bőségteremtő meditáció
 • megerősítések
 • mindennapi bőségteremtő varázslatok
 • saját személyes történeteim, mint segítségek
 • a kurzus végén pedig egy ajándék, amit postán küldünk el neked, és ami emlékeztetni fog és segít neked új világod megteremtésében.

Itt is tudok neked személyes segítséget is nyújtani, ha szeretnéd. A tematikáról, a végzett hallgatók véleményéről, és a január 9-ig elérhető kedvezményekről is találsz információt és jelentkezni és tudsz, ha tovább olvasol itt.


Szeretettel várlak

Arató Mónika

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.

 

Send this to a friend