Megérkezés. Mosoly. Megnyugvás. Beszélgetés. Lélekdimenzió megnyitás. Önmagát kibontó történet. Gyógyulás. A gyógyítások rajzolata, amelyek visszatükrözik a Lélek bölcsességét. Szeretem újra és újra megtapasztalni a gyógyítások során, hogy milyen örömteli a fájdalommal, gondokkal, sok elengednivalóval hozzám érkezőket elvezetni egy magasabb dimenzióba. A gyógyulást a magasabb dimenzió indítja el minden esetben. Szeretem érzékelni, hogy a magasabb dimenzióba való megérkezéssel hogyan simulnak el az arcvonások, hogyan indulnak el a könnyek, amelyek beindítják a tisztulást. Szeretem megtapasztalni újra és újra, hogy elérkezünk a szeretet frekvenciájára, ahol mélyebb és tisztább a megértés.

Van egy mondás, miszerint nem lehetsz próféta a saját hazádban. Éppen ezért a családomat soha nem terheltem azzal, hogy mivel foglalkozom, nem ajánlgattam senkinek a gyógyítást. Még akkor sem, ha tudtam, hogy milyen sokat segítene a legnagyobb kétségbeesés közepette. Gyógyítani nem lehet másképp, csak ha az illető megérett arra, hogy kérje és befogadja azt. Inkább csak azt kértem néha Istentől, hogy legyen úgy minden, ahogy a legjobb, mindenkinek.

Nem olyan régen felhívott egy közeli családtagom, és arra kért, menjek, és segítsek neki. Annyira megtisztelő volt a felkérés, hogy amint tehettem, indultam is vidékre, hozzá. Elkezdtük a gyógyítást, ami számomra is meglepő, és nagyon gyors eredményt hozott. Párkapcsolati gátak, apai minták elengedésén és a „nem vagyok elég jó” kérdéskörén dolgoztunk.

Nagyon jó volt őt kivezetni az „erdőből”, ahol eltévedtnek és elveszettnek érezte magát. Sokat beszélgettünk, így könnyen kirajzolódtak az elengedni valók. A gyógyítás után körülbelül egy hónappal pedig megérkezett az életébe a Szerelme, aki jóképű, kedves, hozzávaló, és azóta is épül és fejlődik a kapcsolatuk. Megtört tehát az az elképzelésem, hogy nem lehetek próféta a saját hazámban, csak az akarást kellett elengednem ezzel a kérdéssel kapcsolatban. Megváltozott a nézőpontom, és ezt hatalmamban áll bármikor megtenni.

„Én azt állítom, hogy megvan a hatalmad, hogy pontosan azt tedd, aki vagy. Azt mondom, hogy magának az istenségnek az egyéni nézőpontja vagy, rendelkezel azzal a képességgel, hogy megteremtsd az élettel kapcsolatban a saját tapasztalatodat, és ezáltal a saját valóságodat.

Azt mondom, hogy az életed minden egyes napján meg van a lehetőséged, ha arra használod az elme gépezetét, hogy eldöntsd, miként szeretnél válaszolni a veled történő dolgokra, és ezáltal hogyan szeretnéd megélni őket. És persze jó eközben, ha a lélek rendszerét is használod, hogy kiválaszd a legmegfelelőbb nézőpontot a válaszadáshoz.”- Neale Donald Walsch

Ha szeretnéd az életed rendbe tenni, a nézőpontodat megváltoztatni a Lélekdimenzió segítségével, szeretettel várlak a Valóságteremtő Mátrixgyógyításon, egyéni ülések keretében, szeptember 8-án, csütörtökön.

Várlak téged szeretettel:

  • ha bármilyen testi vagy lelki betegséget szeretnél elengedni
  • ha át szeretnéd alakítani egészséggé és életerővé
  • ha régóta azonos mintákat ismételgetsz a párkapcsolatodban, és ezt már többet nem így szeretnéd tenni
  • ha meg szeretnéd tapasztalni a valódi szerelmet
  • ha sikeresebb, és boldogabb szeretnél lenni
  • ha valami régóta nem sikerül, amit szeretnél
  • ha javítani szeretnéd a kapcsolataidat
  • ha anyagi bőséget szeretnél teremteni
  • ha új képességekre szeretnél szert tenni
  • ha több életerőt, és energiát szeretnél magadban megtapasztalni.

Az egyéni ülések kb. 1 és negyed órásak, előre bejelentkezés szükséges.

A Valóságteremtő Mátrixgyógyítás díja most kedvezményesen 15 000 Ft helyett  csak 12 500 Ft.

A gyógyításon előre egyeztetett időpontban tudlak fogadni.

Kérlek, részvételi szándékodat jelezd itt, a tárgy mezőbe beírva: MÁTRIX.

E-mailben tájékoztatlak a helyszínről és a részletekről.

Szeretettel várlak!

Arató Mónika

 

Send this to a friend