CA lélek szabadságasodálatos napokat, heteket élünk, a Lélek felszabadulásának időszakát. Mitől szabadulhat fel a Lélek? Például karmikus örökségektől, családi mintáktól, párkapcsolati korlátozásoktól, és természetesen az ego ragaszkodásaitól. Nagyon felgyorsultak azok az események, amelyek mind- mind abban segítenek, hogy le tudjuk dobni a rabláncainkat, és magunk mögött tudjunk hagyni minden korlátozást, ami az öröm, felszabadultság, áramlás, és a belső béke útjában állt eddig. Ennek több oka is van. A jelenlegi bolygóállások egészen biztosan támogatják most ezt a folyamatot. Ezért is érdemes magunkra, a változásainkra, testünk jelzéseire, a kapcsolataink alakulására fokozottabban odafigyelni. Holnap például egy csodálatos Telihold lesz, ami a radikális sorsváltozatás lehetőségét hozza el. Fókuszálj arra, amit szeretnél, gyújts egy gyertyát, és mondj el egy imát a szívedből.

A bolygóhatásokon kívül egészen biztosan támogatja a folyamatot az a tény, hogy egyre több ember válik keresővé, tanítvánnyá. Egyre többen tisztítjuk magunkat különböző módszerekkel, és ez a tisztulás mind belerezeg a morfogenetikus mezőbe, amely mindannyiunk tudatára hatással van. A mostani változás is olyan, mint minden változás: kényelmetlen, mert a komfortzónánk határait tolja kifelé. Talán mos erősebben és gyorsabban, mint eddig megszoktuk.

Ha elmével akarod értelmezni, ami történik, akkor egészen biztosan nehéz napjaid lesznek. Mit ajánlok helyette? Bízd magad az intuíciódra. Ha valami hív, indulj el felé. Figyelj a belső hangodra, és kövesd, amit súg. Így tudsz átevezni a veszélyes hullámokon. Ha azonban elkötelezett vagy a vágyaid mellett, kitartasz mellettük még a legnehezebb pillanatokban is, és folyamatosan teszel valamit a tudatosságod emeléséért, akkor megváltozathatod a régi mintáidat, elköszönhetsz a blokkjaidtól, és felszabadulhatsz. Bízz a folyamatban, akár mit mutat is most az életed képe. Tarts ki, és az eredmény nem marad el!

Melyek a jelei annak, ha felszabadulsz?

  1. Lecsillapodnak az érzelmeid, és felébred benned a bizonyosság, hogy minden a legnagyobb rendben van, és az Univerzum téged támogat. A szívedből érzed, nem csak így gondolod.
  2. Hálát érzel az élet szépségéért.
  3. Magabiztossá, széppé, és sugárzóvá válsz.
  4. Mosolyogsz.
  5. Egyre többször megtapasztalod a jelenlét állapotát.
  6. Teljes figyelmet szentelsz annak, amivel éppen foglalkozol.
  7. Nem sietsz többé.
  8. Felébred az életerőd, ötletgazdaggá, és kreatívvá válsz.
  9. Türelmesebb vagy a kapcsolataidban.
  10. Rend kezd kialakulni az életedben.

Most még nincs minden így, éppen tegnap történt valami dráma? Úgy érzed most vagy a legmasszívabb káoszban? Ne foglalkozz vele, csak tanulj belőle! A mostani idők ugyanis abban is támogatnak, hogy egy pillanat alatt változtass meg korábbi, nem kívánt mintázatokat, történéseket. Rengeteget tanulhatsz most egy- egy konfliktusból, vagy problémából, vagy önkorlátozó mechanizmusból, és lehet, hogy holnap arra ébredsz, hogy az többé már nincs. Felszabadultál!

Az alábbi őszi programokkal támogatlak a tudatosság emelésében és a felszabadulásban:

A határtalanság megalapozása

Kundalini jóga workshopok élőzenével Debrecenben

Debreceni jóga workshop

 

Ha elengeded a megfelelési kényszert, a stresszt, és egy kicsit önmagadra figyelsz, könnyedén visszatalálsz eredendő erődhöz. Felfedezed, hogy a tested sokkal több mindenre képes, mint gondoltad, az elméd pedig a vágyaid megvalósítója, ahelyett, hogy akadályozná a kiteljesedésedet. Ha tudatosan bánsz a testeddel betöltheti a szerepét: a lelked temploma lehet, egy csodálatos eszköz a tudatosság emeléséhez, a határtalanság megalapozásához, és eléréséhez.

Tegyél önmagadért!

Október 25- én 26 -án (szombat és vasárnap) egy debreceni kundalini jóga workshop hétvégére hívunk, amely segítségedre lesz, hogy felfedezd, mennyi kincs lakozik benned. A jóga workshopokat Pargat Singh és Simrat Kaur vezetik. Közreműködik Papp Edina és Simrat Singh élő zenei kísérettel.

A debreceni programról itt olvashatsz bővebben, és jelentkezhetsz is.

Ha vidéken élsz, szeretnél a városodban hasonló jógaprogramot, és szívesen közreműködsz a szervezésben, írj nekünk ide!

November 8-tól indul újra a „Belső erő” meditációs iskola!

Belső erő meditációs iskola

 

Ha azt felfogást, és módszert, amit itt tanítunk mindenki ismerné, aki a tudatosság útját járja, sokkal hamarabb élhetnénk át a vágyott változásokat a világban. A meditációs iskolában olyan tudást adunk át a személyiségről és a Lélekről, ami minden ösvények az alapja, és megtámogatója lehet. Először mindig gyakorlatban tapasztaljuk meg, amit tanulunk, majd megbeszéljük, ami történt, és átvesszük a hozzá tartozó elméletet is. Így sokkal mélyebbé válik a tudás, és az iskola után bárki magabiztosan alkalmazhatja azt, vallástól, módszertől, korábbi tudásoktól függetlenül. Most a részvételi feltételek is kedvezőbbek.

Az időpontok és témák a következők

1. találkozó: November 8. szombat, 14-től 18 óráig

• Koncentráció- Ha fókuszált vagyok, mindent könnyebben megvalósítok, amire vágyom

• Meditáció- Képes vagyok kapcsolódni az Univerzummal

2. találkozó: November 22. szombat, 14-től 18.30. óráig

• Kontempláció- Befogadok, feltöltődöm

• Megvilágosodás- Az intuíció megerősítése- Belső bölcsem vezet

• Inspiráció-Az Univerzum bennem van

3. találkozó: December 6. szombat . 14-től 18.30. óráig

• Különböző életcélok támogatása meditációval

• Mantrameditáció a kundalini jóga hagyományából

• Trattacum meditáció

 Olvass az időpontokról, tapasztalatokról és a kedvezőbb részvételi díjról itt!

Október 9-ig tudsz kedvezménnyel jelentkezni a Szerelem a Vízöntő kor hajnalán- női párkapcsolati workshopra!

Pákapcsolati workshop

Gyöngéd, támogató női körbe hozhatod be gyógyítani a párkapcsolati kihívásaidat. A meditációk által pedig gyógyírt is találsz rájuk, így feltöltődve, megerősödve térhetsz viszza a kapcsolatodba, hogy tudatosan alakítsd tovább az életedet.

November 18-án 10 és 18 óra között találkozunk! A programról itt olvashatsz bővebben, és jelentkezhetsz is kedvezményesen!

Várlak szeretettel,

Simrat Kaur/ Arató Mónika

ਵਾਹਿਗੁਰੂ

 

Send this to a friend