Amióta elindult a Teljesség virága honlap, többször próbálkoztam azzal, hogy valamilyen egy szavas megjelölést találjak a hivatásomra, de nem találtam semmi megfelelőt. A napokban azonban jött egy felismerés, csak úgy, a semmiből. Nem gondolkodtam ezen, de egyszer csak beugrott a gondolataim folyamába egy szó. Ha most kérdezni meg valaki, hogy mi vagyok, ki vagyok, akkor azt felelném: lélekfelszabadító.

Arra kellett ugyanis rádöbbennem, hogy gyakorlatilag minden tevékenységemmel (írással, gyógyítással, kurzusokkal, online kurzusokkal, meditáció estekkel) azt segítem, hogy az emberek felismerhessék saját Lélekesszenciájukat, és minden blokkot, és gátat eltávolítsanak ennek a gyönyörű lélekenergiának az útjából, felszabadítva azt, hogy eltölthesse őket. Ez ugyanis a boldog, és kiteljesedett élet záloga. Megjelenési formája pedig, amiről felismerhetővé válik, a spontán jelentkező örömérzés.

Kell hozzá bátorság, hogy kicsomagoljuk ezt a tiszta, szép Lélekesszenciát az összes takaró burokból. Időnként megjelenik ugyanis az ego félelme, mert elveszíti az irányítást az életünk felett, és követeli vissza a hatalmát. Valójában azonban nem történik más, minthogy egy magasabb rendű részünk sugallatai alapján kezdünk el élni, és ez vezet el a valódi hatalomhoz, az igazi belső erőhöz. Útközben azt tapasztaljuk, hogy egyre kevesebb a félelem, és egyre több az öröm az életünkben.

Lélekfelszabadító – ez tehát a legjobb, egy szavas megnevezés arra, amit teszek. A lélek szabad, csak a személyiségünk börtönfalait kell ahhoz feloldani a szeretetben, hogy a finom lélekminőség minden apró pici sejtünkben áramolni kezdjen.

Úgy érzem, hogy hivatásom egy új szakaszához érkezett. Nemcsak azért, mert egy- egy programon a Kedvesem energiája is kiegészíti az enyémet, hanem azért is, mert egyre tudatosabb, és magasabb rezgésszintű tanítványok érkeznek, így az örömem sokszorozódik. Ez a karma törvénye, nem más!

„Örömöm sokszorozódjék a te örömödben.

Hiányosságom váljék jósággá benned.

Egyetlen parancs van, a többi csak tanács: igyekezz úgy érezni, gondolkozni, cselekedni, hogy mindennek javára legyél.

Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.

Az igazság nem mondatokban rejlik, hanem a torzítatlan létezésben.”

Weöres Sándor

A közeljövőben két olyan program is vár, ahol sokszorozódhat az öröm Veled is, ha csatlakozol hozzánk. Az egyik szívemnek legkedvesebb közülük a

Csendes – esték

Csendes Csabával és Arató Mónikával.

Augusztus elején tartottunk egy két napos elvonulást, ami nagyon jól sikerült, és erős energiákat mozgatott meg. Fantasztikus volt látni, hogy a közös éneklés, dob, csörgök, és a testünk önkéntelen mozdulatai milyen hatalmas örömhullámot képesek elindítani. Ez inspirálta a folytatást.


Csendes- esték
néven új programsorozatunk indul s
zeptember 19-én, szerdán este. A Csendes- esték célja, hogy a spirituális fejlődést kifejezetten a hangok, a zene, és az éneklés segítségével támogassa. Az esték segítenek oldani a stresszt, feltöltődni energiával, méregteleníteni a szervezetet a hangok erejével, növelni a belső erőt, ezen kívül lehetőséget adnak arra, hogy megismerjünk egy- egy önfejlesztő technikát, megerősítsük a szándékunkat az egyes életterületekre vonatkozóan, és növeljük a teremtőerőnket.

 

Hallgass bele a mantrákba itt: 

 

 

Már csak néhány fő tud csatlakozni! Olvass tovább a programról itt! 

Egy workshop is vár, ha azt szeretnéd, hogy életed minél több pillanatában érezhesd az örömet az aggódás helyett.

„Aggódás helyett Örömteli Teremtés”

gyógyító és energizáló workshop

Szeptember 22. szombat

…mert mikor azt hiszed, hogy már eléggé bízol önmagadban és a Teremtésben, rádöbbensz, hogy az út még mindig vezet tovább…

Az aggódás korunk egyik legjellemzőbb kóros tünete, amelyet generációról generációra, évezredek óta örökítünk tovább. Rendkívül rossz annak, aki műveli, és annak is, aki vagy a miatt aggódunk, mert az aggódásban nyilvánul meg bizalmatlanságunk a Teremtésben, és saját irányításhoz való ragaszkodásunk. Ha az aggódást át tudjuk transzformálni teremtő energiává, az felszabadító, gyógyító és könnyű is, ha megtanuljuk azt a pár egyszerű lépést, ami segít ebben. Energetikailag az aggódás és a teremtés egy helyről fakadó, különböző rezgésszintű erők, amelyek azonban nagyon különbözőképpen alakíthatják életünket és sorsunkat. Ha aggódunk, nagy eséllyel rontunk el lehetőségeket, és teremtésre alkalmas helyzeteket, míg ha teremtünk, azzal nemcsak saját, hanem mások életét is boldogabbá tehetjük.

Ezen a worskhopon:

  • megbeszéljük az aggódás és a teremtés anatómiáját, tudatosítjuk az energetikájukat, és a saját energiarendszerünkben való jelenlétük minőségét.
  • megtanuljuk azt a 4 egyszerű lépést, amely segítségével minden aggódásra okot adó helyzetet átalakíthatunk teremtéssé, vagyis előnyt kovácsolhatunk belőle.
  • gyakorlatias lépéseket teszünk a 4 lépéses, „aggódás helyett teremtés” módszer elsajátításával saját, konkrét, jelenlegi élethelyzeteink átalakítására
  • beazonosítjuk a gyökerét, és meggyógyítjuk önmagunkban az aggódás régi mintáját
  • támogatjuk egymást
  • feltöltődünk energiával, és szeretettel
  • megtanulunk pozitív élethelyzeteket teremteni, hogy életünk a vágyott irányban alakulhasson

A workshop időpontja:

2012. szeptember 22., szombat, 14-től 18 óráig

A workshop helyszíne:

Budapest, XII. kerület

A workshop részvételi díja:

5 500 Ft/fő

Jelentkezésedet kérjük, jelezd itt: jelentkezem@simratyogaworld.com , a tárgysorba írd be: worskhop

Szeretettel várlak,

Arató Mónika

Copyright © Arató Mónika A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, azt külön megköszönjük Neked.

Send this to a friend