lélektárs – Úgy látom a párkapcsolati kérdés nem lehetséges a jelenlegi életében. – mondja a férfi.

2011. augusztus. Egy elismert asztrológusnál ülök. Kicsit meglepődöm, de nem rendülök meg. Mindig megoldáskereső ember voltam. Való igaz, 2007 és 2010 között sikerült életem legfájdalmasabb párkapcsolati tapasztalataira szert tennem, ugyanakkor ezek a tapasztalatok nagyon fontosak voltak, hogy lássam, mi az, amit szeretnék.

– Értem, és mi a megoldás? – kérdem egy rövid gondolkodási idő után.

– Nincs megoldás. Nem úgy áll a Napja. Egyszerűen ez nem lehetséges. – jön a válasz

– Olyan nincs, hogy nincs megoldás. Megoldás mindig van.

– Értse meg, nem lehetséges.

– Hiszek benne, hogy lehetséges.- mondom, egészen a szívemből.

– Jó, rendben van.- mondja. Egy mód van rá, hogy megtalálja a párját.

Ezután elmeséli, hogy milyen férfi illik hozzám, és miért. Sokat segít megérteni azt, ami addig történt. Matematikai esélye nagyon kevés, hogy megtalálja.- mondja. Oké.- gondolom magamban. Még mindig nem vette el a kedvemet ettől a kalandtól.

Később az az információ is eljut hozzám, hogy amit háromszor kijelentesz, azt a Sors nem tagadhatja meg tőled.

Mindez akkor történt, amikor már ismertem a Kedvesemet. Tudatosan hívtam egy férfit magamhoz, miután hónapokat meditáltam azon, ami addig történt az életemben. Mi az, amit többet nem szeretnék, és mire vágyom valójában? Egy augusztusi csillagfényes éjszakán, amikor már három hónapja szerettük egymást, éreztem meg Belőle valami nagyon mélyet.

A történések ezután felgyorsultak az életünkben. Utazás, várandósság, költözés, csodálatos születés, könyvírás és megjelenés, közös alkotások, nehézségek, újabb költözés, még több nehézség, és a nehézségekben összecsiszolódás. Tudatosan választott tisztulás, előző életek oldása, rengeteg beszélgetés, gyógyulás. Tudjuk magunkról, hogy amikor mélyen vagyunk, képesek vagyunk még mélyebbre lehúzni egymást. De, ha csak az egyikünknek sikerül megtartani az összekapcsolódást a Végtelen Énjével, akkor csodákra vagyunk képesek. Azok a tapasztalatok, ami együtt teremtettünk, és a végtelen szeretet felé tereltek, erőt adnak a további úton.

Ami biztos, hogy általa tisztább, és jobb lettem. Nem vagyok még készen, úton vagyok. Köszönöm a Kedvesemnek, hogy mellettem van.

Honnan tudom, hogy jó helyen vagyok? Ha a szemébe nézek, kinyílik a Végtelen kapuja. Ha átölel, megnyugszom. Ha távol van, nagyon várom haza. Vele tudok a legmélyebben beszélgetni. Ami pedig nem változik, hogy imádom az illatát.

Van még valami, ami nagyon nehéz szavakba önteni. Egy érzés vagy megérzés, ami azt súgja, hogy bármi is történik, tartsak ki mellette, és valami jóvá íródik. Ha pedig elbizonytalanodnék, van egy csodás ajándékunk, a kislányunk, aki közénk ül, és boldogan azt mondja: Együtt vagyunk!

„Életed minden területén képzeld el, és érezd át a lehető legjobb és legmagasabb szintű dolgokat, mert még az általad elképzelhető legjobb valóra válása is gyerekjáték a szeretet ereje számára.

Bármilyen nagy kihívást jelentő helyzettel találod magad szemben, mindig a lehető legjobb végkimenelt képzeld el, és érezd is át! Ha így teszel, képes vagy rá, hogy megváltoztasd a körülményeket, és úgy alakítsd a helyzetet, ahogy szeretnéd!”- Rhonda Byrne

Azt az önismereti folyamatot, amin átmentem, mielőtt találkoztam a Lélektársammal, évente egyszer osztom meg a

Lélektárs behívó online kurzus

keretében.

lélektárs2

Május 16- án, Pünkösd hétfőn újra indul a kurzus!

Olvass erről többet itt!

Ha már ismered a Társadat, nőnek születtél,és szeretnéd elősegíteni, hogy mindketten a legtöbbet és a legjobbat hozzátok ki az életetekből, szeretettel várlak április 23-án szombaton a

So Purkh

női kundalini jóga workshopra a szeretett férfiért

So Purkh- szív

„A nő ereje, hogy imádkozzon a tökéletesség felett áll. Ha egy nő imádkozik érted, nem kell aggódnod. Működni fog, mert minden érted kezd el imádkozni, mindent az ellenőrzésed alatt tarthatsz. Minden, amire egy férfinak szüksége van az egy szerető nő, aki vakon szeret, és közömbös bármi másra.”- Yogi Bhajan

A So Purkh workshop részletes programjáról, és mindarról, amihez hozzá juttat, itt olvashatsz bővebben.

Április 15-ig még kedvezményes a jelentkezés!

Szeretettel,

Arató Mónika

Send this to a friend