Létezik valami, amiből ha többet adnánk egymásnak, mindenki jobban érezné magát. Létezik valami, aminek, ha csak 10%- kal növelnénk a mennyiségét és a minőségét, jobban megérthetnénk egymást. Van egy elem, amiből ha egy picit többet beépítenénk az életünkbe, akkor megtalálhatnánk egymáshoz a szeretetkulcsot. Ha eleget kapsz belőle, boldog vagy. Ha nem kapsz belőle semennyit, akár bele is halhatsz.

Az egyik legszebb ajándék, amit másoknak adhatunk magunkból, az a koncentrált, szívből megnyíló figy- elem. Ahogy a magyar lélek-nyelv találóan kifejezi, ez is egy elem, mint a szer-elem. Elemi szükségletünk kapni és adni, és elemi erejű gyógyító erővel rendelkezik, amikor megtapasztaljuk. Akár magunkra figyelünk, akár másokra úgy, hogy csak a pillanat létezik, számtalan csodás ajándék nyílik ki a pillanatból.

Számomra ilyen csoda a figy- elem, amit a családomnak, barátaimnak vagy gyógyítás, tanítás közben adhatok.  Legyen az egy meghitt vacsora, beszélgetés, álmodozás együtt, csoportos tanulás, egyéni ülés vagy babamasszázs tanfolyam a kislányommal, szinte fürdök a figyelem áramló energiájában, amit egymásnak ajándékozunk. A figyelmünk könnyen elkalandozik, ha nem vagyunk tudatosak abban, hogy hogyan tartsuk meg. Sokan félre is értelmezik a figyelmet, ami nem jelent mást, minthogy az észlelésünket huzamosabb ideig nyitottan, ítélkezés mentesen, érdeklődve tarjuk valamin vagy valakin. Jelen vagyunk (vagyis rajta vagyunk a jelen). Ennyi, és nem több.

A védőnéninktől kaptam ma egy gyönyörű szöveget (a szerzője ismeretlen), amit szívesen megosztok, mert nagyon tanulságos. Így figyelni egymásra, aggódásmentesen, félelmek nélkül igazi ajándék. Nem erre szocializálódtunk, de bármikor elkezdhetjük fejleszteni, továbbfejleszteni önmagunkat, hogy egyre jobbak legyünk az odafigyelésben.

Figyelni

Mikor arra kérlek, figyelj rám,

és te tanácsokat adsz nekem,

nem azt teszed, amire kértelek.

Mikor arra kérlek, figyelj rám,

és te elkezded magyarázni nekem,

hogy miért nem kellene így éreznem,

belegázolsz az érzéseimbe.

 

Mikor arra kérlek, figyelj rám,

és te úgy érzed, tenned kell valamit,

hogy megoldjad a gondjaimat,

elárulsz engem, bármennyire furcsa.

 

Figyelj! Csak ennyit kértem tőled, hogy figyelj,

ne beszélj, ne csinálj semmit- csak hallgass meg.

 

Amikor olyasmit teszel meg nekem,

amit nekem kellene megtennem, és én is meg tudom csinálni.

csak növeled gyöngeségemet és félelmeimet.

 

De ha elfogadod, hogy úgy érzek, ahogyan érzek,

bármily esztelenség is az,

nem kell téged győzködnöm,

hanem elkezdhetem megpróbálni megérteni,

hogy mi van az érzés mögött. 

A figyelem sok mindent elhozhat, felerősíthet az életünkben abból, amit szeretnénk. Ha például az örömre figyelünk az életünkben, megfogadva magunknak, hogy minden választásunkat az egyre nagyobb öröm megtapasztalása érdekében tesszük meg, akkor azt tapasztaljuk, hogy az örömből egyre több lesz. Az öröm része a bőség is, és most arra hívlak, hogy figyelj velem együtt a bőségre, annak érdekében, hogy abból minél többet tapasztalhass.

 

A Bőség-vonzó online kurzus

2012. november 5- én, hétfőn indul. A kurzus segítségével megérted, hogy minek a következménye, ami eddig történt az életedben. Meggyógyíthatod, és elengedheted mindazt, ami egy torz valóság megteremtésében eddig veled volt, és belekezdhetsz annak az életnek a megteremtésébe, amire valóban vágysz. Magadba gyűjtheted azt a belső erőt, ami ahhoz kell, hogy valóban változtatni tudj az általad kívánt valóság irányába. Megérkezhetsz a szeretetbe, ami a bőség és gazdagság alapja is.

Az online kurzus elvezet új valóságod megteremtéséig, mindezt úgy, hogy végre valóban változtatsz, még akkor is, ha már sokat foglalkoztál a témával.

Az online kurzus díja 11 000 Ft.

Ha időben jelentkezel jelentős kedvezményt kapsz!

Amennyiben jelentkezésedet október 5-ig jelezd felénk, és befizeted a kurzus díját, akkor számodra a Bőség vonzó online kurzus 11 000 Ft helyett csak 8 800 Ft!

Az online kurzus alatt lehetőséged van továbbá személyes, e-mailben történő konzultációra velem, így a saját személyes életedre nézve a kurzus hatékonyságát megnövelheted.

Ebben az eseteben plusz kedvezményeket vehetsz igénybe! Olvass erről többet itt!

A figyelmet természetesen úgy a legjobb adni, ahogy kérik tőlünk szavakkal vagy szavak nélkül, tudatosan vagy tudat alatt. Az erre való érzékenységünket is fejlesztjük majd a november 3-án induló

 

Gyógyító kurzus 

hallgatóival, hiszen a gyógyítás teljes folyamatát megtanuljuk, gyakoroljuk.

Amennyiben az a célod, hogy a spirituális dimenzióban fejlődj, akkor egészen új képességeid bontakozhatnak ki, függetlenül attól, hogy hány éves vagy. Olyan időket élünk, amikor a gyógyítói képességek ébrednek, és szükség is van rájuk, hisz az emberiség egy hatalmas tudati és spirituális ugrás előtt áll. A változás már zajlik, és most lehetőségünk van megtisztulni, régi gondolkodási, érzelmi és viselkedési mintákat magunk mögött hagyni, annak érdekében, hogy megérkezzünk egy magasabb rendű tudatosságba, amelynek alapja a szeretet.

A gyógyítást a legmagasabb szinten lehet végezni, ha a gyógyítás célja, hogy a gyógyulás a Lélek szintjéről induljon, emelve a gyógyító és a gyógyítandó tudatosságát, elősegítse a személyiség integrációját a Lélekkel, és ezzel átjárhatóvá tegyen minket a Fénynek, mely elhozza a gyógyulást fizikai, érzelmi, gondolati és lélek szinten, és lehetővé teszi a teljes és boldog életet ebben a földi dimenzióban.

A gyógyítói kurzus során az alábbi tematika szerint haladunk:

 • A gyógyítás elméleti és erkölcsi alapjai
 • Élet az 5 dimenzióban
 • Ezoterikus gyógyítás
 • Az ember energiaközpontjai
 • Diagnózis a 7 sugár segítségével
 • Csakrák és tudatosság
 • Étertest érzékelés
 • A Lélekdimenzió
 • Lélekösszekapcsolás
 • Személyiségintegráció
 • Az intuíció szerepe a gyógyításban
 • A halál folyamata
 • Energiagyógyítás
 • Ismerd meg magad, mint gyógyítót
 • Gyógyítás térben és időben
 • Valóságteremtő mátrixgyógyítás
 • A különböző gyógyító technikák megfelelő alkalmazása

A kurzuson egy jelentősebb elméleti részt mindig gyakorlat követ, ahol megtapasztalhatjuk mindazt, amit tanultunk, és egyre inkább megértjük önmagunk, mint gyógyító működését.

A kurzuson való részvétel egy belső utazás is egyben, amely lehetővé teszi saját gyógyulásodat is.

Ha október 1-ig jelentkezel, még kedvezménnyel teheted! Olvass erről tovább itt!

Szeretettel várlak,

 

Arató Mónika

Send this to a friend