hajnalTudjátok, hogy imádom a hajnalt. Ezért hívják így a kislányomat is. Most azonban különösen várom. Milyen hajnalt? Ami most közeledik. Már napok óta szerettem volna lefordítani a kundalini jóga numerológiai előrejelzését erre a hónapra. Nagyon erős, és fontos energiák vannak most jelen, amikor különösen fontos a tudatos választás lépésről- lépésre. Deep Prakash Kaur kedves jógatanárnő kollegám mintha meghallotta volna a vágyam, és lefordította. Szeretettel küldöm most ezt az írást.

Írta: Hari Nam Kaur, Eredetiből fordította: Deep Prakash Kaur

Forrás:https://www.3ho.org/numerology-forecast-september-2014-ask-help-endure-and-seek-inner-guidance

A móka nem áll meg a Föld bolygón, ahogy szeptember áldott havába lépünk. Jelenleg a végénél tartunk egy igazán sok kihívással teli három hónapos ciklusnak, amely június 22-én kezdődött ez évben, és a szeptember a végső fázisa.

Szeretnénk a szabadságunkat, méghozzá most. A szeptember szív száma az 5, és ez az 5-ös szám kiáltani fogja, hogy „Ne béklyózz meg! Ne mondd meg, mit tegyek!” Olyan intenzíven, ahogy jöhet (és jönni is fog), csak tudd, hogy akármi is legyen az, amire nincs szükséged vagy nem kell csinálnod, az szét fog esni ebben az időben. Ha azt választod, hogy makacsul csüngsz azon, ami nem működik többé, szenvedni fogsz.

Ez a szenvedés típus teljesen felesleges és ez nem az, amit az Univerzum szeretne neked. A jó hírek, hogyha nagylátószögben nézzük a szeptembert, hogyha aktívan keresed a segítséget, vagy imádkozol érte, meg fogod kapni. Az angyalok tényleg szeretnék, hogy haladjunk a dolgainkkal, amelyek a személyes felszabadításunkat és a fensőbb végzet hívását illetik, és lesz egy nagyjából azonnali kapcsolat egy hasonló lélekkel, aki szintén a másokkal való kiegyenlítődést keresi.

Van egy tényleges varázslat-alkotóelem itt, ahogy a szeptember 9-es száma a finomtestet ábrázolja, valamint a saját képességünket, hogy vonzzuk és kapcsolódjunk a hasonló gondolkodású lelkekkel. Ez természetesen az egésznek csak a pozitív polaritása. Hogyha egy türelmetlen helyzetből indulsz, ami a 9-es a negatív polaritásban, akkor a rossz csónakban találhatod magad.

Mert az ebben a hónapban lévő, a 9-es és 5-ös számok közötti egyedi dinamika folytán a türelmünk tesztelve lesz és ki kell fejlesztenünk a kitartásunkat. Az új legjobb barátod a saját fizikai, mentális és spirituális kitartásod. Ez most az önfelszabadítás-játékod és valószínűleg játszani fogod, mert ez az egyetlen játék a környéken.

Hogyan fejlesztheted ki a kitartás magasabb fokát? Nos, az angyalaid máris dolgoznak érted és a Mindenható tényleg szeret téged, mert itt van nekünk a ’Kundalini Kríziscsomag’.  Ez egy 9 perces pranayam gyakorlat egy 6 perces csendes meditációval. Szánj 15 percet arra az életedből a jólétedre; itt az idő, hogy visszaszerezd a személyes erődet! Ne hagyd, hogy a múlt szellemei vánszorgásra késztessenek!

Íme a gyakorlat ( fordította Simrat Kaur):

Meditáció az agyi fáradtság ellen és hogy a kiválóságodat éld

Pozíció és mudra: Ülj könnyű törökülésben a könyökök behajlítva a felső karok a bordakosár mellett. Az alkarok előre mutatnak a test előtt. párhuzamosan a talajjal. A jobb tenyér lefelé néz, a bal tenyér felfelé.

Első rész

Az orrodon keresztül lélegezz, lélegezz be 8 ütemre, és lélegezz ki 8 ütemre. Minden légzés ütemnél mozgasd ellentétesen a kezeidet fel és le. Az egyik kéz felfelé mozdul, miközben a másik kéz lefelé. A kezek mozgása könnyű, kb. 15- 20 cm, mintha egy labdát pattogtatnál. Lélegezz erőteljesen. Folytasd 3 percig. Majd cseréld meg a kezek helyzetét, így a bal tenyér néz lefelé, és a jobb felfelé, és folytasd a mozgást újabb 3 percig. Majd újra cseréld meg a kezek helyzetét, így a jobb tenyér lefelé néz újra, és a bal felfelé, és folytad az utolsó 3 percig.

Idő: a teljes idő 9 perc. Tartsd a pozíciót majd menj tovább a 2. részre.  

Második rész

Tartsd ugyanazt a mudrát, és kezdj hosszan, mélyen lélegezni. Csukd be a szemeidet, és fókuszálj az állad közepére. Tartsd a testedet teljes nyugalomban, így gyógyítani tudja önmagát. Tartsd az elméd csendesen, lecsendesítve minden gondolatot. Csináld 5 és fél percig.

A lezárás:

Lélegezz be mélyen, tartsd bent a levegőt, tedd a kezeidet ökölbe, és nyomd erősen őket a mellkasodra. 15 másodpercig. Lélegezz ki. Lélegezz be újra mélyen, tartsd bent és nyomd az ökleidet a köldökpontra. 15 másodperc. Lélegezz ki. Lélegezz be mélyen, hajlíts be a könyökeidet az öklöket a váll mellé hozva, és nyomd a karjaidat erősen a bordakosárra. 15 másodperc. Lélegezz ki és pihenj!

Ez a gyakorlat kiegyensúlyozza rekeszizmot, és hat az agyi fáradtság ellen. Megújítja az agy vérellátását és a szérumot a gerincbe juttatja. Hasznos a májnak, a köldöknek, a lépnek, és a nyirokrendszernek.

Most szükséges, hogy kifejlessz egy nagyon erős belső útmutató rendszert. Ahogy a bolygóenergiája növekszik, hatással van azon képességünkre, hogy a normalitást és stabilitást tapasztaljuk. Ez nagyon bizonytalanná teszi az embereket, akár depresszívvé. Sok ember úgy érzi, „Hogy veszhettem el így, hogyhogy nem vagyok ott, ahol lenni akarok?

Egy vidéki utazáson valószínűleg látnád az útjelző táblákat,hogy „A következő pihenő 45 km-re van” vagy „Étel, üzemanyag a következő kijáratnál”. Most minden annyira zagyva,hogy a szokásos jelzőtáblák nincsenek a helyükön. Az egyetlen hely, ahol megtalálod a következő biztonságos pihenőhely hollétét, a saját pszichéd. Yogi Bhajan az ilyen időkre a következőt mondta:

 „Ha nincs meg a pszichéd áramlása, semmid sem lesz, csak aggodalmad.”

Oké, először szándékosan a kemény dolgokat osztottam meg, most viszont itt a fény az alagút végén. Ez a fény októberben kezdődik majd. Most szeptemberben a hajnal legsötétebb órájában vagyunk és maga a hajnal októberben lesz.

Ez most azt jelenti, hogy októberben minden egy varázslatos tündérmesévé fog válni? Természetesen nem. Habár ez a kezdete lesz egy kedvezőbb időszaknak, ha megcsináltad a spirituális házi feladatodat. Hogy fogsz lediplomázni, ha nem csinálod meg a házidat?

A legnépszerűbb kérdések egyike, amiket kapni szoktam, ez: „Kérlek, mondd el, mikor fordulnak a jelek kedvezőbbé!?” Van erre is válasz egy születési dátum vagy Univerzális Ciklus segítségével, de végül is mindig képes vagy jóra fordítani a dolgokat a saját alkalmazott tudatosságoddal!

E hónap 9-es száma a „Misztérium feletti uralmat” ábrázolja. Nincs lehetőség uralomra önfegyelem nélkül. Ha szeretnél látni egy kitűnő példát az önfegyelemre, nézd meg ezt a 3 perces filmet „House of Flying Daggers” („A repülő tőrök háza”) itt:

https://www.youtube.com/watch?v=2NVpK8Vh_h8).

A hősnő nem úgy érte el ezt a minőséget, hogy a kanapén ülve csokoládéval és bonbonokkal tömte magát. És hölgyeim, van itt egy érdekes üzenet, hogyha tudtok a sorok között olvasni!

Csatlakozzatok hozzám erre az ajánlott kundalini meditációra és találkozzunk újra a spirituális végzet és kegyelem országútján októberben! Nagy ölelés nektek és Sat Nam!

 „A kundalini jóga a tudatosság jógája. Általa ismertté válik az egyén teljes potenciálja. Minden általad ismert lehetőségednek van egy ismeretlen párja, ami így megismerhető. És ezt jogod van tudni.” -Yogi Bhajan

Az elkövetkező két hétben több olyan programmal is várunk, ami segít kitartóbbá, erősebbé, és tudatosabbá válni.

Csendes – est

Csendes Csabával, Arató Mónikával és Bognár Zsolttal

Szeptember 4– én csütörtökön, 18.15-tól 20.15. óráig

Csendes- est

Ezen az estén közös mantrazengetéssel, meditációval és mennyei kommunikációval megerősítjük a kapcsolatunkat a Teremtővel, a fizikai síkon pedig életterületeteink energiáját tisztítjuk meg.

” A Mantrák zengetése hangosan vagy hangtalanul egy tudatos módszert jelentenek az elme ellenőrzésére és irányítására. A boldogság, bánat, öröm és fájdalom az elme rezgési frekvenciája. Nevezhetjük ezeket viselkedési formáknak vagy hiedelmeknek, de alapvetően rezgési frekvenciák vagy gondolat hullámok. Meghatározzák azt a fajta programot, melyet az agyunk játszik. Az általunk választott forgatókönyv lesz a rezgésünk, mely meghatározza, hogy hogyan érezzük magunkat, és mit vetítünk ki mások felé. Bármikor gyakorolhatjuk a jogunkat arra, hogy válasszunk.”

Az est helyszíne:

Budapest, XII. kerület. Arató köz 1. A helyszínváltozás jogát a létszám ismeretében fenntartjuk.

Közreműködők:

Csendes Csaba/ Simrat Singh- dob, ének

Bognár Zsolt/ Pargat Singh- gitár, ének

Arató Mónika/ Simrat Kaur- ének

Az est részvételi díja: 3 300 Ft/ fő

Jelentkezni itt tudszA tárgysorba írd be kérlek: Csendes- est

A válasz e-mailben minden tudnivalót megírunk számodra!

Itt olvashatsz bővebben a Csendes- estékről!

Szeretettel várunk szeptember 6 -án, szombaton 15- től 19 óráig a

JÓL-LÉT teremtő kundalini jóga workshopunkon

jól-lét

Ezen a programon:

 • elengedjük a régi, korlátozó blokkokat és mintákat, és kitakarítjuk a tudatalattinkat az önszabotáló programoktól
 • megteremtjük új mintáinkat
 • újjászületünk és megerősödünk életünk új, választott minőségében
 • speciális jóga krijákat végzünk  a kundalin jóga hagyományából,
 • jólét teremtő meditációkat és mantrákat tapasztalunk meg együtt
 • támogató körben egymást erősítjük

Helyszín: Budapest, 12. kerület, Arató köz 1. 

Részvételi hozzájárulás: 5 000 Ft.

Jelentkezni itt tudsz, az üzenet tárgysorába írd be, kérlek: Jól- lét workshop

Itt találsz bővebb információt a programról!

„A TELJESSÉG FELÉ”

10 hetes kundalini jóga tudatosság fejlesztő csoport

a teljesség felé

A program indulása: Szeptember 9. kedd

Ez a jógaprogram feltárja előtted végtelen lehetőségeidet, és megtanít arra, hogyan élj velük. Harmóniát kíván teremteni benned a fizikai világod nyolc alapvető életterületén, a finomenergiák szintjéről indulva.

A nyolc életterület a következő:

 1. Egészséges és szép test, betegség megelőzés, gyógyulás
 2. Anyagi biztonság, bőség, jólét      
 3. Életerő, kreativitás, alkotókészség 
 4. Párkapcsolat, szerelem
 5. Hivatás, siker, elismertség
 6. Emberi kapcsolatok, kommunikáció
 7. Belső béke, boldogság
 8. Teljesség, saját végtelen éned megtapasztalása

A program 10 jógaórából áll, 10 héten át, keddenként 18.30. és 20.30. között

Olvass erről többet itt, és jelentkezz!

 

Szeretettel várlak,

Simrat Kaur ( Arató Mónika)

 

Send this to a friend