Könnyebb Istennek egy nyitott, mint egy zárt szívközponton keresztül teremteni. Ha boldog kapcsolatokat szeretnél, akkor mindenképp érdemes a szívedet tenni a működésed középpontjául. Amikor a szívközpont zárva van, akkor egyszerűen nem lehetséges boldog kapcsolódásokat megélni hosszútávon. Akik a szívükön keresztül kapcsolódnak, spirituális fényt visznek a kapcsolatba. Az hogy valaki spirituális lény- e, azon múlik, hogy fejből vagy szívből működik.

Az, hogy embereknek teremtett minket Isten, egy hatalmas megtiszteltetés. És csak abban az esetben mondhatjuk, hogy valóban emberként élünk, ha a szívünk a működésünk központja. Akik a fejükből élnek, intellektuális összezavartságot idéznek elő az életükben. Amikor a szívedből kezdesz élni, letisztul minden.

Ez az egyik legnagyobb spirituális paradoxon, hiszen a védelmi falakat a szívünk köré éppen azért építettük fel, mert korábban sérültünk, valószínű, hogy először egészen apró gyermekkorban. Biztonságosnak tűnik épp ezért bezárni a szívet, és elmével megpróbálni irányítani a helyzeteket. De sajnos ez nem vezet arra az eredményre, amit meg szeretnénk tapasztalni: hogy szeressünk, és szeretve legyünk. Valami elcsúszik!

Ha olyan partnerrel találkozol, aki a fejéből él a szíve helyett, ott te is összezavarodsz. Ahhoz egy nagyon mély szívkapcsolatban kell lenni önmagaddal is, hogy ne veszítsd el az irányt, ne tévedj el, mintha egy elvarázsolt kastélyban lennél.

Senkit sem szabad azonban megítélni, még önmagadat sem, ha ez nem megy könnyen, hiába  vágysz rá nagyon, már régóta. Ha összezavarodsz, és nem találod az irányt, az azért is lehet, mert meg kell erősítened az aurádat, amely megvéd, és lehetővé teszi, hogy tisztán érzékelj. Az aura attól gyengülhet meg, ha erős érzelmi traumákon mentél keresztül, amelyek beíródtak a szíved mágneses terébe, és amíg meg nem tisztítod magad a negatív gondolatoktól, érzelmektől és szavaktól, addig nem tiszta az aura sem. Ahhoz, hogy megerősítsd az aurádat többlet energiára van szükséged, amit felvehetsz a végtelen kozmikus energiából, vagy felszabadíthatod a saját tested energiatartalékait, amely a köldökpontban tárolódnak.  Érdemes mindkét forrásból táplálkozni, annál gyorsabb lesz a fejlődésed.

Ha képes vagy hozzáférni ezekhez a többlet energia forrásokhoz, akkor spirituális módszerekkel, gyakorlatokkal elérheted azt, hogy megtanulj együttműködni a szíveddel, és ő váljon az egyetlen vezérlő egységgé az életedben. Amikor megnyitod a szíved, akkor a végsőt végtelenné, a megvesztegethetőt megvesztegethetetlenné varázsolod. Tisztán érzékeled a helyes irányt, és képes vagy felülbírálni a szíved tisztaságával az egod megnyilvánulásait. A szíved rendet tart a benső világodban, és ez a külső világodban is megjelenik.

Csodálatos megtapasztalni, ahogy ez a rend egyre tisztábban és erőteljesebben működteti az életedet. Az isteni rendező elvnek, energiának te csak csatornája vagy, mindent ő intéz. És tőled ehhez nem kell más, csakhogy megnyisd a szívedet. Meg tudod ugrani ezt a kihívást?

 

A nyári programjaink nagy része most ez a folyamatot támogatja:

 

 

 

 

 

 

Szeretettel várlak,

 

Mónika

 

 

Send this to a friend