2012. A változás éve. Sokan várják, sokan félnek tőle. Ha a számjegyeket összeadjuk 5-öt kapunk. Az 5 a tanulás, változatosság, változás száma. Az 5-ös szám energetikailag hordozza az érzékek, kiterjedés, rugalmasság, tolerancia minőségeit, és mindazzal összefügg, ami kapcsolatokat hoz létre, ami az érintkezést, forgalmat, összeköttetést, közvetítést szolgálja, úgy szellemi, mint anyagi értelemben.

Nem tartozom azok közé, akik mindenféle írásos anyagot összegyűjtöttek 2012-ről, úgy döntöttem, hogy ezzel kapcsolatban saját érzéseimre bízom magam. Igen, én is úgy érzem, hogy nagy változások előtt állunk. Követem a belső hangomat, tanulok, és tisztítom magam, mert azt érzem, hogy ezt kell tennem. Olyan erő visz előre, amit nem lehet megállítani, és érzem, hogy bármi is lesz, semmi más dolgom nincs addig, mint megszabadulni a félelemtől, és megérkezni a szeretetbe.

Megérkezni a szeretetbe időnként nem is olyan egyszerű, hiszen ehhez meg kell szabadulni minden egó diktálta kényszertől és félelemtől. Elhagyni olyan meggyőződéseket, amelyeket eddig ésszerűnek, logikusnak, és biztonságosnak gondoltunk. Az elme egyszerre csak két úr egyikét szolgálhatja. Vagy azt szolgálja, ami éppen az elmédben történik, vagy az inspirációt. Az elsőt emléknek nevezzük. Ha találkozol valakivel, őt megítélheted az emlékeid alapján, és általában ezt is tesszük. Mikor az emlékeinkből tekintünk egymásra, nem a valódi embert látjuk, hanem egy illúziót, amit saját, fájdalmas emlékeinkből tákoltunk össze. Az emlékek elindítják a védekezési reakciókat: bezárunk, az elkülönültséget választjuk, és ítélkezünk.

Amikor amellett döntesz, hogy az emlékek helyett az inspirációt választod, akkor túllépsz az emlékeken. A jelent választod, amiben bármilyen szépség megtörténhet. Még az is, hogy szeretni fogsz, és szeretve leszel. Megengeded, hogy a Lélekminőség irányítson a személyiséged helyett. Szabaddá és kreatívvá válsz, és beengeded az életedbe a csodákat, amelyek a szeretet megnyilvánulásai. Ekkor ismered meg igazán önmagad, hiszen önmagadra is félelmek nélkül nézel, és végre meglátod azt a csodát, aki valójában vagy. Megváltoznak a kapcsolataid: képes leszel másokban is észrevenni a bennük lévő isteni minőséget, és átlátni az illúzió fátylán. Emberi kapcsolataink gyönyörű tükröt tartanak, amiben megláthatjuk, hogy éppen hol tartunk a félelemből a szeretetbe érkezés ösvényén.

„A szeretet az értelme mindennek. A szeretet a lényeg, a végső cél, az egyetlen igazi cél. Más, kisebb célok, mint a boldogság, a biztonság, a siker, a vagyon, és a hatalom értelmüket vesztik a szeretet hiányában. A szeretet maga a mennyország: mégis sokan megjárjuk a poklok mélyét, hogy a szeretetet elérjük. A szeretetet keresve számtalanszor megbotlunk és elbukunk. Ami fáj, az nem szeretet. Csak a félelem fájhat, hogy nem szeretnek minket. Csak az fájhat, ha ellenállunk a szeretetnek.„- Chuck Spezzano

Most két olyan programot is ajánlok, ami a félelemből a szeretetbe vezet, megnyitva ezzel a fizikai létezésünkben is az eldugult csatornákat, amik eddig gátolhatták azt, hogy az életed kiteljesedjen.

Az egyik a Lélektárs behívó online kurzus, ami 2011. október 12-én indul, és szeptember 27-ig, Újholdig kedvezményesen jelentkezhetsz rá.

“A lélektársad olyasvalaki, akihez szokatlanul mély kapcsolat fűz, mintha a köztetek lévő kommunikáció és közösség nem szándékos erőfeszítésből, hanem sokkal inkább isteni kegyből származna. Ez a fajta kapcsolat olyan fontos a lélek számára, hogy sokak szerint nincs is ennél drágább dolog az életben.”- Thomas Moore

Készítsd fel testedet és lelkedet életed szerelmének fogadására, kapcsolódj össze vele, és érkezz meg könnyedén az izgalmas 2012-be Lélektársad oldalán!

Rátalálhatsz a valódi szerelemre – legyél akárhány éves-, ha hiszel benne, és ha minden szinten felkészíted magad, hogy energetikailag tökéletesen együtt rezegj azzal a szerelemmel, amelyet keresel.

Három hónapos on-line kurzusunk 2011. október 12- én indul és 2012. január 5-ig tart. Mindazoknak szól, akik szeretnék figyelmük egy részét lélektársuk megtalálására felajánlani, és ezáltal megnövelni vonzásukat, amely a legmegfelelőbb időpontban- az Új Évben, vagy annál már hamarabb- elhozza számukra valódi társukat.

 Mivel támogatlak Téged a folyamatban?

  • 12 héten át 12 leckével
  • rezgésszint emelő gondolatokkal és feladatokkal
  • megerősítésekkel
  • videó anyagokkal
  • hanganyagokkal
  • letölthető meditációkkal
  • sok szeretettel
  • valóságteremtő technikákkal
  • a folyamat végén pedig egy külön Neked szóló meglepetéssel 2012-re, amit postán küldünk el Számodra az utolsó leckédet követően! Ugye milyen izgi? 🙂

A Lélektárs behívó online kurzusról itt olvashatsz tovább, és jelentkezhetsz is rá kedvezményesen.

A másik program a Női ragyogás Work-shop Veres Krisztával és velem, szeptember 24-25-én, amire még szeptember 16-ig, péntekig kedvezményesen jelentkezhetsz.

Ragyogásunk forrását magunkban hordozzuk, ezért bármikor hozzáférhetünk. A saját belső forrásából fénylő nő élete olyan, mint a legszebb kert, amiben minden pillanattal újabb virágok nyílnak, és ebben a kertben helye van a férfinak is, aki tudja és akarja magához ölelni a Kert szépségeit.

Ezen a workshopon elengedjük mindazt, ami a belső Ragyogástól visszatartott, és a mindennapjainkban is alkalmazható gyakorlatokkal, rituálékkal választjuk a belső Ragyogásban való megerősödést és az erőt, ami széppé varázsolja a Világot körülöttünk. Előadásokon, személyes tapasztalatainkon, valóságteremtő gyakorlatokon, beszélgetésen és egy ragyogás előhívó és megszentelő rituálén keresztül ölelheted át saját ragyogásodat.

A kétnapos work-shop részvételi díja 25 000 Ft.

KEDVEZMÉNY!

Amennyiben legkésőbb szeptember 16-ig jelentkezel és a díj 50 %-nak befizetésével addig megerősíted jelentkezésedet, akkor a részvételi díj csak 2 * 11 500 Ft, azaz összesen 23 000 Ft!

Jelentkezéshez küldd el e-mailben a NŐI-RAGYOGÁS szót, a nevedet és az e-mail címedet, és elküldjük számodra a részleteket: szilvi@simratyogaworld.com

A létszám korlátozott, ezért helyedet a díj előzetes befizetése esetén tudjuk biztosítani.

A Női ragyogás work-shopról itt olvashatsz bővebben.

Szeretettel várlak!

Arató Mónika
 

Send this to a friend