A minap tréninget tartottam, és az ott levő csapattal beszéltünk a két agyfélteke szerepéről. A jobb agyfélteke segít minket az itt és most megélésében, míg a bal agyfélteke hol a jövőben, hol a múltban fókuszált. Emléknyomokat tárol a múltból, ami hatással van a jelenben történő reakciónkra és választásainkra. Ő az, aki nyughatatlan, állandóan tudni akarja a választ arra, hogy mi fog történni ezután. A jobb agyfélteke viszont egyfajta Csodaországba juttat, értékeli a pillanat nagyszerűségét, kreatív és inspirált.

Olyan, mintha a két szerzetes története a két agyféltekéről szólna. Ismered? Figyelj, most elmesélem!

Két szerzetes haladt egy esőzésekkel sújtott vidéken. Elérkeztek egy óriási pocsolyához, ami olyan széles volt, hogy képtelenség volt megkerülni. A pocsolya szélén álldogált egy fiatal hölgy is, ruhájának szélét emelgette, és éppen azt vizsgálta, hogyan kelhetne át ezen a nagy pocsolyán.

A fiatalabb szerzetes, akit Neppének hívtak, odalépett a hölgyhöz, felkapta, és átvitte a pocsolya túloldalára.

Az átkelés után a szerzetesek órákig némán folytatták útjukat. Az idősebb, akit Rokkának hívtak, egyre mérgesebben lépkedett, érezhetően nőtt benne a feszültség, míg egyszer csak kitört:

– Mi szerzetesek nem érinthetünk meg asszonyokat. Te miért tetted ezt? – kérdezte társát.
– Én már letettem a hölgyet. – válaszolta Neppé. – Te még cipeled, barátom?

Képzeld el, hogy mi emberek is így működünk. Van egy részünk, aki olyan, mint Rokka (a nevét az AKKOR szó megfordításából hoztam létre), amely állandóan a múlt terheivel van elfoglalva, azokat cipeli, szenved tőlük, gyűlik – gyűlik benne a fájdalom, sértettség és a méreg.

És van bennünk egy Neppé (ÉPPEN), aki pozitív, könnyed, kedves, és megtalálja a megoldásokat. Általában ő kisebb szerephez jut, ha nem vagyunk résen, mert Rokka mindig nagyobb és nagyobb szerepet követel magának.

Időnként érdemes kipakolni magunkból az ilyen Rokka féle alakokat, és tiszta lappal indulnunk, mert elmegy mellettünk az élet, anélkül, hogy annyira élvezhettük volna, ahogy egyébként tehetnénk.

Mint ahogy a házból is sűrűn kivisszük a szemetet, a lelki terheket, rossz emlékeket, önkorlátozó gondolatokat is időről – időre jó elengedni, hogy megkönnyebbüljünk, újjászülessünk, és újult erővel haladjunk a vágyaink felé.

Talán az egyik legalkalmasabb időpont minderre az Újhold időszaka, hiszen az Újhold a holdciklus kezdete, a régi dolgok elengedésének és az új dolgok elindításának, a megújulásnak az ideje. Ilyenkor érdemes kipakolnunk a múlt árnyékait, mindazt, ami akadályozza a pillanat megélését, az itt és most érzékelését.

Te mit szeretnél elengedni végre? Minek a gyógyulását, kiteljesedését szeretnénk elindítani a növő hold erejével? Éppen milyen erő kíván belőled megszületni?

Ha szeretnél az Újhold erejével haladni, szeretettel várlak június 1- én szerdán, amikor másfél órás, egyéni találkozó keretében Újholdas gyógyítást tartok.

Várlak Téged is, ha:

• bármilyen testi vagy lelki problémád van
• ha szeretnéd növelni rezgésszintedet
• ha egy adott helyzetben nem tudod, hogy mit tegyél
• ha fel szeretnéd gyorsítani fejlődésedet életed bármely területén
• ha megerősítést kérsz valamire, amit meg szeretnél valósítani
• ha szeretnéd növelni életenergiádat

A gyógyítás növeli a tudatosságot, és fejlődési irányokat ad, amelyeket jó tudsz használni a betegségmegelőzésben és az öngyógyításban, és életterületeid fejlesztésében is.

Az egyéni ülések másfél órásak, a részvételhez előre bejelentkezés szükséges. Itt tudsz jelentkezni, a tárgysorba írd be kérlek: ÚJHOLD

A gyógyítás részvételi díja Újhold alkalmából most 15 000 Ft helyett kedvezményesen csak 12 500 Ft.

“Nagyon érdekes élményben volt részem, mintha a mátrixba kerültem volna. Ez a gyógyítás lényem egy eddig ismeretlen pontjára utaztatott, ahol saját magam pozitív részét tapasztalhatom meg. Azóta is kiegyensúlyozott állapotban vagyok, igyekszem felülről szemlélni az eseményeket és a haladásra koncentrálok. Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki. “- Réka

Ha te is szeretnél hasonló élményt megtapasztalni, jelentkezz most, itt, és megírom számodra a részleteket!

Szeretettel várlak!

Send this to a friend