képzeletA képzelet fontosabb, mint a tudás, mert a tudás korlátozott.”- Albert Einstein

A képzelet végtelen, olyan végtelen, mint az önvalónk. A képzelet hozzásegít, hogy lehívjuk a lehetőségeink végtelen tárházából azokat az eseményeket, amelyeket szívesen tapasztalnánk. Ezért nem mindegy, mit képzelsz el. A játék, ami egyébként véresen komolynak tűnik, a tiszta tudatosságod, és az egód között dől el. Ha a tiszta tudatosságoddal összekapcsolódva maradsz, akkor az egód, amely szabotálná azt, hogy végtelen lényként végtelen lehetőségekből válassz, egyszerűen nem kap teret, hogy tönkretegye a teremtésedet. Advent megpróbáló hetei alatt most tényleg valódi beavatás zajlik. Képes vagy-e inkább arra koncentrálni, akivé válni akarsz, ahelyett, hogy azon képzelegnél, hogy mit hogyan tegyél tönkre az életedben?

„ A te életedben rajtad kívül senki másnak nem dolga, hogy csodás legyen. Vágyaink valóra váltásának, céljaink elérésének képessége már megvan bennünk. Csakis ezért tudunk ráhangolódni a kitűzött célra. Ha ez nem lenne meg bennünk, nem érintenének meg bennünk semmit a bekövetkező események.” – Pierre Franckh

Ha használsz bármilyen spirituális gyakorlatot, és ezt rendszeresen teszed, akkor egyszerűen nem ronthatod el ezt a csodaszép teremtést, ami most zajlik. Minden egyes alkalommal, amikor valami tágabb valóság megtapasztalása mellett döntesz, akkor alakítod át az idegrendszeredet, hogy olyan idegpályáid alakuljanak ki, amelyek valósággá transzformálják a képzeletedet. Minden megváltoztatható egy pillanat alatt. A legnegatívabb helyzet is átalakulhat a másodperc törtrésze alatt, ha megteremted az összekapcsolódottságot a végtelen éneddel. Miért hiszek ebben? Mert minden nap gyakorlom. Nekem is, mint mindenki másnak, vannak olyan kihívások az életemben, amelyek próbára teszek, és úgy tűnik, hogy nem tudom megváltoztatni őket. Hogy kinek milyen próbákon kell átmenni, az attól függ, hogy milyen sorsfeladattal érkezett. Ha erre már rádöbbentél, akkor hívd segítségül a képzeletedet, tarts ki azok mellett az álmaid mellett, amelyek boldoggá tesznek, és nap, mint nap gyakorolj, hogy megtisztítsd magad a negatív hatásokról, és a tudatalattidban rejlő blokkjaidtól.

Agyunkat, és vele a jövőt bármilyen irányban képezhetjük. Ha tehát egy bizonyos ideig újfajta gondolkodásmóddal eddzük agyunk addig kihasználatlan részeit, a jövőben egészen másfajta élményekre számíthatunk.

  • Újfajta gondolkodásmódunkkal és cselekedeteinkkel agyunk újabb idegsejtjeit hozhatjuk működésbe.
  • Az idegsejtek funkciója megváltozhat, új idegsejtkapcsolatok jöhetnek létre, míg azok a területek, amelyeket nem használunk- például azok, amelyek a kételyekben és a negatív gondolatokban illetékesek- egyre kisebbé és jelentéktelenebbé válnak.
  • Életünknek teljesen új irányt adhatunk.
  • Még meggyőződéseinket is gyökeresen átalakíthatjuk, ha gondolatainkat egy bizonyos ideig más, „kívánatosabb” irányba tereljük.
  • Ha meggyőződéseink megváltoznak, átalakul az egész életünk.

Fontos tehát, hogy kinek tartod magad, és mit képzelsz el önmagadról. Ez az alap, amire felépítheted a fényes jövőt. Gondozd belső kertedet, hogy megnyilvánulhasson az rengeteg kincs, amely benned lakozik! Nos, mit szeretnél? Mi történjen az életedben?

Minden, amit ezen a honlapon találsz abban segít, hogy ezekre a kérdésekre számodra minél boldogítóbb, és teljesebb választ tudj adni. A programok célja sem más, mint hogy megismerd, megszeresd, és elismerd önmagad, és olyan csodálatos életet teremts, ami pozitív hozzájárulás önmagad és mások számára.

karácsonyi képAz idei Karácsonyra bőséggel találsz itt szép ajándékokat szeretteidnek is:

1. Iránytű kártya – 2200 Ft + 800 Ft postaköltség, összesen 3 000 Ft, a készlet erejéig, illetve utolsó postázási nap december 12. Katt ide a részletekért!

A következő ajándékutalványok elérhetőek december 19-ig, mindig az aktuálisan elérhető kedvezményekkel és árakon:

2. Válj Igaz Valósággá (VIV) webkurzus, hogy megtaláld és megvalósítsd önmagad! Katt ide a részletekért!

3. Varázslatos 2015 meditációs est! Itt találod a program leírását!

4. Az önbecsülés visszaszerzése és megerősítése – 6 alkalmas kundalini jóga tudatosságemelő bérlet! Kattints ide, hogy tájékozódj!

5. Access Bars kezelés- felszabadulás az akadályozó traumák alól! Kattints ide a továbbiakért!

6. Access Body kezelések:

*A szex és (pár)kapcsolat automata válaszadó rendszereinek eltörlése és megsemmisítése Access Body kezelés

*A démonokkal megfertőződött szervek tisztítása és életenergia visszaállítása Access Body kezelés

7. Access Bars és egy Access Body kezelés együtt: bármelyik fenti három linken megtalálod!

A Lélek karácsonya 2014.

Az ajándékutalványok megrendelésénél kérlek, add meg számunkra annak a nevét, akinek ajándékozni szeretnéd. Mi elkészítjük a névre szóló ajándékutalványt, és JPG formátumban elküldjük számodra az összes tudnivalóval együtt. Az ajándékutalványt kinyomtathatod, így át tudod adni a fa alatt.

Az ajándékutalvány megrendeléséért írj nekünk ide, az üzenetben add meg kérünk, a program nevét, a megajándékozott pontos nevét. A tárgysorba írd be, kérünk: A Lélek karácsonya

December 19-ig lehet kedvezményesen jelentkezni a  következő programra:

Mi lenne, ha nem a külvilág határozná meg, hogy alakul az életed, hanem Te magad? Ha nem a főnököd és a környezeted határozná meg az értékedet, hanem Te fedeznéd fel Önmagadban, és aztán ezt a kisugárzást képviselnéd a világnak, ami által megteremtenéd az új valóságodat?

Válj Igaz Valósággá! (VIV)

webkurzus

hogy megtaláld és megvalósítsd önmagad

Válj Igaz Valóssággá

A webkurzus témái

1. Családi kapcsolatok rendezése, gyógyítása

2. Megbocsátás

3. Kapcsolati feszültségek rendbetétele

5. Önismeret

6. Önbizalom

7. Bizalom, bátorság, gyermeki énünk

8. Önmegvalósítás

Mi lenne, ha nem a külvilág határozná meg hogy alakul az életed, hanem Te magad? Az út hosszú volt a tudatossághoz, és még nincs vége, hiszen a világ hatalmas, végtelen lehetőségekkel. Te miért korlátoznád be magad?

Mekkora hozzájárulás lehetsz az új választásaiddal és a tudatosságoddal magadnak, a testednek, a környezetednek és a világnak?

A fenti területeken és kérdéseken végigvezetünk a Válj Igaz Valósággá! (VIV) 7 hetes webkurzus segítségével!

A webkurzus az új év energiájával, 2015. január 7–én indul, ekkor fogod megkapni az első leckét.

A leckékben lesznek olyan megközelítések, és információk, amelyek növelik a tudatosságod az adott témában. Kérdéseket, és elgondolkodtató feladatokat kapsz, amelyek nem megterhelőek, ellenben gyógyítóak, és megkönnyebbülést hoznak. Gyógyító meditációkat is kapsz, amelyek helyreállítják az energiákat egy adott témában. A webkurzushoz még ajándék is jár, ha most jelentkezel. A folyamat megadja neked azt a megtapasztalást, hogy könnyebb és örömtelibb legyen az életed

Jelentkezni a Válj Igaz Valósággá! (VIV) webkurzusra itt tudsz, a tárgy mezőbe írd be kérlek: VIV

Bővebb információt itt találsz a webkurzusról!

Az önbecsülés felnevelhető és táplálható a fizikai test lehangolt energiáinak kiegyensúlyozása által. Mikor az idegrendszer és az izomrendszer képtelen kezelni a külső nyomást, akkor belső énnek szüksége van arra, hogy felszabadítson elegendő extra energiát, hogy kezelni tudja a kihívásokat, és újra egyensúlyt hozzon a létbe.

Az önbecsülés könnyen és erősen kialakítható a csakrák kiegyensúlyozásával mind a tudatos, mind a tudatalatti szinteken. Így az energetikai rendszer képes lesz létrehozni az energia megfelelő áramlását és a kiegyensúlyozott személyiséget, így nem leszel kishitű a céljaiddal kapcsolatban.

Az önbecsülés visszaszerzése és megerősítése

6 alkalmas kundalini jóga tudatosságemelő nyitott csoport indul január 6-án!

önbecsülés kundalini jógával

„Mikor elfogadom önmagam, felszabadítom magam annak a szükségnek a terhétől, hogy elfogadj.”

A programban minden egyes gyakorlatsor az aktuális témában emeli a tudatosságot.

A programot kezdőknek, újrakezdőknek, és haladóknak is ajánljuk. Javasoljuk, hogy a program minden óráján vegyél részt, de ha ez nem megoldható, az egyes órákhoz is csatlakozhatsz, amennyiben még van férőhely. A helyedet bérletvásárlással biztosíthatod, és még kedvezményt is kapsz így!

Az önbecsülés programról itt tudhatsz meg többet, és még jelentkezhetsz is!

 

Kellemes adventi készülődést kívánok szeretetel,

Simrat Kaur/ Arató Mónika

ਸਤਿ ਨਾਮੁ

Send this to a friend