gateA testünkben hét kaput őrzünk, amelyek a Tudatosság fényébe nyílnak. A hét kapu nem más, mint a hét csakra, amelyek a gerincoszlopunk mentén helyezkednek el. A tudatosságunk fejlődése azon múlik, hogy a kundalini kígyót, a fénykígyót felélesszük, és az éledő életenergia a gerincoszlopunk mentén emeli a csakrák rezgésszintjét. Természetesen más nézőpontból is megközelíthetjük a fejlődést, én arról az útról írok, ami számomra bevált, és aminek áldásait nap mint nap élvezem.

Ahogy emelni kezded a fénykígyó energiáját, a csakráid más, magasabb rezgésszintű jeleketaranykígyó kezdenek sugározni az éterbe. A jeleket pedig az Univerzum azon létezői tudják dekódolni, akik hasonló, magas rezgésszinten rezegnek, mint Te. Hasonló a hasonlót vonzza.

Így, ha te emeled a csakráidon keresztül tested, és tudatosságod rezgésszintjét, automatikusan egy magasabb frekvenciájú, teljesebb élet bontakozik ki. Így megélheted saját teremtő, valóság alakító isteni természetedet.

Gondoltál- e már így magadra? Képzeld, el, hogy sétálsz, és magadban hordasz egy nagy energiájú jeladót, ami hozzád vonzza mindazt, amilyen rezgésszinten most létezel. Csak te tudsz azért tenni, hogy állítsd a hullámsávodat, és más rezgéseket kezdj el közvetíteni. Mi történik, ha más adást kezdesz sugározni? Egyre nagyobb bizalommal és egyre kevesebb aggódással éled a mindennapjaidat. Kreatívabb leszel, és nő az életerőd. Egészségesebb, rugalmasabb leszel, és azt tapasztalod, mintha a tested, és a sejtjeid fiatalodnának. Egy belső hang mindig segít eldönteni, hogy mit vegyél magadhoz, hogyan élj. Így nagy valószínűséggel változni kezd a korábbi életmódod is. Nő az önbizalmad, és tisztább képet kapsz arról, hogy ki vagy, és mi a feladatod. Megtanulsz igazán szeretni, és a szívedből érzed, hogy a kapcsolataid szolgálaton alapulnak. Megérted, hogy a hatalmad abban rejlik, amit mondasz. Képes leszel rácsatlakozni a Forrásra, ahol a végtelen energiát érzékelheted, és így minden napodat inspiráltan, egy magasabb minőségi szinten  tapasztalod meg. Éld meg a benned élő fénykígyót úgy, mint egy külön létezőt, akinek te vagy a gazdája, akinek a a jól- létéért te vagy felelős.

Három olyan programot ajánlok most, amelyek a közeljövőben lesznek, és a fénykígyó ébresztésében, táplálásában, erősítésben segítenek:

torokcsakraMost vasárnap, szeptember 29-én Egy nap önMAGadért Torokcsakra nap lesz, ahova szeptember 27-én éjfélig jelentkezhetsz még. Ez a program abban segít, hogy őszintébb légy önmagadhoz, és másokhoz, és szabadabban lélegezve élhesd az életedet. Segít összekapcsolni a szívet az ésszel, és  a saját önkifejezési módod megtalálásában és megélésében.

A programra itt jelentkezhetsz, a Tárgy sorba írd be kérlek: Torokcsakra

A Torokcsakra napról, és az októberi Harmadik szem csakra napról itt olvashatsz bővebben!

A Munay- Ki egy ősi inka beavatás, amely 9 rítusból áll, és a Fénytestünk energiáját alakítja át, munay-ki-2 tisztítva a csakrákat és emelve azok rezgésszintjét. A Rituálék az emberi evolúció következő lépcsőfokaként szolgálnak, melyek átrendezik ideg és energia pályáinkat, és így magasabb szintre emelik a tudatosságot. A kilenc rituálé során a beavatottak a bölcsesség és az erő emberévé válnak. A Munay- Ki beavatás után érzékelhetővé válik a rezgésszint emelkedés, és ezzel párhuzamosan a fény- lények jelenléte, aki bölcsességükkel segítenek az utunkon.

A következő egy napos Munay- Ki energia átadásra október 5-én már csak egy fő tud jelentkezni. A következő ilyen alkalom november 16-án lesz. A három napos oktatói képzés, amely során megkapod a 9 rítust, és azt is megtanulhatod, hogyan kell a rítusokat a jövő Földőrzőinek továbbadni, október 11-12-13-án vár rád.

A beavatásra itt tudsz jelentkezni, a tárgysorba írd be kérlek: Munay- Ki- október 5/ vagy október 11-13, attól függően, melyikre szeretnél jelentkezni. Szeptember 27. éjfélig még jelentős kedvezménnyel csatlakozhatsz!

A Munay- Ki beavatásról részletesen itt olvashatsz tovább!

Szeretettel várlak!

Köszönöm, hogy az olvasóm vagy!

Arató Mónika

Send this to a friend