Yogi Bjanan tanította 1998. június 26- án

Van egy nagyon jó mantránk, hogy bőséget teremtsünk. A mantra egy ‘man’ ‘tra.’ Ez mentálisan kivetített rezgés, ami összekapcsol a Végtelennel, és létrehoz egy hatást. Egy hangrendszer, amelyben az én, a te, a mi, az ők, és a Te mind létrejön. Nem kell semmit tenned azzal, hogy mit érzel, vagy ki vagy. De mikor a te és a környezeted összes rezgése negatívvá válik, akkor ott a pillanat, hogy használd a mantrát.

 

“Amikor ezt a mantrát az élet lélegzetével zengeted, az Univerzum angyalai közé lépsz, beleértve a saját nagyszerű elődeidet is, akiknek angyali minőségű élete van. Ez gyors. Ez célzott. Elhozza, amire szükséged van.”

 

Testhelyzet: Ülj könnyű ülésben egyenes gerinccel, az állad húzd be, a mellkast emeld ki, has bent. Lelkileg és mentálisan egyenesítsd a gerincedet, így a csatorna tiszta lesz.

 

Mudra: Hajlítsd a könyököket az oldaladhoz, és keresztezd az alkarokat a rekeszizom előtt, párhuzamosan a talajjal, a jobb felül, a bal alul. Ragadd meg a jobb könyöködet a bal kézzel, és a balt a jobb kézzel. Kényelmesen zárd a kezeidet, így a könyökeid a kezeidben vannak.

Szemek: Csukva

Lélegzet: Lélegezz hosszan, mélyen 1- 2 percig, mielőtt énekelni kezdesz.

MANTRA:

Har Har Har Har Gobinday
Har Har Har Har Mukanday
Har Har Har Har Udaoray
Har Har Har Har Apaaray
Har Har Har Har Hareeang
Har Har Har Har Kareeang
Har Har Har Har Nirnaamay
Har Har Har Har Akaamay

Nirinjan Kaur verzióját használták a tanításon:

Zengesd a mantrát hangosan a köldökből. Folytasd egy percig.

Majd suttogd erőteljesen. Használd a prána energiát. Tartsd a köldöködet behúzva. Folytasd 3 és fél percig.

Majd zengesd csendben, magadban. Mozgasd a levegőt a köldököddel, miközben énekelsz magadban. Folytasd 8 percig.

Befejezés:

Lélegezz be mélyen, egyenesítsd a gerincedet, amennyire csak tudod, miközben összehúzod a bordakosarat, ahol a karjaid érintkeznek vele, valamint a tested minden részét. Tartsd 15-20 másodpercig, Teve légzéssel köpd ki a levegőt a szádon keresztül. Ismételd háromszor. Majd pihenj!

 

 

© The Teachings of Yogi Bhajan

Published in Success and the Spirit: An Aquarian Path to Abundance

 

Send this to a friend