Az emberiség egy része tudatosságának egy újabb, csodálatos szakaszába lépett már most. Tudom, mert tapasztalom. Csodálatos életeket látok kibomlani magam körül, és a saját életem is folyamatosan alakul át a lélek indította vágyaimmal összhangban. A lélek egyre több emberben szabadul fel a személyiség félelmei, negatív programjai alól, és ragyogni kezd a tehetség, a bátorság, az erő, a szeretet, amely a fizikai síkot is szebbre festi.

Soha nem tapasztalt iramban omlanak le rólunk az ego börtönfalai. A fal egy része munkásabb: észrevenni, és elhagyni a támadó gondolatokat, az önbizalomhiányt, a lehúzó energiákkal való harcot. Néha bizony nem könnyű ezektől a régi mintáktól elköszönni, és jó részük olyan, mintha újra és újra vissza akarna térni, mintha soha nem tudnánk megszabadulni tőle. De aztán, ha jobban megvizsgáljuk, már érezzük, hogy ezek a minták is gyengülnek. A szeretet ellen nincs mit tenniük. Egyszer csak felszívódnak, mint a harmatcseppek, mikor a felkelő Nap megsimogatja őket sugaraival. A következetes, tudatos törekvés az új gondolatok beépítésére mindig sikerrel jár, ezért nem érdemes feladni egészen addig, míg az utolsó negatív minta is eltávozik belőlünk.

Van még mit tenned ezen a téren?

 Van még mit tennünk ezen a téren?


Bízz magadban, bízz a saját igazságodban! Engedd, hogy a lelked vezessen, és tapasztald meg felkelő Napod igazságát. Az Aranykor elkezdődött, és amennyiben harmóniába kerülünk vele, jóvátehetjük mindazokat a tévedéseket, amelyeket rossz választásaink szültek. Amikor féltünk, ahelyett, hogy szerettünk volna.

Ha szeretnél az Aranykor küszöbén tudatosan átlépni, megfogalmaznia szándékaidat, és megélni életed talán legboldogabb évét, akkor szeretettel várlak 2013. január 5-én, szombaton, a

„Varázslatos 2013”

meditációs estre. 

Olyan lesz ez az év számodra is, amilyennek teremted, amilyennek látni kívánod. De milyennek szeretnéd látni? Mire vágysz a szíved legmélyén? 

Te is érezted már Szilveszter és Újév táján, hogy nagyon jó, hogy bulizunk, ünneplünk, de valahogy más minőségben is jó lenne felkészülni a jövő évre? Jó lenne kicsit visszahúzódni, csendben lenni, álmodozni, teremteni? Hiszen a fenti kérdésekre vonatkozó összes válasz bennünk rejlik. Nagyon könnyű teremteni, ha tudatosan tesszük. Belül felkészülve, a szívünket felébresztve, aggódás nélkül, bizalommal haladni az úton, tudva, hogy minden fontos pontnál ott vár minket a segítő energia a megvalósuláshoz.

„Világotok fokozatosan kiterjed, egyenletesen növekszik és megújul, miközben útjának minden lépésén megleli egyensúlyát. A Jóllét a legfőbb alapja Minden Létezőnek, a Világegyetemnek és ama fizikai bolygónak, melyen éppen állsz.”- Abraham

Ezen a meditációs esten szívünk szeretetével

 • hálát adunk a 2012-es évért
 • megálmodjuk a 2013-as évet
 • útra bocsájtjuk félelmeinket és régi mintáinkat
 • kiküldjük az Univerzumba vágyaink nyilait a legfontosabb életterületeinkre vonatkozóan
 • megérkezünk az örömbe, abba a létállapotba, ahonnan kezdve a belső utazás teremtéssé válik
 •  közös szeretetmeditációt tartunk, melynek célja, hogy segítsük az emberiség békés és tudatos változását

Korlátozott számban tudunk jelentkezőket fogadni, a jelentkezés sorrendjében.

Időpont: 2013. január 5. szombat. 17:00 órától 20:00 óráig

Helyszín: Budapest, XII. kerület. A pontos címet jelentkezésed esetén levélben küldjük el számodra az összes tudnivalóval együtt.

Részvételi díj: 4 900 Ft/fő.

Ha gyorsan, december 8-ig jelentkezel, akkor számodra a meditációs est most 4 900 Ft helyett 3 900 Ft!

Várunk szeretettel, ha azt szeretnéd, hogy vágyaid nyilai 2013-ben célba érjenek. Add meg a nyilaknak az irányzékot, hogy felkészülve, önfeledten érkezhess meg az Új Évbe!

 

Jelentkezni itt tudsz: jelentkezem@simratyogaworld.com , a címsorba kérlek, írd be ”Varázslatos 2013″.

Rengeteget tanulhatunk a kapcsolatainkban, különösen a szerelemben. A párkapcsolatok új minősége jelenik most meg, amelyből hiányzik a játszmázás, ellenben jellemzője az összefogás, egymás értékeinek előtérbe hívása, közös küldetések beteljesítése. Önmagunk illetve a kapcsolatunk legmagasabb rezgésszintjének megélése válik elérhetővé mindenki számára, aki tudatosan kívánja megélni az életét, és a kapcsolatait.

„ A legteljesebb beavatás a szerelem útja. A szerelem és a szeretet egyre finomabb tartományait megélni, és benne folyamatosan átlényegülni. A kettősség feloldásának szent útja…amin a legnagyobb kísértéseket kapjuk. ”

 

Unio Mystica

Út a teljességet adó szer-elemhez

Online kurzushoz

6 hét- 6 lecke- meditáció- gyakorlatok-6 visszajelzés e-mailen

Az igazi szer-elem mély szereteten, elfogadáson és elismerésen alapszik. Több dimenzióban valósul meg, éppen ezért ebben a szerelemben mindkét fél fejlődik, és önmaga legfényesebb minőségét élheti meg, Unio Mystica- avagy misztikus egységben.

Mitől misztikus? Mit tehetsz azért, hogy megtaláld, feloldódj benne, és megtartsd?

Megtudod, ha csatlakozol hozzánk!

Az Unio Mystica online kurzus 2012. december 21-én, a Fény megszületésekor indul.

Ebben az online kurzusban:

 • megtudod, hogy melyek a misztikus szerelem ismérvei
 • felismered, hogy vonzhatod be
 • megtisztulhatsz a régi, fájdalmas emlékektől
 • megismered az oda vezető út „csapdahelyzeteit”, és elköszönhetsz tőlük
 • megnyílhatsz a Teljességet adó szerelem befogadására
 • eltalálhatsz az önmagadon belüli egységhez
 • megtalálhatod az utat a szerelemhez, amely a Teljességbe vezet
 • megtudod, hogy kerülheted el a kapcsolat buktatóit
 • megérted, hogyan tarthatod meg

A kurzus teljes díja 12 000 Ft.

Kedvezmény!

Ha jelentkezésedet december 13- ig jelzed, és befizeted a részvételi díjat, akkor számodra a kurzus most 12 000 Ft helyett csak 9 900 Ft.

Jelentkezz itt, a tárgymezőbe írd be: Unio Mystica!! >>> jelentkezem@simratyogaworld.com

 

Szeretettel várlak!

Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha feltünteted a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt, azt külön megköszönjük Neked.

 

Send this to a friend