Monkey mindA jógában jól ismerik azt a fogalmat, hogy majom elme. Szerintem neked is van egy ilyen őrült majom a fejedben, aki folyton ugrál a ketrecébe zárva, és csak néha tart pihenőt. Amíg ugrál, addig szétszednek a gondolataid, amelyek általában negatívak, és el akarják terelni a figyelmed arról, hogy koncentrált légy, és harmóniát adó gondolatokat válassz. Ez a majom elme annyira valóságosnak tűnő tud lenni, hogy a világ, amit feltár előtted, teljesen beránt, kész ténynek veszed, amit el akar hitetni veled. Ha ideig- óráig hiszel is neki, figyeld azokat a pillanatokat, és ragadd meg őket az emlékezeteddel, amelyek egy magasabb tudatossági síkról érkeznek. Még az ilyen őrült majom is elfárad néha, és akkor a tudatban nyílik egy rés, amin beragyog a fény, a fényen keresztül összekapcsolódhatsz az önvalóddal, ahol megtalálod az öröm, és a boldogság forrását is.

A fény hatására az elme lecsendesül, az érzelmeid megnyugszanak, és a lassabban áramló gondolatokból, majd a csendből kiragyog valami új minőség. Ezt ragadd meg, erre emlékezz. Amikor olyasmit súg neked, hogy:

• Minden tökéletesen rendben van.

• Az angyalaim most is azon igyekeznek, hogy az életem a lehető legboldogabb legyen.

• Hálás vagyok azért, hogy minden lépésről- lépésre kialakul az életemben.

• Mennyi ajándékot kaptam az elmúlt időszakban az élettől!

• Béke van a szívemben. De jó érzés!

• Ne félj, nem vagy egyedül! Hívd be a segítségeidet!

• Akármennyit is hibáztál, én szeretlek.

• Isten tökéletes ajándéka vagyok.

Emlékezz ezekre a magasabb tudatosságodból eredő pillanatokra, és amikor legközelebb szorongatva érzi magát a majom a fejedben, akkor gondolatban nyisd ki a rácsait, engedd szabadon, hagyd, hogy kiürüljön az elméd, és idézd fel a nyugalmas pillanatok emlékét a szívedben. Minél tudatosabb vagy, annál hamarabb ismered fel az ilyen helyzeteket, és annál hamarabb tudsz megszabadulni a majomtól.

Thorwald Dethlefsen szerint két módja van a tanulásnak:

1. A tudatos tanulás: Ez azt követeli az embertől, hogy álljon sorsa kihívásai elé, s minden problémát szabad akaratából, aktív módon váltson meg problematikusságától.

2. A tudattalan tanulás: Ez automatikusan életbe lép, ha egy problémát elmulasztunk tudatosan megoldani.

Az emberek többsége a tudattalan tanulásra korlátozza önmagát. A tudattalan tanulás asugárzó test szenvedés útján való tanulás. Ha készek vagyunk arra, hogy fixációinkat, álláspontjainkat kérdésessé tegyük, hogy újakat sajátítsunk el, hogy újabb tapasztalatokat kockáztassunk, hogy tudatunkat kitágítsuk, s így urai legyünk a sorsunk felvetette problémáknak, a legnagyobb sorscsapásoktól, betegségektől sem kell félnünk. Egy szituáció értelmét csak úgy foghatjuk fel egészen, ha megbékélünk vele.

Abban a pillanatban azonban, hogy amikor problémáinkat elodázzuk, megpróbálunk menekülni előlük, vagy letagadni őket, a sors fog belekényszeríteni bennünket a tudomásul nem vett tanulási folyamatba. De mindig van tudatosítási lehetőség, mindig kiállhatunk a sors sodrásából egy kicsit mélyebben ránézni, mi is történik valójában. Ilyenkor meghatározhatjuk újra szándékainkat, és elengedhetünk olyan dolgokat, amelyek nem működnek. Visszatérve a sodrásba pedig a legfontosabb, hogy tartsd a figyelmedet az önvalódon.

Az emberek számára, akik ebben az évben megkapták a Munay- Ki beavatást, nagyobb rálátást adott a rítusok energiája. Az energia nem csak megtisztítja a Fénylő Energia Mezőnket a tudatalatti salakanyagoktól, hanem tudatosításukkal választási lehetőséget is ad. Ez már a tudatos tanulás útja.

?umA tisztulás mellett visszanézve azt vehetjük észre, hogy minden szívünknek fontos szándékunk támogatást kapott valamilyen módon. A folyamat természetesen mindig halad, és fejlődik tovább, és átjutva saját korlátainkon, felelősségvállalásunk növekvő mértékével párhuzamosan, egyre többet tapasztalhatunk meg a szabadságból.

Az idei év utolsó beavatása december 13-14-15 -én lesz, és  ha november 20 -án éjfélig jelentkezel, akkor 2 500 Ft kedvezményt is kapsz a beavatás díjából.

Olvass erről tovább, és jelentkezz itt!

A Munay- Ki- ról itt tudsz meg többet!

A felsőbb énünkkel való kapcsolatunkat, aki emlékeztet tudatosságunk magasabb fokára, aKorona csakra korona csakra tisztításán, energiával való feltöltésén keresztül könnyebben elérhetjük. Az alsó hat csakra a földi létben segítenek, de a hetedik, korona csakra a Forrással való kapcsolódásunkat erősíti. Isten soha nincs elkülönülve tőlünk. A Forrással való kapcsolódásunkban alakul ki a hitrendszerünk, a hitünk egy magasabb erőben, a transzcendenciában, és az univerzális tudatosságban. Mikor az a csakra kiegyensúlyozottan működik, akkor mély kérdésekre keressük a választ, egységbe tudunk kerülni a spirituális tanításokkal mindennapi életünk részévé integrálva azokat. Nyitott az elménk, és képesek vagyunk felülmúlni az egónkat.

Az idei évi utolsó csakranap a Korona csakrára összpontosít 2013. december 1-én vasárnap, 10 és 18 óra között.

A nap részvételi díja: 12 500 Ft.

Kedvezmény!

Ha a jelentkezésedet november 21 -ig jelzed, és visszaigazoló levelünk alapján befizeted a részvételi díjat, számodra a Korona csakra napon való részvétel most 12 500 Ft helyett csak 8 900 Ft.

Jelentkezni itt tudsz, a tárgysorba kérünk, írd be: Korona csakra

A programról itt tudhatsz meg többet!

hattyúA jövő év egészen más energiákat hoz, ezt már most érezhetjük. Többek között azt  is hozza, hogy ami eddig nem működött az életedben, azt rendbe kell tenned. Tovább nem halogathatod! De ki vagy te valójában, és mit kérhetsz az élettől? Amit eddig nem kaptál meg, miért nem kaptad meg? Hogyan válhatsz tudatos teremtővé, sokkal kevesebb szenvedéssel, és sokkal több örömmel? Hogyan tapasztalhatsz több szeretetet, harmóniát, egységet és sikert az életedben? Erre tudod meg a válaszokat, ha január 6-val úgy döntesz, hogy velünk tanulsz a

Kiteljesedés 3.0

Megtanulom szeretni önMAGam

kurzuson.

November 20-án éjfélig többféle kedvezmény közül választhatsz.

Kattints ide a részletekért!

 

Szeretettel,

Arató Mónika 

Send this to a friend