Karácsony után vagyunk. Talán már az ünnepek alatt is érezted, hogy jó lenne elcsendesülni, visszahúzódni, egy kicsit egyedül lenni, hogy átgondolhasd, hogyan tovább. Az emberiség gyógyulásának alapja a természeti törvényekhez való visszatérés, vagyis mindenhez, ami természetes. A természetben most minden csendes, a tavaszi újjászületés előtti csend, és visszahúzódottság érzékelhető. Ha figyeled a természet körforgását, akkor tudod, hogy ami kívül történik, az benned is lejátszódik. Neked is, – mint a természetnek- szükséged van feltöltődésre, csendre, mielőtt újjászületsz. Hamarosan új évbe lépünk át, nem is akármilyen évbe. A világban történő változások arra intenek bennünket, hogy tudatosabban éljük az életünket. Változnunk, változtatnunk kell a természettel való együttélésünkben, a pénzügyekkel, a birtoklással és a megosztással kapcsolatosan, az emberi kapcsolatainkban, a politikában. Szinte nincs olyan terület, ami nem nagyobb figyelemért, magasabb tudatosságért kiált.

Az új év egyéni életünkben is változást jelent. Új év kezdetén mindig lehetőségünk van átgondolni, hogy merre is tartunk, mivé szeretnénk válni, és hogyan szeretnénk lezárni egy év múlva ilyenkor a 2012-es évet. Hangzavarban nem lehet gondolkodni. Csak a csendben lehet meghallani a lélek hangját, ráérezni, hogy arra fejlődünk-e, ami a lelkünk szándéka. Szükség van-e változtatásra, útirány módosításra. Ha jó az irány, kell- e finomhangolni, és ha igen, hol és hogyan? Minél inkább ismered önmagadat, és minél inkább megérted, hogy melyek a szíved vágyai, mi okoz számodra örömet, hogyan tudod leginkább szolgálni az embertársaidat, annál erőteljesebb és táplálóbb az energiád mások számára, annál harmonikusabb az életed. Képzeld el, hogy te egy hangszer vagy egy zenekarban. Annál érzékelhetőbb lesz a harmónia a zenekarodban, minél tisztábban szól a hangszered. Egy zenekar sem kezd anélkül játszani, hogy be nem hangolnák a hangszereket. A hangoláshoz pedig figyelem kell, és időnként csend, hogy tisztán meghalld, hogyan szól a hangszered, hogy elvégezhesd a hangolás során az apró, pici változtatásokat, amelyek a kristálytiszta hanghoz kellenek.

Nem kell kapkodnod. December 21-től, a fény újjászületésétől kezdődően hat hétig támogatja a természet a csendet, a tavaszi újjászületés előtti erőgyűjtést. Finomhangolni nem lehet kapkodva. Ilyenkor érdemes időt hagyni magunknak, hogy kérdéseinkre lelkünk adja meg a válaszokat. Én sem teszek mást: befelé figyelek, csendben vagyok, ránézek a céljaimra, elhagyom azokat, amelyek nem illeszkednek tökéletesen az utamba. Egyszerűsítem az életemet, hogy mindazokra a dolgokra, amelyek igazából fontosak számomra, több időm, és figyelmem jusson. Fókuszálok.

Téged is abban segítelek ebben az időszakban az írásaimmal és a programokkal, hogy mindent meg tudj tenni annak érdekében most, hogy minél nagyobb legyen a harmónia az életedben az év során, és hogy elégedett légy, belső békére lelj.

Ha felkészülve, tudatosan szeretnél megérkezni az új évbe, szeretettel várlak december 30-án este a

„Varázslatos 2012” című meditációs estre,

ahol kristálytálak gyönyörű hangján utazva,

 • hálát adunk a 2011-es évért,
 • megálmodjuk a 2012-es évet,
 • útra bocsájtjuk félelmeinket és régi mintáinkat,
 • megérkezünk az örömbe, abba a létállapotba, ahonnan kezdve a belső utazás teremtéssé válik,
 • közös szeretetmeditációt tartunk, melynek célja, hogy segítsük az emberiség békés és tudatos változását.

Már csak néhány főt tudunk fogadni. Ezért jelentkezz most, ha köztünk szeretnél lenni!

Jelentkezni itt tudsz: szilvi@simratyogaworld.com, a címsorba kérlek, írd be ”Varázslatos 2012″. Jelentkezésed után megírjuk számodra a részleteket.

Időpont: 2011. december 30. 18:00 órától 21:00 óráig

Helyszín: Budapest, Sziddhárta Közösségi Ház, Budapest VI., Andrássy út 98. (Kodály Köröndnél), Árnika Terem

Részvételi díj: 4 400 Ft/fő.

Várunk szeretettel, ha azt szeretnéd, hogy vágyaid nyilai 2012-ben célba érjenek. Add meg a nyilaknak az irányzékot…, és Szilveszter este már felkészülve, önfeledten érkezhetsz meg az Új Évbe!

A programról itt olvashatsz bővebben!

 

Az új évben jelentős próbaidőszak előtt állunk, ami már most is érzékelhető. Számomra azonban ennek az az üzenete, hogy az fog megerősödve kikerülni minden próbából, aki kialakítja és megtartja a belső erejét, hitét, és megérkezik legbelül a Nyugalom szigetére. A fizikai valóság pedig ezt a belső erőt tükrözi vissza minden pillanatban. Olyan időszak ez, amikor még inkább szükségünk van arra, hogy olyan emberekkel találkozzunk, akik megerősítenek belső hitünkben, hogy minél többször megtapasztaljuk az összetartást, egymás segítségét, hogy gyógyítsuk magunkban mindazt, ami az elbizonytalanodások alapja, és hogy újra és újra felidézzük magunkban, hogy hova tartunk.

Erre lesz egy kiváló alkalom a 2012. január 27-én megrendezésre kerülő

A „Nyugalom szigete” gyógyító és meditációs est
a belső erő megteremtéséért

Ezen a meditációs esten:

 • Beszélgetünk
 • Gyógyítást kapsz mindarra, ami visszatart saját belső erőd megélésétől, érintéssel, finom gyógyító hangokkal, és meditációval
 • Feltöltekezel a szeretet energiájával
 • Visszatalálsz belső erőd magjához
 • Megerősödsz belső hitedben
 • Pontosabban látni fogod ki vagy valójában, és mit szeretnél megteremteni az életedben
 • Elérkezel a Nyugalom szigetére, ahol minden probléma átminősül, és hamarosan a megoldások is jelentkeznek.

Időpont: 2012. január 27. péntek, 18.00- 21.00 óra között

Helyszín: Budapest, Belváros

A program díja: 3 900 Ft

Erre a programra is már sokan jelentkeztek. Ha köztünk szeretnél lenni, jelentkezz minél hamarabb, most még kedvezményes áron. Figyelj!

2012. január 5-ig  történő jelentkezésed és díjbefizetésed esetén a díj 3 900 Ft helyett 2 900 Ft/fő.

A programról itt olvashatsz bővebben és jelentkezhetsz is!

Várlak szeretettel,

Arató Mónika

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked. 

 

Send this to a friend