a biztonság hálója 2Ha elkötelezetten haladsz a fejlődésed ösvényén, jöjjön akárhány próba, akármilyen nehézség is, akkor egy idő után azt veszed észre, hogy a tudatosságod egyre több területet észlel a személyiséged tévedései közül, amelyeket képes vagy kijavítani. Ha azonban ez mégsem sikerül, akkor annak is tudatában vagy, hogy éppen újra beleesel egy régi mintád által ásott árokba. Amikor azonban az Univerzum már jobban figyel rád, mert sokszor, újra és újra elkötelezetten kijelentetted, hogy mit szeretnél, akkor egyszerűen nem érhet baj. Kialakul körülötted egy olyan védelmi aura, egy olyan láthatatlan búra, amely megóv minden drámától, és elkezdi hozzád vonzani azokat a dolgokat, eseményeket és embereket, akiket szeretnél. A lehetséges negatív fejlemények csak figyelmeztetések, hogy kapcsolj, de már nem történnek meg. A biztonság finom hálója vesz körül, mert megdolgoztál érted, és mert megérdemled. 

Soha ne add fel tehát, hogy tegyél önmagadért. Ha elkötelezett vagy ebben, sok- sok visszajelzést kaphatsz az élettől, hogy jó úton jársz. A látszólagos veszélyek ne térítsenek el. Tartsd a figyelmed a céljaidon, és mindent megkapsz, amit szeretnél. Ha a lelked hangját követed, akkor rengeteg öröm ér, és megkapod az élettől az ajándékodat.

Az ajándékod elfogadásának a lelkeddel való kapcsolódás a kulcsa. Nem tudod elfogadni, és használni az ajándékodat, amíg azt nem érzed, hogy megérdemled. Emlékezz rá, hogy az ajándék már a tied.” www.3ho.org

A lelked most nagy valószínűséggel arra hív, hogy újjulj meg. Ahogy a természet is új ruhába öltözik, úgy érdemes magunkról lehántani minden téli, nehéz energiát mind testi, mind érzelmi, mint gondolati szinten.

Most olyan programok várnak rád, amelyek segítenek a megújulásban, a régi elhagyásában, az új befogadásában.

női kisugárzásMár csak 5 hölgy tud kapcsolódni a március 29-i Női műhelyhez a tökéletes testért és az ellenálhattalan kisugárzásért.

Ha tenni szeretnél azért, hogy csinos, kiegyensúlyozott, sugárzó, és vonzó legyél, akkor engedd meg magadnak a támogatást ezen a műhelyen. Női körben lenni, úgy együtt gyakorolni, tenni önmagunkért csodálatos élmény.

Olvass tovább a Műhelyről és jelentkezz itt!

Már csak egyetlen hely van az április 19-i egy napos Munay- Ki energia átadáson. A háromMunay-Ki pachamama2 napos Munay- Ki oktatás, amely lehetővé teszi, hogy te is tovább add ezt az energiát április 25-26-27-én lesz. Ha szeretnél gyógyítani, másokat segíteni, több olyan rítust is meg fogsz kapni, amely a gyógyítói képességek kiteljesedésében segít. Ilyen például az első rítus is.

Első Rítus: Gyógyítók Rítusa

E rituálé összeköt téged fényes teremtmények generációival. Ők a múlt Földőrzői, akik eljönnek, hogy személyes transzformációdban segítségedre legyenek. Temérdek spirituális segítség érhető el és ezek a fényes teremtmények dolgoznak veled, miközben alszol vagy meditálsz, hogy begyógyítsák a múlt és egyben őseink sebeit. Ezen rítus egyben felébreszti a gyógyító energiát kezedben, így mindenki, akit megérintesz áldott lesz.

Olvass tovább a Munay- Kiról és jelentkezz március 17-ig kedvezménnyel.

az élet bőségeMárcius 14-ig tudsz kedvezménnyel jelentkezni a Bőségvonzó online kurzusra. Ez a program abban segít majd, hogy arra fókuszálj, amit a bőséggel kapcsolatban meg szeretnél tapasztalni, és segít elengedni mindazt, ami ezt eddig megakadályozta.

Az online kurzus elvezet új valóságod megteremtéséig, mindezt úgy, hogy végre valóban változtatsz, még akkor is, ha már sokat foglalkoztál a témával.

Olvass tovább a kurzusról, és jelentkezz itt!

 

Szeretettel,

Arató Mónika

Send this to a friend