A megnyilvánulatlan világ mindenkinek egyedi módon mutatja meg magát, hiszen ennek a világnak része a Lélek is. Hálás vagyok az útért, amelyet a lélekenergia nyitott meg előttem, és amely elvezetett a végtelen bizalomhoz, és belső erőhöz. A tanulás során többször gondoltam úgy, hogy innen nincs tovább, hiszen hogyan is érthetnék többet egy olyan dimenzióból, amelyben én csak egy apró pici pont vagyok.

Hívott valami, és követni kezdtem ezt a belső érzést évekkel ezelőtt. Először az Agykontroll tanfolyamon tapasztaltam meg, hogy az apró pici pont, aki vagyok, talán magában rejti a mindenséget. Találkoztam Biegelbauer Pállal, és valamit sejteni kezdtem a Fényről. Majd az utazás tovább vezetett az egyre mélyebbre vivő tanfolyamokhoz, és könyvekhez. Ekkor még úgy éreztem magam, mint egy felfedező, aki Csodaország ajtajában áll, és hiszi is meg nem is, amit lát. Aztán egy időre- pontosan 7 évre- a kétségek győztek a bizalom felett.

Úgy döntöttem, hogy ez az út nem vezet sehova, főleg nem a fizikai világban való érvényesüléshez, így elfordultam a spiritualitástól. Hét év után a fizikai világban sikeresen, belül viszont teljesen kiégve, mint egy fuldokló kapaszkodtam ki ismét a Mindenség partjain, a megnyilvánult, és megnyilvánulatlan világ határmezsgyéjét tapasztalva. Ennyi év alatt olyan mértékű éhség és tudni vágyás halmozódott fel bennem, hogy csak tanultam és tanultam, olvastam, és tapasztaltam.

Évekig tanultam, először az elme útját kezdve el járni, illetve szétrombolni addigi hitrendszereket, amelyek mind az elmémben gyökereztek. Mi kellett mindehhez? Természetesen bizalom, hiszen fogalmam sem volt, hogy hová vezet az út, és mi lesz velem. Kétség és bizalom egymás mellet kísértek, hol az egyik, hol a másik erősödve fel bennem. A következő ösvény, ami megnyílt, három év intenzív tanulást jelentett a szív útján. Sokat fejlődtem, de még mindig éhes maradtam a tudásra. Valami még nem volt meg, és nem tudtam megfogalmazni, mi az. Majd a véletlen úgy hozta, hogy Gill Wright tanítványa lettem, feltárult előttem a Lélek útja, és lépésről-lépésre minden a helyére került.

Akkor nem tudtam pontosan megmondani, hogy mi történik velem. Olyan módon tanultam tőle, ami addig sehol, semelyik iskolában vagy tanfolyamon nem történt meg. Azt éreztem, hogy csak tágulok a térben, és valami hatalmas erő tölt el, ami addig is bennem volt, csak nem érzékeltem. Elmondtam neki, hogy nem értem mi történik, és hogyan fejlődöm, mert az élmény csak érzések szintjén van meg, szavakkal szinte leírhatatlan, és valami egészen más, mint amit addig a tanulásom során tapasztaltam. Feltárta előttem, hogy a lélekszintű információ hatására történik mindez.

A varázslat, amit ez az út közvetít, semmihez sem hasonlítható, mégis a leggyönyörűbb utazás, amiben valaha részem volt. Teljesen megváltozott az életem. Azóta közvetítem a Teljesség virágán keresztül a lélekenergiát mindenki számára, aki ezt az ösvényt keresi. Nem mindenki számára való ez az út, de akit megérint, az megérti a csodát, amit rejteget. Tanít a bizalomra is, és ez a bizalom az, amitől az út feltárulhat az előtt, aki lépésről lépésre át tudja adni a Lelkének az irányítást.

Ezen az úton haladva, először is talán az a legfontosabb, hogy megnyíljunk a lelkünknek, és hogy megtanuljuk, hogyan érdemes a belső bölcsünkkel kommunikálni. Ezt tanuljuk meg az október elején induló

„Belső erő” meditációs iskolában

Belépés a lélek birodalmába, avagy meditáció felsőfokon

 

„Létezik egy birodalom, a lélek birodalma,…, ami valójában a természetnek csak egy további, azaz ötödik tartománya. Az ebbe a birodalomba való belépés ugyanolyan természetes folyamat, mint amikor a fejlődő élet az evolúció során a természet egyik birodalmából a másikba átlép.”- Alice A. Bailey

A lélekkel való összekapcsolódás életünk kibontakozását és fejlődését jelentősen felgyorsítja. A lélekhez vezető egyik leggyorsabb út a meditáció. Az Alice Bailey által ajánlott meditációs módszer az egyik leghatékonyabb útja annak, hogy életünket a vágyott irányban, tudatosan alakítsuk. Ha velünk tartasz megérted, és megtanulod, hogyan érdemes meditálni ahhoz, hogy megtaláld belső bölcsedet, és felfedezd belső, határtalan erődet.


Az életed az általad vágyott módon megváltoztathatod. Szóval csatold be a biztonsági övedet, mert gyorsítunk…!!

Most még kedvezményesen jelentkezhetsz a férőhelyek erejéig! Olvass róla tovább itt! 

Amennyiben az a célod, hogy a spirituális dimenzióban fejlődj, akkor egészen új képességeid bontakozhatnak ki, függetlenül attól, hogy hány éves vagy. Olyan időket élünk, amikor a gyógyítói képességek ébrednek, és szükség is van rájuk, hisz az emberiség egy hatalmas tudati és spirituális ugrás előtt áll. A változás már zajlik, és most lehetőségünk van megtisztulni, régi gondolkodási, érzelmi és viselkedési mintákat magunk mögött hagyni, annak érdekében, hogy megérkezzünk egy magasabb rendű tudatosságba, amelynek alapja a szeretet.

A gyógyítást a legmagasabb szinten lehet végezni, ha a gyógyítás célja, hogy a gyógyulás a Lélek szintjéről induljon, emelve a gyógyító és a gyógyítandó tudatosságát, elősegítse a személyiség integrációját a Lélekkel, és ezzel átjárhatóvá tegyen minket a Fénynek, mely elhozza a gyógyulást fizikai, érzelmi, gondolati és lélek szinten, és lehetővé teszi a teljes és boldog életet ebben a földi dimenzióban.

 

Gyógyítói kurzus indul

november 3-án, amelyre szeptember 4-ig jelentős kedvezménnyel jelentkezhetsz.

 

A gyógyítói kurzus időtartama 8 hónap, 10 hétvégi (szombati) időpontban fogunk találkozni.

A gyógyítói kurzus során az alábbi tematika szerint haladunk:

 • A gyógyítás elméleti és erkölcsi alapjai
 • Élet az 5 dimenzióban
 • Ezoterikus gyógyítás
 • Az ember energiaközpontjai
 • Diagnózis a 7 sugár segítségével
 • Csakrák és tudatosság
 • Étertest érzékelés
 • A Lélekdimenzió
 • Lélekösszekapcsolás
 • Személyiségintegráció
 • Az intuíció szerepe a gyógyításban
 • A halál folyamata
 • Energiagyógyítás
 • Ismerd meg magad, mint gyógyítót
 • Gyógyítás térben és időben
 • Valóságteremtő mátrixgyógyítás
 • A különböző gyógyító technikák megfelelő alkalmazása

A kurzuson egy jelentősebb elméleti részt mindig gyakorlat követ, ahol megtapasztalhatjuk mindazt, amit tanultunk, és egyre inkább megértjük önmagunk, mint gyógyító működését.

A kurzuson megszerzett tudással lehetővé válik a torzulások, betegségek gyógyítása testi, érzelmi, gondolati és személyiség szinten. Segíthetünk a hozzánk fordulóknak egy magasabb tudatossági szintre kerülni, integrálni a személyiségüket a lelkükkel, helyreállítani teremtőerejüket, és hozzásegíteni önmagunkat és másokat egy teljes, egészséges és boldog élethez.

A kurzuson való részvétel egy belső utazás is egyben, amely lehetővé teszi saját gyógyulásodat is. Ha mindez felkeltette az érdeklődésedet, akkor olvass tovább itt,hogy a hallgatók közt lehess.

A bizalom hatására a félelem átalakulhat benned szeretetté, és ez megtörténik, akkor elindul a Teljesség felé az életed. Lehetőséged van megszabadulni mindentől, ami nem támogat a tudatosság útján, minden félelemalapú érzéstől és gondolattól, annak érdekében, hogy elindulhasson valami új. Nem tudsz hibázni, ha a szíved vezet.

2012. szeptember 12-én, szerdán indul a

 

„Megérkezés a félelemből a szeretetbe”
online kurzus

Az online kurzus célja:

 • beazonosítani a félelmeidet minden életterületen
 • megérteni, hogyan voltak hatással az eddigi életedre
 • mi a mögöttük lévő gyökéremlék
 • kigyomlálni a félelem különböző arcait
 • új magokat elvetni, amelyből kinőhetnek új minőségű életed virágai
 • megérkezni a könnyedségbe, és a szeretetbe

A hét hetes online kurzus alatt:

 • közelebb juthatsz önmagadhoz, és ahhoz, hogy megérts mi miért történt eddig az életedben
 • olyan anyagokat küldök neked, amelyek segítenek elbúcsúzni a makacs félelmektől, és megérkezni a világ szeretetalapú érzékelésébe
 • gyakorlatokat kapsz, amivel folyamatosan emelheted a rezgésszintedet a jó érzések és jólétet teremtő gondolatok felé
 • videót és hanganyagokat kapsz, amelyek gyógyítanak, és megerősítenek
 • összefoglalom számodra azokat a gondolatokat, amelyek nekem is működnek, amelyeket rendszeresen használok, és tapasztaltam segítő erejüket

Szeptember 3-ig még kedvezménnyel jelentkezhetsz itt! 

Szeretettel,

Arató Mónika

Copyright © Arató Mónika
A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.

 

Send this to a friend