Elméletileg ugyanabban a valóságban él mindenki és mégsem. Különböző módon észleljük a valóságot, ahányan vagyunk, annyiféleképpen éljük meg. Ha most több kellemetlenséget érzékelsz, mint örömet, akkor van egy jó hírem. Csak rajtad múlik, hogy átbillentsd a valóság- mérlegedet az örömteli dolgok javára. Többször próbára vagy téve, ez igaz. Akármilyen látszólagos kudarcok is érjenek, mind egyetlen célt szolgál: hogy segítsen neked dönteni.

Segítsen választani a lehetséges valóságok közül azt, amiben megtapasztalhatod a teljességet. Már ha ez a vágyad. Segítsen abban, hogy egyre jobban megismerd önmagad. Minél inkább ismered önmagad, annál határozottabban és annál szenvedélyesebben kérheted azt, ami igazán neked való, amire igazán vágysz. A szenvedély sokat számít. Mostanában sokat foglalkozom azzal, hogy olyan emberektől tanuljak, akik nagyon inspirálnak, még akkor is, ha személyesen nem ismerem őket. A legtöbb ember, akire felnézek időtálló, örök értékeket hoz létre. Mindegyikük szenvedélyesen szereti azt, amivel foglalkozik, ahogyan él.

Fantasztikus dolog így élni. Gondolj csak bele. Eldöntheted, hogy hogyan érzékeld a valóságot. Eldöntheted, hogy mit hozol létre benne. Eldöntheted, hogy milyen embereket szeretnél magad körül. Eldöntheted, hogy milyen társra és szerelemre vágysz. Rajtad múlik, hogy milyen hivatást építesz ki magadnak, és hogy milyen sikereket érsz el benne.

 

Bármit létrehozhatsz, ha követed a teremtésed hat fontos pontját:

  1. Tudatosítod, hogy mi az, amire vágysz.
  2. Hiszel benne.
  3. Következetesen olyan dolgok mellett döntesz, amelyek támogatják a vágyad megvalósulását.
  4. Szenvedéllyel cselekszel.
  5. Hálás vagy mindazért, ami már megadatott, és azért is, ami még nem.
  6. Folyamatosan emeled a rezgésszintedet.

Ebben a receptben minden elem nagyon fontos, de az alap a tudatosság, a fűszer pedig a szenvedély. Ha most szeretnél a vágyaid felé elindulni, a legjobb időpontot választottad. A tavasz energiája is segíteni fog, hogy új dolgokba fogj bele, vagy megújulj abban, amit már eddig is csináltál. Az elkövetkező hetekben minden színesedni fog a természetben, és mi is új színekkel tudunk gazdagítani, ha csatlakozol hozzánk az alábbi programokon.

Április 6-án 16.30-kor szeretettel várunk az éteren keresztül, hogy együtt meditáljunk a magyarság tudatosodásáért. Ehhez semmit nem kell tenned, csak az ajánlott gondolatokra fókuszálni, megnyitni a szíved, és a csoporterőből felépülő energiára hangolódnod. Minderről olvass tovább itt, és hívd be a barátaidat is. 

 

A szenvedély a szakrális (szex) csakrához kapcsolódik, ugyanúgy, mint a teremtőerő, a vonzerő és az intimitás is. Ha szeretnéd a szakrális csakrádat gyógyítani, tisztítani, és átprogramozni, akkor szeretettel várunk április 21-én Az egy nap önMAGadért- szakrális csakra programon. Itt részletes leírást találsz azokról az életterületekről, amelyek a szexcsakrához tartoznak, és azt is megtudhatod, mivel foglakozunk majd ezen a napon. Olvass tovább minderről itt!

A teremtőerődet, alkotókedvedet fejlesztheted április 27-28-án a Bozó Edit Liza által tartott a Mandalafestés- lelkünk képei selymen című programon, ahol megtanulhatod a selyemfestés csínját- bínját, és még művész is válhat belőled. Olvass tovább erről a programról itt!

 

Finom tavaszt kívánunk,

 

 

Arató Mónika

 

 

Send this to a friend