CsaládunkEgy gyönyörű, megtisztító Karácsony, Szilveszter és Újév napja után vagyunk. Itt állunk a 2014-es év kapujában, amely a tavalyi gyógyító év után megadja a lehetőséget, hogy kiigazítsd, ami az életedben javításra vár, és megerősítsd az elhatározásod, hogy egy letisztult ösvényen haladj.

Ahogy fejlődsz, érzékeled, hogy hogyan válsz egyre tudatosabbá a Teljesség felé vezető úton. Most négy lépcsőfokra emlékeztetlek, kérlek, azonosítsd be a magad számára őszintén, hogy most hol tartasz.

1. Benne vagy életed kihívásaiban, és áldozatnak érzed magad. Össze vagy zavarodva, és nem tudod merre és hogyan indulj.

Ez a lépcsőfok egy jelzés az élettől, hogy korrigálj. Emlékeztet arra, hogy a boldogság megtapasztalására születtél, és ha még nem így érzed magad, felfedezheted, hogy mi az, amit meg tudsz tenni érte. Azt jelzi, hogy éppen a komfortzónád határain készülsz átlépni, hogy felfedezd önmagad egy tágabb megvalósulását, és ha el mersz indulni az ösvényen, akkor meg is fogod találni új önmagadat.

2. Már látod magad egy külső nézőpontból, és kezded érteni a saját felelősségedet életed alakításában. Ami nehézséget okozhat ebben a fázisban az, hogy ne haragudj magadra mindazért, amit létrehoztál, hogy megbocsáss önmagadnak. Fogd fel úgy, hogy egy tanösvényen sétálsz, és minden egyes pillanatban megérkezik hozzád a segítség, ha tovább kívánsz lépni. Minden jó úgy, ahogy van, és mindig a kezedben van a lehetőség, hogy gyönyörűvé formáld az életedet.

3. Továbbra is látod magad egy külső nézőpontból, de az időintervallum jelentősen lerövidül, amelyen belül észleled és korrigálod azokat a lépéseket, amelyek nem a célod, vagyis a boldogság felé vezetnek. Felébredtél, és már tudod, hogy nem kell büntetned önmagad semmiért, mert nincs bűn, és te nem vagy bűnös. A tudatosság különböző állapotai léteznek, amelyek tapasztalások, és ezek a tapasztalások adják ki az életed. Élvezd hát az utazást!

4. Egy külső és felső nézőpontból látod magad. Az idő fogalma átértékelődik, és megtapasztalod, hogy lehetőséged van beavatkozni sorsod alakításába, már azelőtt, mielőtt egy esemény megtörténne. Gyakorlod a választás lehetőségét, de a korábbiaktól eltérően már nem elsősorban a tapasztalataid, hanem tudatos választásaid tanítanak. Szereted és tiszteled önmagad, és megteremted a legjobbat, amit érdemelsz.

„ Hogy tovább tudj lépni, ma vess számot az életeddel. Vedd számba azt, amiben hiányt szenvedsz, és a konfliktusos helyzeteket. Ezeken a területeken zsákutcába jutottál, és nem mersz tovább lépni. Vizsgáld meg a betegségeidet és a sérelmeidet; mindegyik mögött egy olyan helyzet rejlik, amikor úgy döntöttél, hogy nem bocsátasz meg valakinek. Minden probléma hátterében valamilyen kapcsolat áll, és minden olyan helyzet, ami látszólag valami mással kapcsolatos, végső soron az emberi kapcsolatokra vezethető vissza. Fogadd el a megbocsátás lehetőségét, és élj vele, mert csak így tudod felszabadítani önmagadat.”- Chuck Spezzano nyomán

Most ismét négy napra elvonulok a Kundalini jóga világába, és integrálom magamba az új év és Yogi Bhajan tanításait. Yogi Bhajan öt szútrát (bölcsességet) adott meg a Vízöntő korszakra, amelyet éppen most tapasztalunk. Ezeket évekhez rendelte, és minden évnek megvannak a mantrái, amelyek segítenek a bölcsességek magunkba fogadásában. A szútrák és a hozzájuk tartozó évek így alakulnak: 

2013: Ismerd fel, hogy a másik személy is te vagy!

2014: Minden akadályon át vezet út!

A 2014-es év az ötös szám energiájának ajándékát hordozza(1+4=5). Az ötös változást, átalakulást és forradalmat jelöl. A Földbolygó új energiahullámát fogjuk megtapasztalni, amelyet már nem lehet visszatartani. Az ötös átalakító ereje motivál minket, hogy cselekedjünk, és tudatosságunk fel tud szabadítani bennünket a régi mintákból. Az ötös a felszabadulás száma és kombinálva a hetes szám energiájával, amely az előttünk álló év átfogó száma, könnyen vehetjük a változásokat a hangok és a mantrák tudományának segítségével. – forrás: www.spiritvoyage.com

2015: Amikor rajtad van az idők nyomása, cselekedj, és a nyomás megszűnik!

2016: Megértésedet együttérzés vezesse, különben félre fogod érteni az idők szavát.

2017: Rezgesd a Kozmoszt, és a Kozmosz megnyitja az utat előtted.

Aktuális programok, amelyekre szeretettel várunk. Kattints a képekre!

1. Kiteljesedés 3.0 webkurzus január 6-tól! Tanuld meg szeretni önMAGad! Ez a program az önmagadnak történő megbocsátáshoz vezet el, amely a boldogság alapja.

kiteljesedés

 

2. Varázslatos 2014 meditációs est január 11-én az új év boldoggá teremtéséért! Tiszteletedet és szeretetedet megadva lépj át az új év energiájába!

Varázslatos 2014

 

3. Teliholdas meditáció est a Vízöntő kor mantráival január 16-án!

Telihold

 

4. Munay- Ki beavatás: február 8-án egy napos energiaátadás, 3 napos oktatói képzés február 21-22-23!

Munay-KI

 

5. Kiteljesedés 2.0 webkurzus február 11-től!Öleld megadhoz szeretetteddel Édesanyádat, bocsáss meg neki, és így szabadítsd fel a párkapcsolat területét az életedben.

Kiteljesedés 2.0 

6. Bőségvonzó online kurzus február 14-től

Bőségvonzás

 

7. Belső erő meditációs iskola március 8- tól

Belső erő

Ahhoz, hogy tudatosítsd az elmúlt 2013- as év szerepét, küldök egy mantrát is.

Szövege:

I am Thine in Mine Myself, Wahe Guru.

Humee Hum Too(n) Hee Too(n) Wahe Guru

A tied vagyok, magamban, én magam.

Wahe Guru: a belső bölcsesség megélésének extázisa

 

 

Szeretettel, 

Arató Mónika

 

Send this to a friend