Biztos te is tapasztaltad már, hogyha kevesebb dologra összpontosítasz, de azokra intenzíven,fókuszálás akkor sokkal eredményesebb vagy, mintha hagyod szétszórni a figyelmed a sok beérkező információ között. A teremtéssel, vagyis a szándékaid megvalósításával kapcsolatban most 3 olyan dologra hívom fel a figyelmed emlékeztetőül, amelyek fontosak, ha eredményesebbé szeretnél válni ebben a kérdésben.

Az egyik az, hogy figyeld az érzelmeidet, és figyeld meg, hogy milyen érzések járják át a szíved, ha a céljaidat úgy képzeled magad elé, mintha már megvalósultak volna. Álmodozz a vágyadról úgy, mintha már úgy lenne, ahogy szeretnéd, és figyeld meg a kivetített álomképhez kapcsolódó ÉRZÉST. Például, ha az a célod, hogy megtaláld életed szerelmét, és találjatok magatoknak egy szép otthont, amely mindkettőtöket boldoggá teszi, akkor képzeld el élő képekként, mintha már úgy lenne. A feltehetőleg kellemes érzést, amit ilyenkor érzel, megfelelő összpontosítással elő tudod hívni, amikor csak szeretnéd, és ez máris jó irányban befolyásolja a vonzásodat. Nekem van egy álomképem, amit akkor képzeltem el először, mielőtt találkoztam volna a Párommal. Láttam magunkat a házunkban kettesben, szerelmesen. Láttam magunkat a házban barátok között. Láttam magamat a ház teraszán, ahogy írok. Láttam, ahogy reggelenként felébredünk egymás mellett az ágyban, átöleljük egymást, és láttam egy kisbabát is, amint reggelente hozzánk bújik. Ugye Te sem csodálkozol, hogy ennek nagy része mér megvalósult? Ez az álomkép annyira jó érzésekkel töltötte el a szívem, és tölti el most is, hogy nem is képzelem másképp, csak napról- napra tovább részletezem az álomképet. Ha az érzelmeim azon a kellemes frekvencián vannak, amint ilyenkor szoktam érezni, akkor minden rendben van. Ha az érzelmeim lehangolódnak, akkor előhívom az álomképet, mintha már úgy lenne, és a hozzá tartozó érzéseket, így vissza tudom állítani a vonzásomat is a helyes frekvenciára.

A második fontos dolog a teremtésben a gondolatok és az érzelmek összhangja. Ha például márérzelem- gondolat-tett kívülről tudsz mindent a Vonzás törvényéről, és tudod, hogy a negatív gondolatokat érdemes kicserélni pozitívakra, akkor már sokat tettél azért, hogy megvalósítsd a szándékaidat. Jó, ha pozitív, jelen idejű formában gondolsz a vágyaidra, és ilyen megerősítéseket készítesz magadnak. De ha a gondolatok mellé nem kapcsolsz magas frekvenciájú érzést, például örömet, vagy hálát, akkor a gondolat olyan marad, mint egy üzemanyag nélküli csodás autó. Bármilyen szép, nem fog tudni elindulni sehova. Ha esetleg az érzelmeid éppen ellentétesek szép gondolataiddal, akkor kifejezetten akadályozzák a vágyaid megvalósulását. Például, ha vizualizálod a vágyadat, de közben dühös vagy, mert még mindig nem valósult meg, akkor érdemes magasabb frekvenciájú érzésekre hangolnod magad. Ha töltesz magadnak egy csésze teát, kényelmesen elhelyezkedsz a foteledben, gyújtasz egy gyertyát, máris jobban érezheted magad. Folytasd erről a pontról tovább az álmodozást, és közben figyeld a gondolaidat, és az érzelmeidet. Az energiájukat, a frekvenciájukat figyeld, mert ha bevésed őket az emlékezetedbe, akkor tudatosan elő is hívhatod őket.

A harmadik fontos kérdés a teremtésben, az érzelmekkel és gondolatokkal összhangban lévő tettek energiája. Ha a tudatosságod emelésével azt is el tudod érni, hogy következetes légy a tetteiddel kapcsolatban, akkor már senki és semmi nem akadályozhat meg abban, hogy egy idő múlva megvalósulva tapasztald a vágyaidat. Ezt akkor tudod a leginkább kivitelezni, ha a jelenben vagy, vagyis a gondolataid sem a múltba, sem a jövőbe nem kalandoznak el, hanem a figyelmedet, vagyis a szeretetedet annak adod, amit éppen csinálsz.

Igen -gondolhatod-, milyen könnyű is ezt így elolvasni, és milyen nehéz kivitelezni a mindennapokban. Ha hibázol, nyugtasd meg magad, és tudd, hogy vigyáznak rád. A következő pillanatban újra gondolhatsz, érezhetsz, és tehetsz mindent, tiszta lappal. Gyakorlat teszi a mestert. Minél elkötelezettebb vagy a céljaiddal kapcsolatban, annál kitartóbban tudod gyakorolni a fentieket, és ugyanúgy, mintha egy izomra gyúrnál, ezek a képességeid is folyamatosan egyre jobban és jobban szolgálnak majd téged. A benned lévő tudatalatti blokkok rövidebb- hosszabb időre el tudnak távolítani a céljaidtól, ezért fontos, hogy felismerd, és a barátaiddá szelídítsd őket. A figyelmed fókusza ne az árnyékrészeiden legyen, ne keresd őket, hanem engedd meg a Fénynek, hogy átvilágítson téged, és az árnyékrészek a Fényben megmutatkozzanak.

A jövő héten két olyan programra is szeretettel várlak, amelyek a Fény befogadásában segítenek.

meditációMárcius 8-án, szombat délután indul a két találkozóból álló „Belső erő” meditációs iskola. Március 4-ig kedvezménnyel tudsz még jelentkezni, és fizetési könnyítést is kaphatsz.

Számos olyan módszer és lehetőség létezik, amelyek nélkül lehet élni, de nem érdemes. Az egyik ilyen módszer szerintem a meditáció. A meditáció segít abban, hogy kapcsolatba lépj a Lelkeddel, hogy folyamatosan észleld az útmutatásait, hiszen kommunikál veled, segít neked, hogy boldog és teljes életet élhess.

Olvass tovább a meditációs iskoláról, és jelentkezz rá most!

Március 9-én, vasárnap délután a bőség megteremtése érdekében találkozunk. Ha szeretnélbőségteremtés szabadabban, nagyobb biztonságban, és könnyedségben élni, akkor arra hívlak, hogy tegyél érte, hogy a bőséget blokkoló mintáid átalakulhassanak, és szolgáljanak téged a tudatosan választott utadon.

Szeretettel várlak vasárnap, 14- től 19 óráig a

Workshop a bőség és anyagi biztonság megteremtéséért”

programon.

Ezen a workshopon:

• beazonosítjuk és elengedjük a régi, korlátozó blokkokat és mintákat

• elképzeljük, és megteremtjük új önmagunkat

• újjászületünk és megerősödünk életünk új, választott minőségében

• speciális jógagyakorlatokkal a bőség megtapasztalását segítjük elő

• transzformáló hangokat, mantrákat, és shabad gurukat (tudatalattit felszabadító gyakorlatok)  alkalmazunk a várt életminőség bevonzására

• támogató körben egymást erősítjük

Olvass tovább a programról, és jelentkezz itt!

Hamarosan két népszerű online kurzus is újra indul!

Az egyik a Kiteljesedés 1.0 webkurzus, amely az Édesapádnak való megbocsátásban segít, és ezzel oldani tudod azokat a blokkokat, amely a hivatásod kiteljesítésében, és az anyagi biztonság megteremtésében visszahúznak.

A Kiteljesedés 1.0 webkurzusról itt tudhatsz meg többet.

A másik program a Bőségvonzó online kurzus, ami április 17-től lesz újra elérhető.

A kurzus segítségével megérted, hogy minek a következménye, ami eddig történt az életedben. Meggyógyíthatod, és elengedheted mindazt, ami egy torz valóság megteremtésében eddig veled volt, és belekezdhetsz annak az életnek a megteremtésébe, amire valóban vágysz. Magadba gyűjtheted azt a belső erőt, ami ahhoz kell, hogy valóban változtatni tudj az általad kívánt valóság irányába. Megérkezhetsz a szeretetbe, ami a bőség és gazdagság alapja is.

Tudj meg többet a kurzusról  itt!

 

Szeretettel,

Arató Mónika

 

Send this to a friend