A Húsvét egy nagy misztérium, és akkor is hat rád, ha nem vagy tudatában. Különösen igaz ez, ha felfelé haladsz a spirituális fejlődési spirálon. Ha érzékeled a körülöttünk áramló finom energiákat, akkor biztos te is érzed a pezsdülést, ami a térben szinte tapinthatóvá vált. Más idők vannak, szabadabban, jobban, egészségesebben, tudatosabban és emelkedetten szeretnénk élni. Jobban, mint eddig bármikor.

 

Ehhez ajánlom nagy szeretettel meditációs csomagunkat,
amely 2024. március 28-ig 33% kedvezménnyel érhető el!

 

 

A meditációs csomag tartalma:

 

 

1. Tejút és Szent Grál kódok * meditáció

 

Ezt a meditációt bátran használhatod minden nap, akár többször is.

A Tejút és Szent Grál kódok befogadásával megnyitod magad a felsőbb világok, a Krisztusi fénykódok felé. A meditáció a Tejút energiájának segítségével kitisztítja az energiarendszered, feltölt fénnyel, energiával, emeli a tudatszintedet. Segítségével becsatornázod azokat a személyiségedet lélekszintről, a végtelen tudatosságból gazdagító minőségeket, amelyek az elkövetkező időszakban folyamatosan emelik az életedet. A meditáció hozzásegít ahhoz, hogy megnyílj a tágabb lehetőségeid, képességeid felé.

A meditáció felkészít az előttünk álló nagy feladatra: a belső királyság megteremtésére.

Mindezt a saját égi vezetéseddel, a szükséges kódokat és energiát betöltve az energiarendszeredbe.

 

2. Fényösvény * megbocsátás, elengedés, teremtés meditáció

 

Érdemes időről-időre rendet tenni belső és külső világunkban: selejtezni, kitakarítani, elbúcsúzni mindattól, ami már nem szolgál. Ha sokáig őrizgetjük azt, amiről már felismertük, hogy nem hozzájárulás az életünkhöz, akkor nem tudunk helyet adni az újnak, ami pedig már ott kopogtat az ajtónk előtt bebocsátást kérve.

A belső világunkban az elengedés alapja a megbocsátás. Megbocsátás mindenkinek, akikkel konfliktusunk volt, vagy van. Megbocsátás önmagunknak, ha méltatlan helyzetekbe keveredtünk, mert nem szerettük eléggé önmagunkat, vagy nem voltunk elég éberek.

A belső elengedés felszabadít. Érdemes elengednünk régi blokkokat, belső programokat, meggyőződéseket, de kötelékeket, megfelelési kényszereket, fogadalmakat és esküket is, ha már nem szolgálják, hogy könnyedén és örömben haladjunk az utunkon.  A belső elengedés megérteti, hogy mit érdemes elengednünk a külső világunkban is.

Ha pedig átmentünk ezeken a meditatív folyamatokon, akkor felszabadul a hely az új, fényesebb minőségek megteremtésének és befogadásának. Egy Fényösvényen végigsétálva feltöltjük az életünket ragyogó, erőteljes és szép minőségekkel, amelyek örömmel töltik el a szívünk. Ezen a folyamaton kísér végig a meditáció.

 

3. Saját születéstörténet kijavítása * meditáció

 

Az, hogy hogyan jöttünk a világra, alapvetően meghatározza az kitartáshoz, akaraterőhöz, együttműködéshez, érvényesüléshez, érintéshez, szeretethez, egyáltalán az élethez való viszonyunkat.

De bárhogy is volt, az a történet lehet még jobb. Lehet olyan, amelyben minden körülmény ideálisan adott egy boldog születéshez. Lehet olyan, amelyben azonnal megtapasztalod a bizalmat. Lehet olyan, amelyben nincs nehézség, szenvedés. Lehet olyan, amelyben az Édesanyának is olyan gondoskodásban van része, mint amin egy királynőnek kijár.

Bármilyen is volt a Te születésed, ez a történet is kijavítható. És ha megteszed ezt a javítást, az alapvetően befolyásolja az életedet, sőt nem csak a te életedet javítja, hanem minden érintettét, akármelyik dimenzióban is vannak. Erre nyílik lehetőséged ennek a meditációnak a segítségével.

 

 A meditációs csomag elérhető:

 

2024.03.19-től

 

Részvételi hozzájárulás:

 

14 700 Ft

 

KEDVEZMÉNYES MEGRENDELÉS!

 

Ha március 28-ig megrendeled és befizeted a Meditációs csomagot, akkor számodra 14 700 Ft helyett csak 9 900 Ft!

 

 

Ha megvásárolod a meditációt, az örökösen elérhetővé válik számodra!

 

Megvásárolom a meditációt!

 

A meditációkat külön- külön is megrendelheted itt!

Send this to a friend