Ardhas Bhaee * válasz minden imára * 40 napos otthoni, ingyenes gyakorlás!

Az utóbbi évek mindenki számára lehetőséget adtak, hogy spirituális törekvőként mindent megtegyen a karma tisztításáért, a fejlődésért és az emelkedésért! Akárhogy is sikerült, az éppen jó. Most eljött a könyörület és kegyelem ideje, amikor elengedünk minden kontrollt, és átadjuk Istennek az irányítást. Mindent megtettünk, amit megtehettünk, és most „feladjuk” az imánkat a Legfőbb Irányítónak.

A világban zajló változások szinte minden nap imára hívnak. Már régóta eljött az ideje- és talán Te is így imádkozol-, hogy egymásért, a közös emelkedéséért, a Földbolygóért, a világért imádkozzunk. Tegyük ezt most Törökországért, és azért, hogy a jövőben biztonságban, békében, egyensúlyban és Földanyával harmóniában élhessünk!

Az Ardhas Bhaee egy nagyszerű meditáció, ha sürgető igényeket érzel, amelyeket úgy érzed, egyedül nem tudsz kezelni. A mostani idők valószínűleg ilyen csodálatos énekre szólítanak fel, hiszen számos igényed megvalósulása fontos számodra, beleértve önmagad és a családod biztonságát, és azt is, hogy szabad, spirituális lényekként élhessünk, egészségben és szeretetben!

A meditációhoz tartozó mantrát zengetheted naponta 1X 11 percig vagy ameddig jónak érzed: 3 ,11, 22 , 31 percig, vagy akár hosszabban is. Használhatod napokig, hetekig, hónapokig. Ha hosszabb ideig gyakorlod, akkor számos dolgon fog alakítani, finomítani, beleértve azokat is, amelyekről nem is tudod, hogy fontosak számodra és a lelked számára.

Két nagy spirituális mester azon dolgozik ( a 3. és 4. sikh guru, akiket megszólítunk a mantrával), hogy a  legjobbat adja át számodra.

 

A gondok eltűnhetnek az életedből!

 

 

Nem kell erőfeszítéseket tenni mindezért- csak énekelni!

 

Idővel, amikor a mantra már számos igényedet beteljesítette, meg fogsz bízni abban, hogy minden kimenetel Isteni irányítású.

Láthatod, hogy a kívánt eredmény megvalósul-e, vagy valami egészen más, ami még nagyobb hozzájárulást jelent számodra.

Ez a mantra-ima, ahogyan azt Yogi Bhajan, a kundalini jóga mestere nevezte „az ima, amely minden imára válaszol”. Ide tartoznak az olyan imádságok is, amelyeknek nem is vagy tudatában, amikor elmondod!

Ígéretet és garanciát is jelent a XVI. századi szikh származású két nagy Mestertől  – Guru Amar Das-tól, akinek nagylelkűsége és gondoskodó szolgálata a „reménytelenek reménye”, és Guru Ram Das-tól, a Csodák Urától ” és a jógik királyától, akik garantálják, hogy az imád megvalósulása már történik.

 

A 40 napos gyakorlás február 8-án indul, és március 19-ig tart!

 

Hogyan gyakorolj?

 

Mielőtt gyakorolni kezdenél, gyújts egy gyertyát és ha szeretnél, füstölőt!

 

Ima

 

Mielőtt nekikezdesz gyakorolni, tedd össze imamudrába a két kezedet, és mondd ki az imáidat, kéréseidet hangosan vagy suttogva. Az imádat így kezd: Drága Istenem, imádkozz értem! Hadd tapasztaljam/ tapasztaljuk meg, hogy….

Az imát zárd le így: Legyen meg a Te akaratod. Köszönöm!

 

Ha hangosan mondod ki az imádat, az sokkal erőteljesebb hatású!

 

Minden kundailni jóga gyakorlás előtt 2 mantrával hangolunk be. Mindkettőt háromszor zengetjük el (ezt minden videós gyakorlásban együtt tesszük meg):

 

  • Ong Namo Guru Dev Namo

Meghajlok a finom isteni bölcsesség előtt. Meghajlok az isteni tanár előtt önmagamban

  • Aad Guray Nameh, Jugaad Guray Nameh, Sat Guray Nameh, Siri Guroo Dayvay Nameh

Meghajlok az első Guru előtt.  Meghajlok az Igazság előtt, amely korokon át létezik .
Meghajlok az Igaz Bölcsesség előtt.  Meghajlok a Nagy Isteni Bölcsesség előtt.

 

Majd kezdj bele a meditációba!

 

Aszana: Ülj könnyű törökülésben (ha ez nem megy, akkor széken). Tartsd egyenesen a gerincedet, és egy picit húzd be az állad a melkasod felé. Ezzel enyhe torokzárat hozol létre, ami fontos hogy a feláramló kundalini energia ne terhelje meg az agyadat.

Szemfókusz és légzés: A szemek fókuszát helyezzük az orr hegyére, ha ez nem megy, akkor csukott szemmel a harmadik szem csakrára. A légzés kialakul magától, ahogy énekelsz.

Mudra: Az ujjakat fűzd össze imatatartásba a mellkas előtt.

 

Mantra

Ardas Bhaee
Amar Das Guru
Amar Das Guru
Ardas Bhaee

Ram Das Guru
Ram Das Guru
Ram Das Guru
Sachee Sahee

 

Kiejtés:

Ardasz Bhai,

Amar Dasz Guru

Amar Dasz Guru

Ardasz Bhai

 

Ram Dasz Guru

Ram Dasz Guru

Ram Dasz Guru

Szacsi Szahi

 

Zengesd a mantrát 3 ,7, 11, 22 , 31, 62 percig, vagy akár hosszabban is.

 

A mantra jelentése

 

Az első verszak első sora azt jelenti: Az ima beteljesedett! Guru Amar Dhas adja a biztosítékot erre (ezért ismételjük az ő nevét háromszor a további 3 sorban).

A második vers azt tanúsítja, hogy Guru Ram Das ráteszi az imára a jóváhagyás bélyegzőjét.

 

A gyakorlás lezárása:

 

3 Sat Nam mantra zengetésével ( a videóban szerepel) vagy elénekelheted az Áldás mantrát is!

 

A gyakorlás videóját itt találod, és velem együtt gyakorolhatsz!

 

A videóban Beniczki Szilvi barátnőm gyakorol vele, és Nirinjan Kaur zenésíti meg a mantrát.

 

 

 

A mantrazenének itt találod egy 31 perces verzióját is, más feldolgozásban, ami szintén nagyon szép! Ezt is használhatod a gyakorásodban!

 

A támogató Facebook csoporthoz itt tudsz csatlakozni! 

 

Mikor és meddig gyakorolj?

 

A gyakorlatot végezd kitartóan 40 napig, naponta egyszer. Előírt ideje a gyakorlásnak nincs, de a legoptimálissabbak a hajnali-reggeli órák, közvetlenül napfelkelte előtt. Áldás! 

Ha a hajnali gyakorlást nem tudod megoldani, bármikor gyakorolhatsz a nap folyamán.

 

Szeretettel,

 

Mónika

Send this to a friend