„Szépség bennem, úgy járok”

 

Elvonulás Arató Mónikával és Veres Krisztával

 

2022. augusztus 22. 10:00 – augusztus 23. 13:00

 

Piliscsaba, ÁlomVölgy Meditációs Központ

 

A Szépség a belső Aranykor, amelyben tapasztalod, hogy az életed teljes, és a Szépség a körülötted teremtett világban is megmutatkozik. Vagyis a szépség szakrális fogalma az, mikor a belső és a külső világod azonos, a harmóniát és a teljességet tükrözi vissza.

 

Az elvonulás három részből áll:

 

 1. Magdalénával Lépek – Csak Nőknek

 

Augusztus 22. 10:00 órától 17:00 óráig

 

„A hajamat a henna vörösre színezte és a nap fénye bearanyozta. Sejtjeimben hordoztam az éjszaka varázsát, a Hold és az Istennő tiszta eszenciája áradt a testemből. A ritmus, amely bennem vibrált olyan törékeny és illékony volt, mint a vízen a csillagok ezüstfénye. Benne rezgett a sorsom és érzékeim élesebbé váltak. Szellemem egyesült a testem sejtjeivel és ez olyan volt, mint egy tánc, mint a szél és a tűz heves egyesülése. Ez a tánc táplálta lényem teljességének megnyilatkozását. Ragyogás övezte a lényem és élettel telt meg körülettem a tér. Az emberek érezték ezt a ragyogást, és ez hozzám vonzotta őket”

(Flo Aeveia Magdalana, Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)

 

A Nő a Kapu a Láthatatlan és Látható között, rajta keresztül árad be az EGY mindent teremtő szeretete a Fizikai Világba. Amikor ennek tudatában vagyunk Szépséggel telik meg a testünk, a kapcsolódásaink, a személyes és a kollektív élettér is körülöttünk.

Gyönyörű küldetés és feladat. De egyben kihívás is. Hogyan tartsuk meg ezt a mindennapok sodrásában, történéseiben?  Hogyan lesz az Élet egésze számunkra Templom, melyet a Női Erőnk szentel meg Szépséggel?

Az elvonulás ezen részén Mária Magdaléna vezetését követve szertartásosan lépünk a Szépség Női Útján azzal a szándékkal, hogy a Szépség kitöltse életünk minden pillanatát.

 

Tesszük ezt:

 

  • Magdaléna-Ízisz Vérvonallal összekapcsoló szertartással
  • tanításokkal
  • jóga meditációkkal
  • A Vörös Fátyol misztériumával
  • gyöngéd, női megtartó körben

 

 

2. A Király Útja – Férfiaknak és Nőknek

 

Augusztus 22. 18 órától 21:00 óráig

 

És, most, ahogyan a Férfi lovát dél felé fordította és megtette az első lépéseket a homok-tenger felé a Sivatag Harcosában felizzott a tűz, a szívéből elindult a láng, mely végiglobogott minden sejtjén. Finom, belső bizsergéssel izzott fel benne az öröm. Elkezdődött…A Férfi elindult, hogy Királlyá szentelődjék a sivatagi beavatásban…”

(Veres Kriszta, Az Amazigh Hercegnő)

 

Az elemekkel – levegő, víz, tűz, föld – való szertartásos aktiváljuk a belső Király Útját, mely a Szépség Férfi Útja. Tesszük ezt a Női Szépségben, nők által megtartott térben.

 

 

3. EGYütt Lépünk – Férfiaknak és Nőknek

 

Augusztus 23. 10:00 órától 13:00 óráig

 

„Ádám és Éva. Ízisz és Ozirisz. Magdaléna és Jézus. Nő és Férfi. Keresik egymást, és amikor összetalálkoznak a Világ újjászületik.”

(Részlet az Atiye ajándéka című sorozatból)

 

Az elvonulás harmadik részében elköteleződünk abban, hogy Egymásban felismerve és tisztelve az Istenit, EGYütt lépve – Nő és Férfi – teremtsünk Szép Világot.

 

A programot vezetik:

 

Veres Kriszta és Arató Mónika

 

Együtt járják a papnői utat, és ezen belül az utóbbi években Egyiptom, a fáraók, királynők, Jézus és Mária Magdolna, és az Egy Erő (Nő és férfi szakrális kapcsolódása) témájában teremtenek. Az Álomvölgyben, Egyiptomban, Törökországban, Angliában és Franciaországban szerveznek szakrális elvonulásokat, legtöbbször Párjaikkal kiegészülve.

 

 

 

 
Az elvonulás semmilyen előképzettséget nem igényel!

 

 

Az elvonulás helyszíne:

 

Álomvölgy Meditációs Központ, Piliscsaba, Bérc utca vagy Panoráma utca 15.   Térképen itt nézheted meg!  

 

 

Megközelítés:

 

Autóval: Telekocsik megszervezésében segítünk Budapestről vagy Piliscsaba vasútállomásról! 10-es úton Piliscsaba, Templom térig, onnan balra Tinnye, Perbál felé, majd kb. 1,3 km után jobbra, Álomvölgy M1- felől Zsámbéki letérőnél Zsámbék-Tök-Perbál-Tinnye-Piliscsaba. Az Isten hozott Piliscsabán tábla után balra (elég nehezen észrevehető leágazás), Álomvölgy felé.

 

Tervezd meg az utat itt!

 

Vasút: Nyugatiból induló vonatok, Piliscsaba vasútállomásig. Onnan előzetes e- mailes egyeztetés esetén igyekszünk autóval segíteni.

Busz: 800-as és 8001-es járat az Árpád híd pesti hídfőnél lévő buszállomástól Piliscsaba „Iskola” megállóig. Onnan vagy gyalog, vagy e- mailes előzetes egyeztetéssel telekocsik szervezésében segítünk.

Parkolás: Az Álomvölgy Meditációs Központ belső parkolójában, valamint a Bérc utcában a bejárati kapu fölötti szakaszon.  

 

A Meditációs Központ honlapja: www.alomvolgykozpont.hu     

 

Szállás:

 

Elhelyezés összkomfortos mobilházakban, két ágyas szobákban.   

10 személy jurtában tud aludni, így alacsonyabb összegű a részvételi díj. Ha jurtában szeretnél aludni, megrendeléskor írd be a megjegyzés rovatba a jurta szót. Jurtás elhelyezésnél a részvételi díjból 2 000 Ft kedvezmény jár!

 

Étkezés:

 

Bőséges vegetáriánus étkezés. Lehetőség van vegán és gluténmentes étkezésre is! Kérünk, a jelentkezésnél jelezd igényedet!   

 

Részvételi hozzájárulás:

 

 

A hölgyeknek a teljes folyamaton való részvétel lehetséges, az uraknak az első este szertartása, és a második napi programon együtt lehet részt venni.

 

A „Szépség bennem, úgy járok” Elvonulás női részének (Magdalénával lépek, A Király Útja, EGYütt lépünk) részvételi díja: 44 000Ft (tartalmazza az ebédet, vacsorát, reggelit és szállást is)

 

A „Szépség bennem, úgy járok” Elvonulás férfi részének (A Király Útja, EGYütt lépünk) részvételi díja: 33 000Ft (tartalmazza a vacsorát, reggelit és a szállást)

 

KEDVEZMÉNYES részvételi díj július 22-ig való jelentkezés és befizetés esetén!

 

Nőknek: 41 000Ft

Férfiaknak: 30 000Ft

 

Fizetés:

 

Jelentkezéskor 20 000 Ft előleg bankkártyás fizetéssel, vagy átutalással. A részvételi díj fennmaradó részét készpénzben kérjük befizetni a program indulásakor!

Ha a kedvezményes időszakban jelentkezel, akkor a helyszínen a kedvezménynek megfelelő maradék összeget kell fizetned, készpénzben!

 

Jelentkezéskor a közleményben add meg, hogy hol szeretnél aludni (jurta vagy mobilház)! Ezt a jelentkezések sorrendjében tudjuk figyelembe venni. A részvételi díj tartalmazza az elvonulás teljes költségét!

 

Jelentkezés Hölgyek számára:

 

Jelentkezem az elvonulásra!

 

Jelentkezés Urak számára:

  

Jelentkezem az elvonulásra!

 

 

Szeretettel várunk!

 

Kriszta és Mónika

 

Send this to a friend