Talán tapasztaltad már-  a spirituális fejlődési úton nincs megállás, vagy ha igen, annak visszaesés az eredménye.

A fejlődési folyamatunk, amiért már annyit dolgoztunk eddig, most is tart, egyre finomabb szinteken formálódunk, az élet áramlik tovább.

Ha integráljuk magunkban a tapasztalatainkat, a szándékainkat, a vágyainkat, és regeneráljuk az energia- és idegrendszerünket, akkor elindulhatunk egy új jövő felé, amely még közelebb visz önmagunkhoz és az örömteli teremtéshez.

Ehhez nyújtunk most egy nagyon hasznos kundalini és yin jóga gyakorlást, amit a nyári szünetben,
vagy akár később is bármikor használhatsz.

 

A gyakorlással  meggyógyul, helyére kerül, ami sérült vagy átrendeződött bennünk, védelem alatt állunk és megerősödünk, feltöltődünk a további utunkra.

A kundalini jóga eszközei között a krijákon kívül találhatunk mantrákat, és gyönyörű meditációkat is. A yin jóga ellazít, és eltávolítja a blokkokat a testből és erős gyógyító hatással bír. Ezeket az eszközöket is alkalmazni fogjuk, hogy a szeretet erejével meg tudjon gyógyulni és újulni minden, amit csak szeretnénk. 

 

„Abban a pillanat, amikor azt érzed, hogy a végtelen része vagy, és a végtelen a te részed is, a korlátozottságaid

 

megszűnnek, és a boldogság áramlani kezd.”

 

Yogi Bhajan

 

Mit tartalmaz a 90 perces jóga óra?
 
  • Egy kriját, amivel beállítjuk a testedet egy olyan állapotra, amely támogatja a lelked emelkedését. Egészségesen, fiatalon és éberen tart.
  • Egy olyan meditációt, amely megerősíti az aurádat, és védelem alá helyez.
  • Egy yin jóga meditációt, amely megnyitja és gyógyítja a félelemtől bezáródó szívet. A külső hatások épp erre fele terelnének, ha nem tudnánk és éreznénk, hogy a javunkra fordíthatjuk mindazt, ami történik.

 

Szeretnél velünk gyakorolni?

 

Ha igen, akkor jelentkezz, és 4 900 Ft helyett most Húsvéti, azaz március 28-ig kedvezménnyel 3 300 Ft-ért rendelheted meg,
és végezheted ezt a csodálatosgyakorlatsort a
védelemért, a szeretetért, és a méltóságért.

 

Ha jelentkezel és befizetsz rá, e-mailben kapsz egy linket, ahol megtalálod a gyakorlatok leírását, és a videókat. Akkor foglalkozol vele, amikor időd van rá, nem kell adott időpontban a gép előtt ülni. Örökös hozzáférésed lesz a leíráshoz és a videókhoz!

 

A gyakorlás semmilyen előképzettséget, jógatapasztalatot nem igényel!

 

Jelentkezz itt! 

 

Jelentkezem az online jógaórára!

 

 

 

Szeretettel várlak,

Simrat Kaur/ Arató Mónika 

Send this to a friend