Egyre inkább tudjuk, tapasztaljuk és éljük, hogy az életünk boldoggá alakításáért mi vagyunk a felelősek. Lehet tanításokat, tapasztalatokat másoktól befogadni, de az, aki a legtisztábban vezet az előttünk álló úton bennünk van, és egy tágabb valósághoz tartozik.

Jön a nyári feltöltődés ideje, és ha úgy érzed, az utóbbi időszakod kicsit nehezebb volt, és jó lenne megteremteni a belső nyugalmat és szabadságot is, akkor szeretettel hívlak a

Mély belső béke és bizonyosság

online kurzusra

*

Növekvő intuíció és vezettetés belső GPS- sel

2024. augusztus 21-től 6 leckével, 2 héten át

heti 3, könnyen feldolgozható leckével a kundalíni jóga alapjain

Szeretnéd minden döntésedet mély belső bizonyossággal meghozni? Jó lenne, ha a belső mestered vezetne, ahelyett, hogy mások véleményére bízod az életedet? Szeretnél belelátni a jövődbe? Szeretnél tisztán érzékelővé válni? Milyen lenne, ha mindig hívhatnád a hatodik érzéked, hogy segítsen navigálni az életben, mintha lenne egy beépített GPS- ed?

Ez a GPS nem más, mint az intuíció. A jóga tanításai alapján az intuíció kifejlesztése a hatos, vagyis a harmadik szem csakra megbízható működésén alapszik. A kundalini jógában 8 csakráról beszélünk. Ez a 8 csakra az a rendszer, amely által tudatossághoz jutunk, és felelősséget vállalunk a spirituális fejlődésünkben való előre haladásban. Mindannyian úgy lettünk megtervezve, hogy megtapasztalhassuk a magasabb tudatosságunk ajándékát. Ez a születési jogunk. Az életben való utazás kényelmes lehet és nagyszerű, ha a test, a lélek és a szellem szinten folyamatosan karban tartjuk az energiarendszerünket a kundalini jóga bölcsessége és gyakorlatai segítségével.

Tudod, hogy Isten mit adott nekünk, hogy éljünk vele és védjük magunkat? Az intuíciót!
A probléma az, hogy nekünk adta az elmét, az emberi életet, és a hatalmat, hogy legyen intuícióink, de nem
fejlesztette ki nekünk.
Ez rajtunk áll!”

Yogi Bhajan

Amikor a belső bölcsed vezet, akkor egyszer csak a legjobb helyeken, a legmegfelelőbb környezetben, és a hozzád leginkább illő emberek között találod magad.

Mit küldünk neked, ha részt veszel a kurzuson?

  • Tudást, amely segít kifejleszteni és/ vagy megerősíteni az intuíciódat.
  • Eszközöket a harmadik szem csakra fejlesztéséhez.
  • Egy kundalini jóga kriját videón, amelyet együtt gyakorolhatsz velem, amely alkalmassá teszi az energiarendszered az intuitív érzékelésre.
  • Egy kundalini meditációt videón, amely segít abban hogy érzékeld a múltat, jelent és a jövőt.
  • Egy kundalini meditációt videón, amely megtisztítja, kifényesíti és megerősíti a Fényívedet (glóriádat), amely a magasabb rendű érzékelést segíti. 
Információk a kurzuson való részvételhez:

A kurzus 2024. augusztus 21- én indul!

Részvételi díj: 22 000 Ft/ fő

A részvételi díj az alábbiakat tartalmazza:

  • 6 leckét, amelyről értesítést e- mailben kapsz (6 napon át naponta egyet) és akkor foglalkozol velük, amikor időd engedi.
  • 3 videófelvételt, amelyek segítségével velem együtt gyakorolhatsz!
  • és két e-mailes tanácsadást, ha kérdésed van.

A programon való részvétel semmilyen előképzettséget nem igényel, a leckéket egy oktató felületen találod, amelyekhez örökös hozzáférést kapsz, és a számodra legmegfelelőbb időpontban foglalkozhatsz velük!

Jelentkezem az online kurzusra!

Szeretettel várlak!

Mónika

Send this to a friend