Érdemes időről-időre rendet tenni belső és külső világunkban: selejtezni, kitakarítani, elbúcsúzni mindattól, ami már nem szolgál. Ha sokáig őrizgetjük azt, amiről már felismertük, hogy nem hozzájárulás az életünkhöz, akkor nem tudunk helyet adni az újnak, ami pedig már ott kopogtat az ajtónk előtt bebocsátást kérve.

A belső világunkban az elengedés alapja a megbocsátás. Megbocsátás mindenkinek, akikkel konfliktusunk volt, vagy van. Megbocsátás önmagunknak, ha méltatlan helyzetekbe keveredtünk, mert nem szerettük eléggé önmagunkat, vagy nem voltunk elég éberek.

A belső elengedés felszabadít. Érdemes elengednünk régi blokkokat, belső programokat, meggyőződéseket, de kötelékeket, megfelelési kényszereket, fogadalmakat és esküket is, ha már nem szolgálják, hogy könnyedén és örömben haladjunk az utunkon.  A belső elengedés megérteti, hogy mit érdemes elengednünk a külső világunkban is.

Ha pedig átmentünk ezeken a meditatív folyamatokon, akkor felszabadul a hely az új, fényesebb minőségek megteremtésének és befogadásának. Egy Fényösvényen végigsétálva feltöltjük az életünket ragyogó, erőteljes és szép minőségekkel, amelyek örömmel töltik el a szívünk.

 

Ezen a folyamaton kísér végig a

 

Fényösvény

*

elengedés, megbocsátás, teremtés meditáció

 

A meditáció részvételi díja:

 

4 900 Ft.

 

A meditációhoz örökös hozzáférésed van, ha megvásárolod, így a későbbiekben is, bármikor dolgozhatsz vele.

 

A meditációt itt tudod megrendelni:

 

Jelentkezem a meditációra!

 

 

Áldással!

 

Mónika

Send this to a friend